Tokluk Kan Şekeri Haberleri

Günde 2 kaşık yerseniz vücutta onarmadık yer bırakmıyor! Kolesterolü düzenliyor, kilo verdiriyor

Faydaları saymakla bitmeyen bu besin günde sadece 2 kaşık tükettiğinize vücudunuzu onarıyor. Özellikle sporcuların bu favori besini protein, yağ, lif, vitamin ve mineral açısından oldukça zengin içeriklere sahip.

Haber 10-09-2023 09:19

Açlık şekeri kaç olmalıdır? Normal şartlarda tokluk kan şekeri değerleri

Açlık kan şekeri, vücutta açlık durumunda ölçülen kan şekeri seviyesidir. Bu değer bireyin yemek yemeden önceki kan şekeri düzeyini gösterir. Açlık kan şekeri diyabet tanısı ve diyabetin kontrolü için önemli bir ölçüttür. Normalde sağlıklı bir bireyin açlık kan şekeri düzeyi genellikle 70 ila 99 miligram per desilitre (mg/dL) arasında olmalıdır. Ancak bu değerler laboratuvar ve doktor önerilerine göre değişebilir.

Haber 29-05-2023 09:46

Mevlana'nın her gün içtiği içecek! Osmanlı'nın her derde deva şerbeti

Geçmişten günümüze kadar gelen birçok yiyecek ve içecek bulunuyor. Özellik Osmanlı mutfağının sınırsız lezzetleri günümüzde de kullanılıyor. Sirkengebin şerbeti Osmanlı'da şifa deposu olarak görülüyordu. Ancak şerbetin tarihi çok daha öncelere dayanıyor. Mevlana'nın en sevdiği içecek olarak bilinen sirkengebin şerbetinin vücuda sağladığı etkiler duyanları şaşırtıyor.

Haber 23-12-2022 14:24

Tokluk Kan Şekeri

Tokluk Kan Şekeri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tokluk Kan Şekeri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.