Mynet Trend

Kapat

Korku dolu kaza! 9 yaşındaki çocuğun kafasına bisiklet lastiği saplandı... 'Havada takla atıp üzerine düştü'

Brezilya'da güvenlik kamerası 9 yaşındaki bir çocuğun yaşadığı korkunç kazayı kaydetti. Görüntülerde bisiklet süren 9 yaşındaki çocuk dengesini kaydederek yere düştü. Ardından ise bisiklet havada takla atarak çocuğun üzerine düştü. Tekerlek öyle bir kuvvetle çarptı ki göbek kısmında bulunan cıvatası çocuğun kafasına saplandı. 9 yaşındaki çocuk acilen hastaneye kaldırıldı.

MYNET|DIŞ HABERLER Brezilya'nın Conceicao das Alagoas kentinde çekilen korku dolu güvenlik kamerası görüntülerinde 9 yaşındaki bir çocuğun bisiklet sürerken düşmesi sonucu kafasına bisikletin tekerleğinin saplandığı anlar yer aldı. Olay yerine gelen itfaiyeciler, cerrahlar cıvatayı çıkarmak için harekete geçmeden önce cıvata kesiciler ve açılı taşlama makineleri kullanarak tekerleği kestiler.

Korku dolu kaza! 9 yaşındaki çocuğun kafasına bisiklet lastiği saplandı...  Havada takla atıp üzerine düştü  1

Ameliyattan hemen önce çekilen röntgende bisikletin cıvatasının beyninden sadece birkaç santim uzağında olduğu görüldü. Triangulo Mineiro Federal Üniversitesi'nin Clinicas Hastanesi yetkilileri, cıvatanın kafatasına 1 cm girdiğini söyledi.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Korku dolu kaza! 9 yaşındaki çocuğun kafasına bisiklet lastiği saplandı...  Havada takla atıp üzerine düştü  2

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %1.49 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%1,49

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat!

ING - %1.29 FAİZLİ 50.000 TL

Faiz Oranı

%1,29

Vade

6 Ay

Toplam Tutar

50.000 TL

Detayları gör

Hastane ismi açıklanmayan çocuğun sağlık durumunun iyiye gittiğini ve hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti. Cıvatanın kafatasından çıkartılmasından sonra çocuk antibiyotik tedavisi için hastanede kalmaya devam ediyor.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat