MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acun'la Beyaz şov yaptı

Medya geleceğinin ele alındığı Fresh Mesh konferansına Acun Ilıcalı ile Beyazıt Öztürk'ün katıldığı oturum damgasını vurdu.

Konferansa katılan yapımcı-sunucu Acun Ilıcalı ve ünlü şovmen Beyazıt Öztürk birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. Beyaz, kendi programıyla ilgili konuşurken kanal yönetimine yayın saati konusunda ince bir göndermede bulundu. Beyaz, "Benim programın saatleri bu sene, her hafta değişik saatlerde yayına girdiği için, en son yayında da zaten söyledim saat kaçta yayına girdiğini bilmediğim için sabah erken geliyorum, sabah 7'de takım elbisemi giyiyorum, kanalın içinde devamlı ısınma hareketleri... Onun için de çağırdıkları zaman hemen Beyaz Show' başlıyor falan... Benim stüdyoya arkadan gelişim heybet falan değil, arkada bekliyorum bayağı bir..." deyince başta Doğan Tv Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ve Doğan Tv Holding CEO'su İrfan Şahin olmak üzere izleyenleri kahkahalara boğdu.

ACUN'UN ANISI DA GÜLDÜRDÜ

Sözü alan Acun Ilıcalı, Beyaz'la ilgili unutamadığı anısını paylaştı. Acun şöyle konuştu: "Bir gün yine çok geç giriyor. Çıktı televizyondan bayağı posta koymaya başladı. Kanal D'ye posta koyuyor. 'Bu saatte girilir mi?, nasıl oluyor bu iş?' falan diye. Birden bir karton gösterdiler ona 'Arzuhan Yalçındağ bağlanıyor' diye... Bir anda gördü şaka yapıyorsunuz değil mi falan..."


Vitrin

En Çok Aranan Haberler