MAGAZİN

Kapat

Asıl gelinlik ortaya çıktı! Şeyma Subaşı'nın gelinliği olay oldu

Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı sonunda bir küs bir barışık olduğu sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te evlendi. Gündüzü festival gibi geçen günün gecesinde asıl gelinliğini giyen Şeyma Subaşı'nın gelinliği sosyal medyada çok beğenildi.

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini "Ayın 5-6'sı Marakeş'te evleniyoruz inşallah. 250 kişi falan gelecek, sadece aile ve yakın arkadaşlar geliyor. Onun dışında pek fazla bir şey söylemek istemiyorum. Sürpriz olsun, bana da sürpriz olsun" sözleriyle duyuran Şeyma Subaşı muradına erdi.

Gündüzü festival gibi geçen düğünde Subaşı ne giyse gelinlik olarak düşünüldü ve sosyal medyada da bol bol konuşuldu.

Asıl gelinlik ortaya çıktı! Şeyma Subaşı nın gelinliği olay oldu 1

Acun Ilıcalı'nın eski karısı asıl gelinliğini ise günün akşamında giydi. Marakeş'te evlenen Şeyma Subaşı'nın gelinliği ise çok beğenildi.

Asıl gelinlik ortaya çıktı! Şeyma Subaşı nın gelinliği olay oldu 2

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %1.49 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%1,49

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat!

ING - %1.29 FAİZLİ 50.000 TL

Faiz Oranı

%1,29

Vade

6 Ay

Toplam Tutar

50.000 TL

Detayları gör

Sırt ve göğüs dekolteli gelinliğiyle dikkat çeken Subaşı'na "Bu sefer olmuş", "Sonunda düzgün bir seçim" yorumları yağdı.

Asıl gelinlik ortaya çıktı! Şeyma Subaşı nın gelinliği olay oldu 3

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat