Uvey Anne Dizisi Oyunculari Haberleri

YILDIZLAR BANA UZAK KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Ekranların yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak ATV'de yayın hayatına başlayacak. 31 Aralık 2023 Pazar akşamı ilk bölümü ile yayınlanacak olan Yıldızlar Bana Uzak dizisinin başrollerinde Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı yer alıyor. Peki, Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Magazin 2023-12-31 15:47:01

ARAK DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Arak dizi konusu ve oyuncuları merak edildi. İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolde olduğu dizi bu akşam ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak. Her hafta perşembe akşamları yayınlanacak olan dizi ile ilgili beklentiler oldukça yüksek. Kara ve Zeynep'in hikayesinin anlatılacağı Arak'ın başrollerini Poyraz Karayel ve Kuzey Güney dizilerinin yıldızları paylaşıyor. Peki, Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Magazin 2023-12-21 19:03:02

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI VE KONUSU: Özgü Namal ve Özcan Deniz'li Kızıl Goncalar konusu nedir, oyuncuları kim? Fox Tv'de izleyiciyle buluşuyor!

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi Fox Tv izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kızıl Goncalar'ın konusu ve oyuncu kadrosu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan Kanal D'nin aldığı kararla Arka Sokaklar'ın yayın tarihi de değişti. Özgü Namal ve Özcan Deniz'in oynadığı Fox Tv'nin yeni dizisi 18 yıldır devam eden Arka Sokaklar'a rakip olacak. Peki, Kızıl Goncalar konusu nedir? Kızıl Goncalar oyuncuları kimler?

Magazin 2023-12-18 20:54:27

SANDIK KOKUSU KONUSU VE OYUNCULARI: Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ'lı Show Tv'nin yeni dizisi Sandık Kokusu oyuncuları kimler, konusu ne?

Sandık Kokusu oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun'un oturduğu Show TV'nin yeni dizisinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili başrolleri paylaşıyor. Dizi, 3 çocuk annesi Karsu'nun yaşadığı büyük bir travmanın ardından Adana'dan İstanbul'a gelişini ve yaşananları anlatacak. Peki, Sandık Kokusu konusu ne? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kimler?

Magazin 2023-12-06 19:49:07

NE GEMİLER YAKTIM KONUSU VE OYUNCULARI: Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler, konusu nedir? Show TV'nin yeni dizisi izleyiciyle buluştu

Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Show TV'nin yeni dizisinde Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimler başrolleri paylaşıyor. En son yine aynı kanalda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Ertan Saban ile partner olan Devrim Özkan, Songül Payaslı karakterine hayat veriyordu. Peki, Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu nedir?

Magazin 04-12-23 20:09

ALTIN KAFES OYUNCULARI VE KONUSU! Altın Kafes oyuncuları kimler, konusu nedir? ATV'den yeni dizi!

Altın Kafes oyuncuları ve konusu yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 3 Aralık Pazar (bugün) günü ATV'de başlayacak olan ve başrolünde Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu ve Hayal Köseoğlu gibi oyuncuların olduğu dizinin konusu merak edildi. ATV'nin iddialı dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Altın Kafes dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Magazin 03-12-23 19:08

ALTIN KAFES DİZİ OYUNCULARI VE KONUSU! Altın Kafes dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? ATV'de başlıyor!

Altın Kafes dizi oyuncuları ve konusu yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 3 Aralık Pazar günü ATV'de başlayacak olan dizinin başrolünde Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu ve Hayal Köseoğlu gibi oyuncuların olduğu dizinin konusu merak edildi. ATV'nin iddialı dizisi yarın akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Altın Kafes dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Magazin 03-12-23 19:07

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ KONUSU VE OYUNCULARI: TRT 1'in yeni dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi TRT1'de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Uğur Güneş'in başrolde olduğu dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme aldı. Peki, TRT 1'in yeni dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi konusu nedir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin oyuncuları kimler?

Magazin 13-11-23 19:53

SELAHATTİN EYYUBİ DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT 1'den yeni dizi!

Selahattin Eyyübi dizisinin konusu ve oyuncuları merak edildi. TRT 1'de yeni başlayacak olan dönem dizisi, büyük bir merakla bekleniyor. 13 Kasım Pazartesi günü ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak olan dizinin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Peki, Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT 1'den yeni dizi!

Magazin 11-11-23 23:16

BİR DERDİM VAR KONUSU ne, OYUNCULARI kimler? Bir Derdim Var gerçek hikaye mi, uyarlama mı? İşte oyuncu kadrosu

Bir Derdim Var dizisi bu akşam ilk bölümüyle yayın hayatına merhaba diyecek. Uzun zamandır heyecanla beklenen dizi fragmanları ve afişleri ile büyük ses getirmişti. Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ın yer aldığı dizi hikayesi ve konusu ile şimdiden çok beğenildi. Peki, Bir Derdim Var konusu ne, oyuncuları kimler? İşte Bir Derdim Var oyuncu kadosu ve karakterleri..

Magazin 09-11-23 19:48

KİRLİ SEPETİ KONUSU VE OYUNCULARI! Kirli Sepeti hangi günler yayınlanıyor? 6. bölüm detayları...

Kirli Sepeti dizisi konusu ve oyuncuları ile merak edildi. Kanallar yeni dizilerini bir bir tv yayın akışı listelerine eklemeye devam ediyorlar. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti 6. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi günler yayınlanıyor? 6. bölüm detayları

Magazin 05-11-23 19:36

SAKLA BENİ KONUSU VE OYUNCULARI: Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni konusu nedir, oyuncuları kimler?

Sakla Beni dizisinin konusu ve oyuncuları 2 Kasım 2023 Perşembe günü internette araştırılıyor. Mete, Naz ve İncila arasındaki ilişkiyi anlatan dizinin senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu kaleme aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor. Peki, Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni konusu nedir? Sakla Beni dizisi oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Magazin 02-11-23 19:51

TEŞKİLAT YENİ SEZON OYUNCULARI 2023: Teşkilat yeni sezon ne zaman, hangi gün başlıyor? Heyecanla bekleniyor

Teşkilat yeni sezon oyuncuları dizinin heyecanla beklenen ikinci sezonu öncesi gündem oldu. TRT1'in büyük merakla izlenen dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başarılarını konu alıyor. Son olarak kadroya Aybüke Pusat'ın katıldığının açıklanmasıyla yeni sezon oyuncuları da merak edildi. Peki, Teşkilat yeni sezon oyuncuları kimler? Teşkilat yeni sezon ne zaman, hangi gün başlıyor?

Magazin 07-10-23 22:29

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI VE KONUSU! Kuruluş Osman konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte isimleri

Kuruluş Osman oyuncuları ve konusu merak edildi. 2019 yılı Kasım ayında yayın hayatına başlayan Kuruluş Osman dizisi bir süredir sezon arasındaydı. 4 Ekim Çarşamba akşamı beşinci sezonu ile kaldığı yerden devam edecek olan Kuruluş Osman dizisi hakkında merak edilen detaylar araştırılmaya başlandı. Dizi, 2014-2019 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Diriliş "Ertuğrul" dizisinin devamı niteliğindedir. Peki, Kuruluş Osman dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 04-10-23 19:25

AİLE OYUNCULARI VE KONUSU! Aile dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte isimleri

Aile oyuncuları ve konusu merak edildi. Geçtiğimiz mart ayında yayın hayatına başlayan Aile dizisi bir süredir sezon arasındaydı. 3 Ekim Salı akşamı ikinci sezonu ile kaldığı yerden devam edecek olan Aile dizisi hakkında merak edilen detaylar araştırılmaya başlandı. Serenay Sarıkaya'nın Devin rolüne hayat verdiği Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterini canlandırıyor. Peki, Aile dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 03-10-23 18:34

ADIM FARAH OYUNCULARI VE KONUSU! Adım Farah konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Adım Farah oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Bir süredir sezon arasında olan Adım Farah dizisi 15. bölümü ile ekranlara geri dönüyor. İkinci sezona başlayacak olan Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış ve Feyyaz Duman gibi isimler yer alıyor. Dizinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. Peki, Adım Farah konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 27-09-23 19:51

