Yerli Otomobil Haberleri Ve Son Dakika Yerli Otomobil Haberleri

Yerli Otomobil Haberleri Ve Son Dakika Yerli Otomobil Haberleri

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin ortaklığı ile kurulan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından geliştirilen, kısa adıyla TOGG olarak bilinen yerli otomobildir. İlk tanıtımı 27 Aralık 2019 tarihinde Gebze'deki Bilişim Vadisi’nde yapılmıştır. Yerli otomobilin seri üretimine geçilecek olup, 2022 itibarıyla satışa sunulması planlanmaktadır. 150 kW elektrikli motoru ile, ota sınıf bir araç olan TOGG, farklı gövde tiplerine sahiptir. Dört teker önden çekiş ve arkadaş itişe sahip araç 4 kapılıdır. Volkswagen ID 4 ve Tesla Model Y gibi rakipleri ile tasarımsal benzerlikler göstermektedir. Saatte maksimum 180 km hıza ulaşan Türkiye'nin yerli otomobili 300 km ve 500 km menzile sahiptir.

Yerli Otomobil Haberleri

Yeni yerli otomobil yollara düşmek için gün sayıyor! Togg'a rakip geliyor: Reeder 'yerlilik' yarışına önde başladı

Togg'dan sonra bir yerli otomobil daha yollara inmeye hazırlanıyor. Teknoloji şirketi Reeder üretim planını KAP'a bildirdi. 'Yüzde 80' detayıyla dikkat çeken açıklamayla birlikte gözler o tarihe çevrildi!

Finans 04-02-2024 09:31

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Zonguldak Belediyesinin yeni makam aracı oldu

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Zonguldak Belediyesinde yeni makam aracı olarak kullanılmaya başlandı.

Yurthaber 24-05-2023 11:57

Türkiye'nin yerli otomobili Togg Sinop'ta tanıtıldı

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un, Sinop'ta tanıtımı yapıldı.

Yurthaber 09-05-2023 15:24

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Bingöl'de tanıtıldı

Bingöl'de tanıtılan Türkiye'nin otomobili Togg'a vatandaşlar ilgi gösterdi.

Yurthaber 08-05-2023 13:26

Türkiye'nin yerli otomobili Togg Isparta'da tanıtıldı

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un ilk akıllı cihaz modeli T10X'in Isparta'da tanıtımı yapıldı.

Yurthaber 03-05-2023 14:41

Gören telefonuna sarıldı! Yerli otomobil Togg'un test araçları seyir halindeyken görüntülendi

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un test araçları, Bursa'nın Orhangazi ilçesinde seyir halindeyken cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 16-02-2023 20:52

Yerli otomobil Togg ön siparişe ne zaman başlayacak? Türkiye'nin beklediği an geldi...

Türkiye'nin merakla beklediği gün geldi. Yerli otomobil Togg, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel olarak üretilen "100. Yıl Özel Seri" NFT koleksiyonunun detaylarını paylaşmıştı. Akıllı cihaza ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması saat 19.23'te Trumore uygulamasında başladı. NFT satın alan kullanıcılar, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı kazanacak.

Haber 05-02-2023 19:23

Yerli otomobil Togg ön siparişe ne zaman başlayacak? Türkiye bekliyor, geri sayıma geçildi...

Türkiye'nin beklediği gün geldi. Yerli otomobil Togg, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel olarak üretilen "100. Yıl Özel Seri" NFT koleksiyonunun detaylarını paylaştı. Akıllı cihaza ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması akşam saat 19.23'te Trumore uygulamasında başlayacak. NFT satın alan kullanıcılar, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı kazanacak.

Haber 04-02-2023 19:43

Yerli otomobil için geri sayım! Türkiye bekliyor... Kamu kurumlarına 30 bin Togg alınacak

Duyurulduğu günden bu yana heyecanla beklenen Türkiye'nin yerli otomobili Togg için kamu alım garantisi hayata geçiriliyor. 2035 yılına kadar 30 bin araç devlet kurumlarının kullanımında olacak. İlk alım ise bu yıl yapılacak.

Finans 17-01-2023 17:29

Yerli otomobil TOGG'la ilgili dikkat çeken teklif: 'Onu Meclis'e bırakın, vekiller de test eder'

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM'ye Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG ile giriş yaptı. Meclis bahçesinde açıklamalarda bulunan Varank'a, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den ise dikkat çeken bir teklif geldi.

Finans 12-12-2022 09:45

Togg'dan ön sipariş açıklaması! Tarih vererek duyurdular

Yerli otomobil Togg'un, Twitter sayfasından bir açıklama yapıldı. Ön sipariş tarihinin hatırlatıldığı duyuruda, şu aşamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön sipariş dışında başka bir sipariş alınmadığı belirtildi.

Finans 12-11-2022 13:58

Yerli otomobil heyecanı! Togg Deneyim Merkezi açıldı, ilk oldu... 'Bugün sıraya girsek yarın almak isteriz'

Yerli otomobil Togg'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 29 Ekim'de banttan indirme töreni yapılmıştı. Açıklandığı günden bu yana da Togg'la ilgili gelişmeler merakla takip edilmeye devam ediyor. Öte yandan Togg'un ilk deneyim merkezi de İstanbul'da açıldı. Vatandaşlar yerli otomobil Togg'a büyük ilgi gösterdi. Bir vatandaş yerli otomobil heyecanını "Bugün sıraya girsek yarın almak isteriz. Gerçekten de çok güzel." sözleriyle ifade etti.

Haber 10-11-2022 19:40

Yerli otomobil Togg'dan yeni paylaşım geldi! İşte akıllı cihazların üretim aşamaları...

29 Ekim'de ilk yerli otomobil Togg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından banttan indirilmişti. Türkiye'nin merakla beklediği Togg'dan sosyal medyada yeni bir paylaşım geldi. Tweet'te, "Şimdi de akıllı cihazlarımızın üretim aşamaları ile karşınızdayız. Videomuzun uzun versiyonunu Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz." ifadelerine yer verildi.

Haber 04-11-2022 22:23

Yerli otomobil TOGG'dan iş fırsatı! TOGG işçi alımı başvuru şartları neler? 20 bin kişiye istihdam!

Yerli otomobil TOGG 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda büyük bir lansmanla tanıtıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOGG işçi alımı konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Burada her sene 175 bin otomobil üretilirken 4300 kişiye doğrudan 20 bin kişiye dolaylı istihdam sağlanacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin detaylara da değindi. 2030 senesine dek 1 milyon adet yerli otomobil üretilmesi hedefleniyor. Peki, TOGG işçi alımı başvuruları şartları neler?

Finans 04-11-2022 11:31

TOGG ne zaman satışa çıkacak? Yerli otomobil TOGG fiyatı ne olacak? TOGG özellikleri

TOGG tanıtımı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yapıldı. Tanıtımın ardından yerli otomobil TOGG hakkında araştırmalar hız kazandı. Otomobilin dış renklerine "Anadolu", "Gemlik", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" ve "Pamukkale" isimleri verildi. Peki TOGG ne zaman satışa çıkacak? Yerli otomobil TOGG fiyatı ne olacak? İşte merak edilenler...

Finans 04-11-2022 08:58

İlk Togg banttan indi! Cumhurbaşkanı Erdoğan istedi, yerli otomobile bir renk daha ekleniyor

Yurt içi ve yurt dışında merakla beklenen yerli otomobil Togg'un Anadolu, Gemlik, Oltu, Kula, Kapadokya ve Pamukkale isimlerini taşıyan ve Türkiye'yi simgeleyen 6 renkle piyasaya sürüleceği açıklanmıştı. Tören sonrası Togg CEO'su Gürcan Karakaş'la konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği üzerine yerli otomobile bir renk daha eklendi. Erdoğan, Karakaş'a "Karadenizlilere yanlış yapıyorsun. Karadeniz dediğin zaman akla yeşil gelir. Yeşilin olmadığı böyle bir durum bizi üzer." ifadelerini kullandı.

Haber 29-10-2022 23:01

Son dakika: Yerli otomobil Togg için beklenen gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg'un fiyatı için tarih verdi

Son dakika haberi: Yerli otomobil Togg için tarihi gün geldi çattı. "Türkiye'nin otomobili" banttan indirildi. Togg'un üretim tesisinin açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk yerli otomobili banttan bizzat indirdi. Togg'un ön siparişinin ne zaman verilebileceği ile ilgili de konuşan Erdoğan, fiyat için de tarih verdi. Erdoğan, vatandaşların Togg'u satın alabilmesi için özel ve kamu bankalarından da ellerini taşın altına koymalarını istedi. İşte son dakika Togg haberi...

Finans 29-10-2022 18:21

TOGG özellikleri nelerdir? TOGG FİYATI ne kadar? İşte yerli otomobilin fiyatı ve özellikleri hakkında bilgiler

TOGG fiyatı ve özellikleri merak edilen konular arasında yer alıyor. Yerli otomobil TOGG fabrika açılışı gündemdeyken vatandaşlar yerli otomobil ile ilgili araştırmalarını hızlandırdılar. Türkiye'nin vizyon projeleri arasında yer alan Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü açılışı bugün yapılacak. TOGG CEO’su Gürcan Karakaş’tan tartışmalara son noktayı koyacak açıklama geldi. Peki, TOGG FİYATI ne kadar? TOGG özellikleri nelerdir?

Finans 29-10-2022 15:24

Yerli otomobil TOGG ne zaman satışa çıkacak? TOGG fiyatı ne kadar? Açılış için geri sayım

TOGG fiyatı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yerli otomobil TOGG fabrikasının satışı için geri sayım başladı. Markalaşma ve üretim anlamında önemli adımların atıldığı Türkiye'nin vizyon projesi Togg'un seri üretiminin gerçekleştirileceği Gemlik Kampüsü yarın açılacak. Peki, TOGG fiyatı ne kadar? TOGG ne zaman satışa çıkacak?

Finans 29-10-2022 07:27

TOGG ne demek, açılımı nedir? Yerli otomobil TOGG fiyatları ne kadar olacak? İşte merak edilenler

TOGG'un açılımı, anlamı ve fiyat listesi birçok vatandaşın merak konusu haline geldi. Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'nün resmi açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı törenle 29 Ekim'de yapılacak. TOGG hakkında merak edilenler sorgulanmaya devam ediyor. Peki, TOGG ne demek, açılımı nedir? Yerli otomobil TOGG fiyatları ne kadar olacak? İşte merak edilenler...

Finans 28-10-2022 23:51

Yerli otomobil TOGG'da yarın büyük gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yapacak, renklerin gizemi gündem yarattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın Bursa’da yapacağı açılışın ardından seri üretimine başlanacak Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG için Gemlik ilçesindeki dev fabrikada hazırlıklar tamamlandı. Yılda 80 bin otomobilin banttan indirilmesi hedeflenen 1.2 milyon metrekare üzerine kurulu dev tesiste yapılan son hazırlıklar ile tamamlanan bağlantı yolları havadan dron ile görüntülendi.

Finans 28-10-2022 09:41

Yerli otomobil Togg'da geri sayım! Açılışa sayılı günler kala böyle görüntülendi

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye’nin yerli otomobilinin üretileceği fabrikanın Bursa Gemlik’teki kurulumu hızla devam ediyor. Açılışı 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak fabrikada araçların seri üretimine geçilecek. Tesisin son hali ise dronla havadan görüntülendi.

Finans 26-10-2022 10:58

TOGG ne zaman satışa çıkacak? Yerli otomobil TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG'un güncel fiyatı ortaya çıktı!

Yerli otomobil TOGG ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yerli otomobilin kaç liradan satışa sunulacağı merak edildi. Öte yandan yerli otomobilin Temmuz'daki kararın ardından yüzde 10 Özel Tüketim Vergisiyle bugünün şartlarında ne kadar satılabileceği de belli oldu. Peki, TOGG ne zaman satışa çıkacak, fiyatı ne kadar olacak? Şimdi gözler Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak yerli otomobil TOGG ile ilgili açıklamada...

Finans 24-10-2022 11:31

Son dakika: Yerli otomobilin fiyatı ne kadar olacak? Bakan Varank açıkladı: 'Müthiş bir talep var'

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un fiyatıyla ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar TOGG’un ilk etapta kaç adet ve kaç liradan satışa sunulacağı merak ediyordu. Yerli otomobilin fiyatıyla ilgili son noktayı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank koydu. İşte TOGG’un fiyatına ilişkin son dakika haberinin detayları…

Finans 20-10-2022 12:05

Yerli otomobilin fiyatı merak konusu olmuştu! Bakan Varank 'çok ucuz olacak' diyerek duyurdu

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Vatandaşlar TOGG’un ilk etapta kaç adet ve kaç liradan satışa sunulacağı merak ediyordu. Yerli otomobilin fiyatıyla ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan heyecanlandıran açıklama geldi.

Finans 11-10-2022 10:50

Son dakika... TOGG fiyatı ne kadar olacak? İddialara en net yanıt geldi…

Son dakika... Yerli otomobil TOGG’un seri üretimine 29 Ekim’de Gemlik fabrikasının açılmasıyla başlanacak. Vatandaşlar “TOGG fiyatı ne olacak?” sorusunu araştırırken son günlerde çıkan fiyat haberlerine ilişkin açıklama geldi. TOGG açıklamasında, son günlerde ortaya çıkan fiyat listeleri, ön sipariş-satış kampanyaları gibi haberlere ilişkin ‘hayal ürünü iddialar’ dedi.

Finans 03-10-2022 09:39

Yerli otomobilin fiyatı ne kadar olacak? Herkes merak ediyordu, belli oldu!

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Vatandaşlar TOGG’un ilk etapta kaç adet ve kaç liradan satışa sunulacağı merak ediyordu. Yerli otomobilin fiyatıyla ilgili yeni açıklama geldi.

Finans 28-09-2022 10:21

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan yerli otomobil açıklaması! '29 Ekim'de fabrikasını açıyoruz'

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Elazığ'da katıldığı bir etkinlikte TOGG ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yerli otomobilin fabrikasının 29 Ekim'de açılacağını söyleyen Hisarcıklıoğlu, huzurlu ortamda istihdamın ve yatırımın başladığını da sözlerine ekledi.

Haber 24-09-2022 23:54

Yerli otomobil Togg'da yeni gelişme! Şarj cihazı ilk kez görüntülendi

Yollara çıkması heyecanla beklenen yerli otomobil Togg'la ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Togg'un şarj ağı markası Trugo'ya özel üretilen şarj cihazlarının kurulum için hazır olduğu 81 ilde yer alacağı belirtildi.

Finans 24-09-2022 07:46

Yerli otomobil TOGG'la ilgili yeni gelişme! Sosyal konuttan sonra TOGG hamlesi bekleniyor

Yıl sonunda üretimine başlanacak ve 2023'ün ilk aylarında da tüketici ile buluşacak Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'la ilgili yeni gelişme yaşandı. TOGG teknolojilerinin sergilediği ‘Konsept Akıllı Cihazı’ Ayasofya ve Sultanahmet manzarası eşliğinde Galataport’ta görücüye çıktı. Aracın Sedan modeli sergilenirken, yerli otomobili inceleyen vatandaşlar ise devletin TOKİ gibi TOGG alımında da ödeme kolaylığı sağlamasını bekliyor.

Finans 21-09-2022 17:20

TOGG CEO'su tarih verdi: 'Yerli otomobil Mart ayında trafiğe çıkacak'

Togg Üst Yöneticisi Mehmet Gürcan Karakaş yerli otomobille ilgili tarihi açıkladı. Karakaş Türkiye’nin heyecanla beklediği yerli otomobilin mart ayında trafiğe çıkacağını bildirdi.

Finans 31-08-2022 17:11

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bursa'da konuştu:

"60 yıl önce yarım kalan bir rüyamız vardı. Yerli ve milli bir otomobil üretme rüyamızı da Bursa'da gerçekleştiriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu tarihi girişim 29 Ekim'de Allah nasip ederse kapılarını açıyor ve fabrika da resmen üretime geçiyor"

Yurthaber 29-08-2022 23:46

Kuzey Marmara Otoyolu'nda kameralara yakalandı! Togg test sürüşünde...

Türkiye'nin Otomobili Togg'un Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, yerli otomobili gece saatlerinde test için sürerken Kuzey Marmara Otoyolu'nda görüntülendi. Togg'un saatte yaklaşık 100 kilometre hızla seyrettiği ve kamuflajlı olduğu görüntülere yansıdı.

Haber 12-08-2022 18:05

TOGG ne zaman satışa çıkacak? Yerli otomobil TOGG fiyatları ne kadar, belli oldu mu?

TOGG ne zaman satışa çıkacak, sorusunun yanıtı merak konusu oldu. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş yaptığı açıklamada ilk olarak banttan SUV modelin ineceğini belirtmiş, aracın 2023'ün ilk çeyreğinde yollarda olacağını aktarmıştı. Yapılan açıklamaya göre otomobil, 2024'ün Eylül ayında Avrupa'da satışa çıkarılacak. Peki TOGG ne zaman satışa çıkacak? Yerli otomobil TOGG fiyatları ne kadar, belli oldu mu? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Haber 02-08-2022 11:04

Heyecanlandıran görüntü! Bakan Muş Togg'un direksiyonuna geçti

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Gemlik tesisine gerçekleştirdiği ziyarette, Togg ile test sürüşü yaptı. Togg'un sosyal medya hesabından sürüş anları paylaşıldı. 29 Ekim'de Togg tesisinin seri üretime hazır hale gelmesi bekleniyor.

Haber 30-07-2022 16:15

Canlı yayındaki TOGG diyaloğu gündem oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatını sorma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün akşam katıldığı canlı yayında Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'la ilgili kullandığı ifadeler gündem oldu. Gazetecinin TOGG'la ilgili soru sorduğu sırada devreye giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fiyatını sorma, fiyatını sorma" dedi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 26-07-2022 10:34

Yerli otomobil TOGG'la ilgili yeni gelişme! Görücüye çıktı... Gören bir daha baktı

Yıl sonunda üretimine başlanacak ve 2023'ün ilk aylarında da tüketici ile buluşacak Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'la ilgili yeni gelişme yaşandı. TOGG teknolojilerinin sergilendiği konsept akıllı cihazı görücüye çıktı. Yerli otomobili inceleyen vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Finans 20-07-2022 12:47

Yerli otomobil Togg'da geri sayım! Hazırlıklar başladı

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Bursa'nın Gemlik ilçesindeki tesisinde deneme üretimi hazırlıklarına başladı. AR-GE Merkezi, Stil Tasarım Merkezi, Prototip Geliştirme ve Test Merkezi, Strateji ve Yönetim Merkezi ile Kullanıcı Deneyim Parkı birimlerini de barındıracak olan Gemlik tesisi, 2022 yılının son çeyreğinde seri üretime hazır olacak. İşte haberin detayları...

Haber 18-07-2022 18:55

Yerli otomobil TOGG'da yeni gelişme... Proje bazlı destek geliyor

Yıl sonunda üretimine başlanacak ve 2023'ün ilk aylarında da tüketici ile buluşacak Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'la ilgili yeni gelişme yaşandı. Bursa’da yapılacak elektrikli otomobil ve batarya yatırımlarına proje bazlı destek verilecek.

Finans 07-07-2022 16:44

TOGG, yerli otomobilin üretimi için eleman arıyor! İşte şartları

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) inşası devam eden Gemlik'teki fabrikasındaki çalışmalar sona yaklaşırken, üretimde görev alacak çalışanlar için yeni ilanlar verdi. Aranan pozisyonlar şöyle, VR Modeler, iç iletişim uzmanı, kullanıcı deneyimleri tasarım uzmanı, yazılım mühendisi, dijital cüzdan ve ödeme sistemleri uzmanı, pazar analisti, güvenlik uzmanı, soğutma sistemleri uzmanı, dış ticaret uzmanı ve IT uzmanı.

