MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar'da komiser Hüsnü Çoban şehit mi oluyor?

Kanal D ekranlarında 10.sezondur devam eden Arka Sokaklar dizisinde Başkomiser Hüsnü Çoban vuruluyor. Çoban'ın dizide ölüp ölmediği ise bu akşam saat 20:00'de yayınlanacak yeni bölümde yanıt bulacak. Sosyal medyada hazırlanan Hüsnü Çoban videosu ise izlenme rekoru kırıyor. İşte çok konuşulan o video...

Kanal D ekranlarında 10. sezonu geride bırakan fenomen dizi Arka Sokaklar'ın bu bölümünde Başkomiser Hüsnü Çoban vuruluyor. Ölüp ölmediği bu akşam saat 20.00'de yayınlanacak bölümde ortaya çıkacak.

SOSYAL MEDYADA YENİ ÇILGINLIK
Fakat, dizinin hayranları öldüğü düşünülen Hüsnü Çoban için sosyal medyada gıyabında cenaze töreni etkinliği oluşturdu. Binlerce kişi bugün Karacaahmet Mezarlığı'nda gerçekleştirileceği söylenen cenaze törenine gideceğini bildirdi.

SAYI 116 BİNE ÇIKTI
Dün ve bugün içerisinde 116 bin kişi bugün saat 20:00'de Karacaahmet Mezarlığı'nda gerçekleştirileceği söylenen cenaze törenine gideceğini bildirdi, 65 bin kişi ise 'gitmeyi düşünüyorum' dedi.

VİDEOSU İZLENME REKORU KIRDI
Öte yandan dizinin daha önce yayınlanan bölümlerinden çeşitli kesitlerle Hüsnü Çoban için hazırlanan incicaps imzalı video da paylaşım sitelerinde izlenme rekorları kırıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler