Middle Earth Shadow Of War Haberleri

Acun Ilıcalı Surivor All Star tam kadrosunu paylaştı! Videodaki sürpriz isim şaşırttı

Survivor All Star 2024 kadrosu tamamlandı. Acun Ilıcalı tam kadronun videosunu sosyal medyada paylaştı. Daha önce Survivor'da iki kez şampiyon ve bir kez de 5. olan ardından 2019 yılında katıldığı The Challenge: War of the Worlds yarışmasını da şampiyonlukla tamamlan Turabi, bir süredir mücadele ettiği sağlık sorunları nedeniyle Survivor All Star 2024'e katılmayacağını duyurmuştu. Acun Ilıcalı'nın paylaşımında Turabi'nin de yer alması görenleri şaşırttı.

Magazin 2023-12-09 12:09:57

Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Turabi Survivor All Star'a katılamayacağını duyurdu!

Survivor All Star 2024'ün merakla beklenen yarışmacılarından Turabi Çamkıran bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Daha önce Survivor'da iki kez şampiyon ve bir kez de 5. olan Turabi 2019 yılında katıldığı The Challenge: War of the Worlds yarışmasını da şampiyonlukla tamamlamıştı. Turabi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Survivor 2024'de yer alamayacağını duyurdu.

Magazin 2023-11-14 23:41:35

Nicolas Cage’in başrolünü üstleneceği “Lord of War (Savaş Tanrısı)” filminin devamı geliyor! “Dört gözle bekliyorum”

Yönetmen koltuğunda Andrew Niccol’un oturduğu 2005 yapımı “Lord of War (Savaş Tanrısı)” filminin devamı geliyor. Başrollerini Nicolas Cage ve Bill Skarsgard’ın üsteleceği serinin ikinci halkası için sinemaseverlerin meraklı bekleyişi şimdiden başladı.

Trend 2023-05-10 15:25:37

God of War PC için listelendi

PlayStation 4 özel oyunu God of War PC’ye geliyor. Böylece büyük bir tabu yıkılıyor. Artık özel PlayStation oyunlarını PC’de oynamanın kapısı aralanmış durumda. Zaten yakın geçmişte bazı özel PlayStation oyunları PC’ye gelmişti. Fakat bunların hiçbiri God of War kadar dikkat çekici değildi.

Haber 2021-10-22 12:00:25

Michelle Gurevich Türkiye'ye geliyor

Geçtiğimiz yıl 6. albümü Ecstasy in the Shadow of Ecstasy'yi yayınlayan Michelle Gurevich, büyülü yorumuyla 3 ayrı şehirde gerçekleşecek mini bir turne için Türkiye'ye geliyor.

Magazin 11-10-21 17:47

Netflix, 2021’in ikinci çeyreğinde en çok izlenen orijinal yapımlarını açıkladı

Netflix, 2021’in ikinci çeyreğinde en çok izlenen orijinal yapımlarını açıkladı. Listenin ilk sırasında Army of the Dead yer alırken; Sweet Tooth, Shadow & Bone ve Lupin gibi yapımlar da listeye girmeyi başardı.

Magazin 25-07-21 15:50

God of War da var: İşte PlayStation 4 oyunlarının satış gelirleri!

God of War ne kadar kazandırdı? Bu sorunun cevabı eski bir Sony çalışanının LinkedIn profilinde ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre PlayStation 4 oyunu God of War'un satış gelirleri dudak uçuklattı.

Haber 22-12-20 11:26

Outsiders için yeni fragman yayınlandı

The Game Awards’da SQUARE ENIX, Gears of War: Judgment ve BULLETSTORM’un geliştiricileri ve Square Enix External Studios, SLEEPING DOGS ve JUST CAUSE’ın arkasındaki beyinler People Can Fly’dan yüksek yoğunluklu RPG-Shooter OUTRIDERS için yeni bir fragman yayınladı.

Haber 11-12-20 15:55

Call of Duty: Black Ops Cold War sistem gereksinimleri açıklandı!

Activision, Call of Duty: Black Ops Cold War sistem gereksinimlerini bir tablo halinde paylaştı. Türkiye'de geçen sahneleri olan ve bir bölümü Trabzon Havalimanı'nda geçen Call of Duty: Black Ops Cold War, sistem gereksinimlerine bakılırsa oyunda yüksek performans için güçlü bir donanım gerekecek.

Haber 30-10-20 14:40

Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies tanıtım tarihi belli oldu!

Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies tanıtım tarihini oyunun geliştiricilerinden Treyarch Studios paylaştı. Treyarch Studios'un Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre, yeni zombi modlu Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies için çok fazla beklememize gerek yok.

Haber 29-09-20 10:43

KBÜ’de IEACES2020 Sempozyumu başlıyor

Karabük Üniversitesi’nde 23-25 Eylül tarihlerinde "The 2nd International Symposium of Engineering Applications on Civil Engineering and Earth Sciences 2020 (IEACES2020) Sempozyumu” düzenlenecek.Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacak olan sempozyum çevrimiçi(online) gerçekleştirilecek.

Yurthaber 22-09-20 11:25

Efsane devam ediyor: God of War: Ragnarok gizemli bir tanıtım ile duyuruldu!

Sony, God of War serisinin yeni oyunu God of War: Ragnarok'a (God of War 5) PlayStation 5 fiyatını açıkladığı PlayStation 5 Showcase etkinliğinde yer verdi. Etkinliğin sonunda God of War: Ragnarok'un kısa bir videosunu yayınlayan Sony, böylece yeni God of War oyununun geleceğini doğruladı.

Haber 17-09-20 10:26

Trabzon sürprizi ile gelen Call of Duty: Black Ops Cold War resmen duyuruldu!

Activision, Call of Duty: Black Ops Cold War'ı resmen tanıttı. Call of Duty: Black Ops War'ın YouTube kanalı üzerinden göz alıcı bir fragmanını da yayınlayan Activision, oyunun Sovyet Rusya, Türkiye, Vietnam ve Doğu Berlin'de geçeceğini açıkladı. Oyunun Türkiye'deki bölümleri arasında ise Trabzon var.

Haber 27-08-20 11:31

Asıl Soğuk Savaş şimdi başlıyor: Call of Duty: Black Ops Cold War için ilk fragman yayınlandı!

Call of Duty'nin yeni oyunu hakkında merakları daha da arttıran bir video yayınlandı. Activision, Call of Duty YouTube kanalı üzerinden Call of Duty: Black Ops Cold War'a dair ilk tanıtımını paylaştı. ABD ve Rusya arasında gerçekleşen Soğuk Savaş dönemine değinen tanıtımda oldukça ilgi çekici ögeler mevcut.

Haber 20-08-20 15:55

The Last of Us Part 2 çok beğenildi

19 Haziran 2020 tarihinde sadece PS 4’e çıkacak olan The Last of Us Part 2 inceleme puanları ile bugün karşımıza çıktı. Metacritic‘ten 95 puan alan oyun böylelikle 94 puanlık God of War 2018‘i geride bırakarak PlayStation 4’ün en iyi oyunu unvanını da eline almış oldu.

Haber 13-06-20 11:42

Yeni God of War mu geliyor?

11 Haziran Perşembe yani yarın Türkiye saati ile 23:00‘da PlayStation 5 sunumu düzenlenecek. Bu etkinlikte daha önce gösterilen Dualsense’in detaylarının yanı sıra konsolun kendisi ve yeni nesil oyunlar sergilenecek.

Haber 11-06-20 12:50

PS Plus Mart Ayı Oyunları Belli Oldu

Sony, PS Plus abonelerine Mart ayında ücretsiz verilecek oyunları duyurdu. Mart ayında Shadow of the Colossus ve Sonic Forces oyunları veriliyor.

Haber 27-02-20 22:23

Gears of War patronu artık başka oyunların patronu olacak

15 yıldır Gears of War oyunlarını geliştiren The Coalition stüdyolarının, yine 15 yıldır Gears of War serisini yöneten başı Rod Fergusson, stüdyodan ayrıldığını duyurdu. Peki, Gears of War patronu şimdi hangi oyunu geliştirecek?

Haber 10-02-20 09:33

Tanrıverdi, “Filistin Davasını Destekleyen Yılın Şahsiyeti” ödülünü aldı

HAK-İŞ Konfederasyonu Kudüs Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Filistin’in direniş mücadelesine yaptığı katkı ve destek çalışmalarından dolay merkezi Filistin’de bulunan Lady Of The Earth Vakfı tarafından “Filistin Davasını Destekleyen Yılın Şahsiyeti” ödülünü aldı.HAK-İŞ Konfederasyonu Kudüs Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi’ye ödülünü, Ramallah Kültür Sarayı’nda düzenlenen törende Filistin Sosyal Kalkınma Bakanı ve Lady Of The Earth Vakfı Fahri Başkanı Ahmed Mecdelani verdi.Ödülü alan ilk Türk olduTanrıverdi, Lady Of The Earth Vakfı tarafından 2008’den bu yana verilen “Filistin Davasını Destekleyen Yılın Şahsiyeti” ödülünü alan ilk Türk oldu.“Ödül tüm Türk halkına verilmiştir”Aldığı ödülün sadece kendisi değil tüm Türk halkına verildiğini belirten Tanrıverdi, “Filistin davasına ve Mescid-i Aksa’ya sahip çıkmamız bir ödül için değil.

Magazin 21-12-19 18:53

Gears Tactics hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı

Oyun sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan The Game Awards’ta birçok oyun tanıtılmıştı. Tanıtılan oyunlardan birisi de Gears of War serisinin öncesinde gelişen olayları konu edinen Gears Tactics oldu.

Trend 18-12-19 09:25

PlayStation 4 oyunlarına çok uygun fiyata sahip olabilirsiniz

PlayStation Türkiye merakla beklenen Black Friday indirimleri ile karşımıza çıktı. 2018’de yılın oyunu seçilen God of War 64 TL gibi inanılmaz derecede uygun fiyatlar ile PS Store’daki yerini almış durumda.

Trend 23-11-19 10:04

Raed Al Saleh, the chairman of White Helmets: “James was neither our founder nor our trainer”

Raed Al Saleh, the chairman of the White Helmets, known to the world public for humanitarian activities in the Syrian civil war, spoke to Demiroren News Agency.

Haber 19-11-19 12:50

Turabi Çamkıran'dan Survivor itirafı! Acun abi beni yarışmada tuttu çünkü...

Survivor'da iki defa şampiyon olan ve son olarak Amerika'da yayınlanan War of the Worlds yarışmasında mücadele eden Turabi Çamkıran, ilginç açıklamalarda bulundu. Turabi, "Acun abiye teşekkür ediyorum. Normalde sakatlandığımda eve gitmem gerekiyormuş, ama Acun abi tuttu beni orada. Büyük ev ödülü varmış. Eğer beni göndermiş olsa ve ev oyununu görseydim üzülürdüm" dedi.

Trend 01-11-19 21:15

Turabi, War of the Worlds yarışmasında kavga etti! 'Onurum için' dedi ve yarışmadan ayrıldı

ABD'de yayınlanan “War of the Worlds” yarışmasının geçen yılki şampiyonu olan Turabi Çamkıran, bu yıl bir kez daha yarışmaya katıldı. Fakat yarışmada yaşanan büyük kavganın ardından ayrılma kararı aldı. Turabi'yi araya giren güvenlik görevlileri zor sakinleştirdi. Yaşanan kavganın ardından ise Turabi, "Onurum 1 milyon dolardan daha önemli" dedi ve yarışmadan çekildi.

Trend 31-10-19 22:01

Red Dead Redemption 2 PC’ye bir kez daha göz kırptı

Rockstar Games‘in western tarzı oyunu olan Red Dead Redemption 2, 26 Ekim 2018 tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirmişti. God of War ile aynı yıl çıktığı içime yılın oyunu ödülünü Kratos’a kaptıran RDR 2’nin, uzun bir süredir PC’ye geleceği söyleniyordu.

Trend 25-09-19 09:11

Men of War: Assault Squad 2 – Cold War, PC’ye çıktı!

1C Entertainment ve Digitalmindsoft, Men of War: Assault Squad 2 – Cold War oyunlarının PC platformuna çıkışını duyurdu.

Trend 13-09-19 18:00

Gears of War 5 uzun bir oynanışa sahip olacak

The Coalition ve Microsoft işbirliğiyle geliştirilen Gears 5’in çıkışına artık sayılı günler kaldı. Bilindiği üzere Gears of War, Microsoft’un en çok sevilen serilerinden biri. Fakat geçtiğimiz yıllarda satışa sunulan Gears 4, beklentilerin fazlasıyla gerisinde kalmıştı.

Trend 04-09-19 08:02

Gears of War 5 ne kadar yer kaplayacak?

Xbox One ve PC sahiplerinin sabırsızlıkla beklediği Gears 5’in çıkışına artık sayılı günler kaldı diyebiliriz. Windows ve Xbox One üzerinde çalışacak olan oyun büyük bir aksilik çıkmazsa 10 Eylül itibariyle raflardaki yerini almış olacak. Ayrıca oyunda Türkçe alt yazı desteği de bulunacak.

Trend 31-08-19 07:34

Macera yeniden başlıyor – World of Warcraft(R) Classic şimdi yayında

Eski hayranlar ve yeni oyuncular Azeroth’un ilk günlerini World of Warcraft Classic’le yeniden deneyimleyebilecek. World of Warcraft’a aboneliği halihazırda devam edenler World of Warcraft Classic’i ekstra bir ücret ödemeden hemen oynamaya başlayabilir. World of Warcraft Classic, Blizzard için hem bir gönül işi hem de oyunun 2006 yılında yayınlanan “Drums of War” (1.12.0) güncellemesiyle geldiği halin özgün bir kopyası niteliği taşıyor.

Trend 27-08-19 18:39

Gears 5 için sistem gereksinimleri listesi nihayet netlik kazandı

The Coalition ve Microsoft işbirliğiyle geliştirilen Gears of War serisinin yeni oyunu için geri sayım devam ediyor. 10 Eylül’de raflardaki yerini alacak olan Gears 5, Türkçe altyazı desteğine de sahip olacak.

Trend 26-08-19 08:17

Moonlighter ve This War of Mine Epic Games Store'da ücretsiz

Epic Games Store düzenli olarak ücretsiz oyun vermeye devam ediyor. Üstelik bu sefer karşımızda iki oyun birden var: Moonlighter ve This War of Mine.

Trend 27-07-19 07:06

Gears of War’un 5 Xbox One ve Windows 10’a geliyor!

Xbox 360 ile başlayan Gears of War efsanesi, Xbox One’a ve Windows 10’a çıkan Gears of War 4 ile biraz tökezlemişti. Marcus Fenix’in ana karakter olmaması, GoW hayranlarını üzmüştü.

Trend 11-06-19 10:23

Gears POP! bugün App Store ve Play Store’da ön siparişe sunuldu

Gears of War efsanesini mobile taşımak isteyen Microsoft, geçtiğimiz aylarda Gears Pop adlı oyununu duyurmuştu. iOS ve Android için geliştirilen bu oyun bugün App Store ve Play Store’da ön siparişe sunuldu.

Trend 11-06-19 10:19

2019: Gears of War 5 Eylül Ayında Çıkıyor!

Microsoft, E3 2019 basın konferansında merakla beklenen Gears of War 5 ile ilgili çıkış tarihi de dahil olmak üzere önemli bilgiler paylaştı.

Trend 10-06-19 05:49

Gears of War 5 bugün çıkış tarihi ile karşımıza çıktı

Xbox 360 döneminde başlayan GoW efsanesi, Xbox One’ın çıkışı ile ilk oyunun remastered hali olan Ultimate Edition sürümüyle tekrar gündeme gelmişti. Geriye uyumluluk projesi kapsamında serinin diğer 3 oyununu da Xbox One’da oynama fırsatı sunan Microsoft, serinin 4. oyunu ile çok tepki toplamıştı.

Trend 15-05-19 09:46

Yeni Tomb Raider oyunları gelecek gibi görünüyor!

2013'te başlayan son Tomb Raider üçlemesi Shadow of the Tomb Raider ile sonlanmış olsa bile ufukta yeni oyunlar var gibi gözüküyor.

Trend 12-04-19 18:55

2019 BAFTA oyun ödülleri verildi: God of War yine başı çekiyor!

Geçtiğimiz ay adayları duyurulan 2019 BAFTA Oyun Ödülleri sahiplerine verildi. God of War her zamanki gibi aldığı birden fazla ödülle dikkat çekti.

Trend 06-04-19 21:31

Shadow of the Tomb Raider – The Grand Caiman DLC çıktı

Square Enix, Eidos-Montréal ve Crystal Dynamics, Shadow of the Tomb Raider’ın yeni DLC macerası olan The Grand Caiman’i duyurdu.

Trend 01-04-19 22:52

2019 BAFTA Oyun Ödülleri adaylarında God of War başı çekiyor

2019 BAFTA Oyun Ödülleri için adaylar açıklandı. Listede tahmin edebileceğiniz gibi God of War başı çekiyor.

Trend 14-03-19 20:33

Pompeo: US wants to stop Iran oil exports as quickly as possible

United States Secretary of State Mike Pompeo said that the Trump administration has "every intention of driving Iranian oil exports to zero just as quickly as we can." Pompeo said the country's role in oil trade is diminishing and that its exports "have tanked due to our pressure campaign." Pompeo, speaking at the CERAWeek energy summit, accused Iran of using energy to "exert undue influence" in the Middle East, and particularly on Iraq.

Haber 13-03-19 10:33

Just Cause 4, Xbox Game Pass’te Yerini Aldı

Just Cause 4, oyun severlere sunulduktan yalnızca 3 ay sonra Xbox Game Pass platformu üyelerine sunuldu. Güncel ve zengin oyun yelpazesine sahip platforma geçen ay da Shadow of the Tomb Raider katılmıştı.

Trend 12-03-19 23:22

Xbox Game Pass Şubat takvimi

Xbox Game Pass yeni oyunlar ile Xbox One sahiplerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Xbox Game Pass’e bu ay Shadow of the Tomb Raider, Crackdown 3 ve Batman: Return to Arkham gibi büyük yapımlar eklenecek.

Trend 07-02-19 09:20

God of War için şaşırtıcı itiraf

2018’de yılın oyunu seçilen God of War hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. Yoksa devam oyunu mu geliyor? İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Trend 21-01-19 09:06

Assassin’s Creed Odyssey – Shadow Heritage Duyuruldu

Ubisoft, Assassin’s Creed Odyssey’nin hikaye DLC’si Legacy of the First Blade’in ikinci bölümü olan Shadow Heritage’i tüm platformlar için duyurdu.

Trend 20-01-19 16:19

Elektronik Atıklar Konulu AB Projesi Ekibi ÇOMÜ’de

Avrupa Birliği tarafından desteklenen COST Action ES 1407 kodlu “European network for innovative recovery strategies of rare earth and other critical metals from electric and electronic waste (ReCreew)” projesinin grup toplantısı; Almanya Hamburg Teknoloji Üniversitesi (TUHH), Boğaziçi Üniversitesi (BOUN), Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTU) ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden (ÇOMÜ) katılımcılarla ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü bünyesinde gerçekleştirildi.Toplantıya katılan temsilciler, Prof.

Yurthaber 14-01-19 16:05

2018’in Oynanması Gereken En İyi Oyunları

2018’in şimdilik oyun dünyasına veda ederken en iyileri de düşünmek gerek. Bir tarafta yılın en iyi oyunu seçilen God of War, diğer tarafta ise saatlerce oynayabileceğimiz Celeste var. Tabii söz konusu oyun olunca, seçicilikle üzerimize yok.

Haber 03-01-19 17:23

God of War için komik bir video yayınlandı

Sony, geçtiğimiz Nisan ayında PlayStation 4’e özel olarak satışa sunulan God of War için yapım aşamasında karşılaşılan hatalardan oluşan komik bir video yayınlandı. İşte detaylar.

Haber 25-10-18 08:28

Shadow of the Tomb Raider inceleme

Hatırlayacağınız gibi yapımcılar, 2013’teki oyunla seriye yeni bir başlangıç getirmiş, daha önce pek tanık olmadığımız genç ve tecrübesiz Lara Croft’un nasıl da güçlü bir savaşçıya dönüştüğünü gözler önüne sermişti. Sonrasında Rise of the Tomb Raider geldi ve şimdi de Shadow of the Tomb Raider’a merhaba dedik. Baştan belirtmemiz gerekirse, bu yeni yapımın oynanış mekanikleri ve görselliği bakımından önceki 2 oyuna kıyasla çok büyük farkları bulunmuyor. Tahmin edeceğiniz üzere hikâye kaldığı yerd

Haber 03-10-18 09:25

Türk Yapımcıya Emmy Ödülü

Selin Özdemir’e ödülünü, en saygın haber araştırma programlarından biri olan ve CBS televizyonunun “60 Minutes” programında yayınlanan “Wounds of War” adlı çalışma getirdi

Haber 02-10-18 22:16