KİRLİ SEPETİ KONUSU VE OYUNCULARI! Kirli Sepeti dizisi oyuncuları kimler, konusu ne? Fox TV yayın akışı

Kirli Sepeti dizisi konusu ve oyuncuları ile merak edildi. Kanallar yeni dizilerini bir bir tv yayın akışı listelerine eklemeye devam ediyorlar. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti bu akşam ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Fox TV'nin yeni dizisinin detayları

Magazin 24-09-23 18:57

HUDUTSUZ SEVDA OYUNCULARI VE KONUSU! Hudutsuz Sevda konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Hudutsuz Sevda dizisi oyuncuları ve konusu günün en çok araştırılan konu başlıklarından biri oldu. Med Yapım'ın üstlendiği Hudutsuz Sevda, 21 Eylül Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Dizide Deniz Can Aktaş, Halil ibrahim karakterine, Miray Daner ise Zeynep karakterine can verecek. Peki, Hudutsuz Sevda konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 21-09-23 19:58

Yaprak Dökümü'nün Fikreti'i Bennu Yıldırımlar’ın kızı bakın kim çıktı! Meğer o da annesinin izinden gidiyormuş

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Fikret karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar, geçtiğimiz ay final yapan son dizisi Veda Mektubu'ndaki performansıyla adından söz ettirmişti. Ünlü oyuncunun kızı da anne ve babasının izinden gidiyor. İşte, Bennu Yıldırımlar'ın 24 yaşındaki güzeller güzeli kızı...

Magazin 15-09-23 11:01

YABANİ DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI: Yabani dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir? İşte isimleri

Yabani dizisi bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan dizi her hafta salı akşamları yayınlanacak. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun oturuyor, senaryosunu Hilal Yıldız’ın kaleme alıyor. Peki, Yabani dizisi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?

Magazin 12-09-23 21:17

BAMBAŞKA BİRİ OYUNCULARI VE KONUSU! FOX TV'nin yeni dizisi Bambaşka Biri oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Bambaşka Biri konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı dizi bu akşam FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bambaşka Biri'nin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Peki, Bambaşka Biri konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 11-09-23 19:32

BAMBAŞKA BİRİ KONUSU VE OYUNCULARI: Bambaşka Biri dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte isimleri

Bambaşka Biri dizisi konusu ve oyuncuları için araştırmalar giderek hızlanıyor. Yeni dizi Bambaşka Biri ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Dizi her hafta pazartesi akşamları yayınlanacak. Hande Erçel ve Burak Deniz’i yıllar sonra bir araya getiren yapım merakla bekleniyor. Peki, Bambaşka Biri dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte Fox TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan Bambaşka Biri dizisi konusu, oyuncuları ve isimleri

Magazin 11-09-23 19:30

DİLEK TAŞI DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Dilek Taşı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte isimleri ve rolleri

Dilek Taşı dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yeni dizi Dilek Taşı dün akşam Kanal D'de yayın hayatına merhaba dedi. Heyecanla beklenen Dilek Taşı, bir dönem dizisi olma özelliğine sahip. Dizide 80'li yıllar konu ediniyor. En son Terzi dizisinde rol alan ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Salih Bademci dizide Mustafa karakterine hayat veriyor. Bademci'ye ise başrolde sevilen isim Hazal Subaşı eşlik ediyor. İşte Dilek Taşı konusu ve oyuncuları hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 08-09-23 12:36

DİLEK TAŞI OYUNCULARI VE KONUSU: Dilek Taşı konusu nedir, oyuncuları kimler? İzleyici ile buluşuyor!

Dilek Taşı dizisi, konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak edildi. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağan Irmak oturuyor. Merakla beklenen yapımın senaryosunu ise Ece Yörenç kaleme aldı. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Peki, Dilek Taşı konusu nedir? Dilek Taşı dizisinin oyuncuları kimler? İşte merakla beklenen dizinin konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 08-09-23 00:17

SAFİR KONUSU VE OYUNCULARI: ATV'nin yeni dizisi Safir ne zaman, konusu nedir, oyuncuları kimler? İzleyiciyi ekrana kilitleyecek!

Safir dizisinin konusu ve oyuncuları ATV izleyicileri tarafından merak konusu olurken birçok kişi dizinin ilk bölümü ile ilgili araştırmalarına hız verdi. Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül'ün başrollerini paylaştığı dizinin senaryosunu Burcu Över kaleme aldı. Merakla beklenen yapımın yönetmen koltuğunda ise Semih Bağcı oturuyor. Peki, ATV'nin yeni dizisi Safir ne zaman? Safir dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Magazin 04-09-23 20:05

SAFİR OYUNCULARI VE KONUSU: Safir dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? ATV'nin yeni dizisi izleyiciyle buluşuyor

Safir dizisinin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. senaryosunu Burcu Över kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Semih Bağcı üstlendi. ATV'nin merakla beklenen yeni yerli dizisinin ilk bölümü Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde çekildi. Peki, Safir dizisi konusu nedir? Safir dizisinin oyuncuları kimler?

Magazin 04-09-23 19:59

DİLEK TAŞI DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU: Dilek Taşı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Dilek Taşı dizisi konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Yeni dizi Dilek Taşı için geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Merakla beklenen yapım Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Peki, Dilek Taşı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 22-08-23 17:56

Üvey Anne dizisindeki Kutsi'nin o sahnesi sosyal medyayı salladı! Akla Doktorlar dizisi geldi

Yaz dizisi olarak ekranlara gelen Üvey Anne'de Kutsi başrolde oynuyor. Dizide Serap'ı nikah masasında terk edip kovan Faruk sosyal medyayı salladı. Kutsi'nin oynadığı Faruk karakterinin bu hareketi Doktorlar'ı akla getirdi.

Magazin 22-08-23 07:17

Can Yaman, annesi ve babasını paylaştı! Gören aynı şeyi söyledi! 'Babasının kopyası'

Bay Yanlış, Erkenci Kuş gibi yapımlarda rol alan ve dizisi final yaptıktan sonra İtalya'ya yerleşen Can Yaman kariyerine yurt dışında devam ediyor. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan ünlü oyuncu bu defa aile pozuyla konuşuldu. Anne ve babasıyla pozunu paylaşan Yaman'ın babasıyla benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 21-08-23 17:21

SAFİR DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI: ATV'nin yeni dizisi Safir ne zaman başlıyor, konusu nedir, oyuncuları kimler?

Safir dizisinin konusu ve oyuncuları ilk fragmanın yayınlanmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül'ün başrollerini paylaştığı dizi usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, ATV'nin yeni dizisi Safir ne zaman başlıyor, konusu nedir? Safir dizisinin oyuncuları kimler?

Magazin 16-08-23 13:30

SERHAT DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI: Serhat dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Serhat dizisi konusu ve oyuncuları merak konusu haline geldi. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanan Tamer Karadağlı'nın başrolünde yer aldığı Serhat dizisi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Dizi saat 20:00'da başladı. Peki, Serhat dizisi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var? İşte merak edilenler

Magazin 14-08-23 20:02

ÜVEY ANNE FİNAL BÖLÜMÜ tek parça izle! ATV ÜVEY ANNE dizisi 8. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Üvey Anne dizisi sekizinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Erken final kararı alan Üvey Anne'nin oyuncu kadrosunda Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci gibi oyuncular yer alıyor. Peki, Üvey Anne final bölümü olan 8. bölümünde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 14-08-23 19:16

MAGARSUS DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI: BluTV'nin yeni dizisi Magarsus konusu ne, oyuncuları kimler?

Magarsus dizisinin konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İlk fragmanı Mart ayında yayınlanan dizi izleyici ile buluşuyor. Ercan Kesal, Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar gibi oyuncuların rol aldığı dizi BluTV'de yayınlanacak. Peki, Magarsus dizisinin konusu nedir? Magarsus dizisinin oyuncuları kimler?

Magazin 09-08-23 11:00

ÜVEY ANNE 7. BÖLÜM tek parça izle! ATV ÜVEY ANNE dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Üvey Anne dizisi yedinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların sevilen dizisi Üvey Anne'nin oyuncu kadrosunda Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, sıra dışı hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Üvey Anne 7. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 07-08-23 18:57

ATV bir dizinin daha fişini çekti! Final tarihi belli oldu

ATV'de bu yaz yayın hayatına başlayan diziler üst üste final kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde Vermem Seni Ellere dizisiyle ilgili final kararı alan kanal bu kez bir dizinin daha fişini çekti. Oyuncu kadrosunda Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci gibi isimlerin yer aldığı Üvey Anne dizisi her hafta pazartesi akşamı yayınlanıyordu. Dizi şaşırtan bir kararla final yapacak.

Magazin 04-08-23 14:53

ÜVEY ANNE 6. BÖLÜM tek parça izle! ATV ÜVEY ANNE dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Üvey Anne dizisi altıncı bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Üvey Anne'nin oyuncu kadrosunda Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, sürükleyici sıra dışı hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Üvey Anne 6. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 31-07-23 20:59

YAZ ŞARKISI KONUSU VE OYUNCULARI: FOX Tv'nin yeni dizisi Yaz Şarkısı konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yaz Şarkısı dizisinin konusu ve oyuncuları 9 Temmuz 2023 Pazar günü vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor. Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosunu Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün kaleme aldı. Yaz Şarkısı bu akşam saat 20.00'de ilk bölümü ile ekrana gelecek. Peki, FOX Tv'nin yeni dizisi Yaz Şarkısı konusu nedir? Yaz Şarkısı oyuncuları kimler?

Magazin 09-07-23 19:20

YA ÇOK SEVERSEN KONUSU VE OYUNCULARI: Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'lı Ya Çok Seversen konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Ya Çok Seversen dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kerem Bürsün ile Hafzanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı Ya Çok Seversen dizisi annesinin hayatını kaybetmesinin ardından küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurtdışında geçiren Ateş'in hikayesini anlatacak. Ya Çok Seversen dizisinin oyuncuları ve konusu merak konusu oldu. Peki, Ya Çok seversen oyuncuları kimler?

Magazin 06-07-23 19:44

DÖNENCE OYUNCULARI KİMDİR, konusu ne? Dönence dizisi oyuncu kadrosunda kimler var kimler!

Dönence dizisi konusu ve oyuncuları merak edildi. Yeni dizi Dönence Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Merakla beklenen Dönence bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği Dönence dizisinin çekimleri İzmir’de gerçekleştiriliyor. Peki, Dönence konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?

Magazin 04-07-23 19:46

DÖNENCE KONUSU VE OYUNCULARI: Dönence dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Dönence dizisi konusu ve oyuncuları dizinin ilk bölümünü izlemek isteyen seyirciler tarafından merak konusu oldu. Dönence dizisi bu akşam ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizide asperger sendromlu bir kardeşe sahip olan Gece’nin hikayesi ekrana getiriliyor. Peki, Dönence dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

Magazin 04-07-23 19:43

Son hali çok şaşırtmıştı! 4 yaşında ünlü olan Beren Gökyıldız'ın yeni dizisi sosyal medyayı ikiye böldü

Anne, Kızım, Kocamın Ailesi gibi birçok başarılı diziyle hafızalara kazınan çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ın son hali olay olmuştu. Şimdilerde 14 yaşında olan Gökyıldız yeni dizisiyle ekranlara geri döndü. Ünlü ismin yeni dizisi Yeşil Vadi’nin Kızı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-07-23 10:43

Yeşil Vadi'nin Kızı konusu nedir, oyuncuları kimler? Beren Gökyıldız'lı Yeşil Vadi'nin Kızı dizisi konusu ve oyuncuları

Yeşil Vadi'nin Kızı dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Anne With An E'den uyarlanan dizide Beren Gökyıldız, Melissa Çelik karakterine hayat verecek. Show Tv'nin bu yeni günlük dizisinin çekimleri Şile'nin Karakiraz Köyü'nde gerçekleştiriliyor. Birçok kişi arama motorlarında "Yeşil Vadi'nin Kızı konusu nedir, oyuncuları kimler?" sorularına yanıt arıyor. İşte, Show TV'de ekrana gelecek olan Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 03-07-23 10:20