Finans 22-06-2022 16:16

Son dakika: Yerli otomobil ne kadar olacak? TOGG CEO'sundan 'fiyat' açıklaması

Son dakika: Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler gelemeye devam ediyor. TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş yerli otomobilin fiyatı ve üretim aşamasında gelinen noktalarla ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Finans 15-06-2022 10:40

Yerli otomobil TOGG, İstanbul ve Ankara'dan sonra ilk kez Samsun'da!

Türkiye'nin merakla piyasaya çıkmasını beklediği yerli otomobili TOGG, İstanbul ve Ankara'dan sonra ilk kez Samsun'da görücüye çıktı.

Haber 18-05-2022 23:55

Bakan Varank'tan yerli otomobille ilgili yeni açıklama! 'İnşallah yıl sonundan önce...'

Yerli otomobil TOGG'la ilgili yeni haber gelmeye devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG’un Bursa’nın Gemlik ilçesindeki yapımı devam eden fabrikasının inşaat ilerleyişini görüntüledi. Bakan Varank, yerli otomobillerin yıl sonundan önce banttan inmeye başlayacağını söyledi.

Finans 10-05-2022 17:27

Son dakika: Yerli otomobil TOGG'la ilgili yeni gelişme! İlk kez görücüye çıktı

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye’nin heyecanla beklediği yerli araç TOGG 2022’nin son çeyreğinde yola çıkması beklenirken yeni gelişme yaşandı. Yerli otomobil TOGG Türkiye'de ilk kez görücüye çıktı. İşte, TOGG yerli otomobil ile ilgili son dakika haberi...

Finans 30-03-2022 12:10

Son dakika: Yerli otomobil TOGG'la ilgili yeni gelişme! Tarih verildi

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, "Yılsonu itibariyle artık Türkiye'nin otomobili TOGG üretime başlamış olacak. Testlerin hepsinde de TOGG çok başarılı" dedi. İşte, TOGG yerli otomobil hakkında merak edilen son dakika açıklamaları...

Finans 22-03-2022 14:43

TOGG'dan “Zorlu hava koşullarına hazırlanıyorum” paylaşımı! Videosu dikkatleri üzerine çekti

Yerli otomobil TOGG'da yeni gelişme yaşandı. TOGG'un resmi Twitter hesabından ülkemizin büyük bir bölümünde etkisini gösteren kar ile birlikte yollara çıkan yerli otomobilin karlı zemindeki performansına dair dikkat çeken bir video paylaşıldı. İşte TOGG'un o görüntüleri...

Haber 20-03-2022 17:20

Yerli otomobil TOGG, karlı yollara çıktı! İşte paylaşmayan sadece ben kaldım diyen TOGG'un ilgi çeken görüntüleri

Türkiye'nin büyük bir kısmı kar yağışının etkisi altındayken, TOGG'un Twitter hesabı üzerinden yerli otomobilin karlı yollara çıktığı görüntüler yayınlandı. Böylece yerli otomobil TOGG kendini karlı yollarda gösterdi. Yapılan paylaşımda, "Karlı fotoğraf paylaşmayan sadece ben kaldım" ifadesi de yer aldı.

Haber 13-03-2022 11:57

TOGG'da yeni gelişme! En iyi 20 markadan biri seçildi

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, sektörün saygın yayını Exhibitor'un 2300 katılımcı arasından “CES’in En İyi 20 Markası”ndan biri olarak Togg’u seçtiği duyuruldu.

Finans 28-01-2022 10:43

CES 2022'deki Togg standını oturduğunuz yerden gezebilirsiniz! Las Vegas'a gitmenize gerek yok

Togg’un CES 2022’de dünyaya tanıttığı Transition Concept Smart Device olarak isimlendirilen vizyon otomobilini görmek için Las Vegas'a gitmenize gerek yok. CES'teki Togg standını 360 derece sanal turla ziyaret etmek mümkün.

Haber 06-01-2022 11:25