Yeşil Vadi'nin Kızı ne zaman, saat kaçta? Show TV'nin yeni dizisi Yeşil Vadi'nin Kızı nerede çekildi? Anne With An E'den uyarlandı

Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin ilk bölüm tarihi ve saati 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü internette araştırılıyor. Show TV'de yayınlanacak dizinin yönetmenliğini Murat Şenöy ve Çağıl Nurhak Aydoğdu yapıyor. Dizinin senaryosunu ise Özge Aras ve Serhat Yiğit kaleme aldı. Peki, Yeşil Vadi'nin Kızı ilk bölüm ne zaman, saat kaçta? İşte Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin tarihi ve yayın saati...

Magazin 03-07-23 10:18

Beren Gökyıldız kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin Melissa'sı Beren Gökyıldız'ın biyografisi!

Beren Gökyıldız, 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü başlayacak olan Yeşil Vadi'nin Kızı dizisi nedeniyle merak konusu oldu. Kocamın Ailesi, Anne, Bizim Hikaye, Kızım ve Çocukluk gibi dizilerde oynayan Beren Gökyıldız; Yeşil Vadi'nin Kızı dizisi ile ekrana dönüyor. Peki, Yeşil Vadi'nin Kızı dizisinin Melissa'sı Beren Gökyıldız kimdir?

Magazin 03-07-23 10:16

Üvey Anne bu akşam var mı, neden yok? Üvey Anne yeni bölüm ne zaman? 26 Haziran 2023 ATV yayın akışı

Üvey Anne dizisi neden yok, sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerini Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi ve Aslı Tandoğan gibi isimlerin paylaştığı Üvey Anne dizisinin yeni bölümü Atv'nin 26 Haziran 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Üvey Anne'nin yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Üvey Anne bu akşam var mı, neden yok? Üvey Anne yeni bölüm ne zaman?

Magazin 26-06-23 19:10

BENİM GÜZEL AİLEM KONUSU VE OYUNCULARI: TRT 1'in yeni dizisi Benim Güzel Ailem konusu nedir, oyuncuları kimler?

Benim Güzel Ailem dizisinin konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler ve Melis Babadağ'ın başrollerini paylaştığı dizi, TRT 1'de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. İzleyicide merak uyandıran bu yapım, üç farklı kuşağı bir araya getirerek geçmişin değerlerini ve yeninin değişen taleplerini konu edinecek. Peki, Benim Güzel Ailem konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Benim Ailem dizisinin konusu ve oyuncuları...

Magazin 21-06-23 21:36

Üvey Anne dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir? İşte Üvey Anne dizisi konusu ve oyuncuları

Üvey Anne dizisi konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Yeni dizi Üvey Anne bu akşam izleyici karşısına çıkacak. ATV'de yayınlanacak olan dizi her hafta pazartesi akşamları ekrana gelecek. Muğla’da başlayan dizinin çekimleri İstanbul’da devam edecek. Peki, Üvey Anne dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir? İşte Üvey Anne dizisi konusu ve oyuncuları

Magazin 19-06-23 15:26

MEVLANA CELALEDDİN RUMİ DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU: Mevlana dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Mevlana Celaleddin Rumi dizisi oyuncuları ve konusu merak edildi. TRT1'de cuma akşamları ekrana gelecek olan dizi bu akşam ilk bölümü ile izleyiciyle buluştu. Bülent İnal'ın başrolünde olduğu dizinin bölümleri oldukça merak ediliyor. Peki, Mevlana dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Magazin 16-06-23 20:40

FOX KISMET DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU: Kısmet dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?KISMET DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU: Kısmet dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Fox Kısmet dizisi oyuncuları ve konusu kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Fox TV'nin yeni yaz dizisi Kısmet, bu akşam ilk bölümü ile ekran macerasına başlayacak. Her hafta cuma akşamları ekrana gelecek olan dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Semih Bağcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Mahinur Ergun ile Yusuf Reha Alp kaleme alıyor. Peki, Kısmet dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 16-06-23 20:07