MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cesur ve Güzel'e bu öpüşme sahnesi damga vurdu

Star TV'nin yeni dizisi Cesur ve Güzel bu hafta 3. bölümüyle ekranlara geldi ve seyircinin büyük beğenisini kazandı.

Dizinin yıldızları Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ) ve Sühan (Tuba Büyüküstün) arasında romantizim rüzgarlarının estiği bu haftaki bölümün sonunda heyecan doruktaydı.

Titiz bir plan ile Sühan'ın çiftliğindeki ailesine ait tabloları çalmak için harekete geçen Cesur, hiç hesaba katmadığı bir sonuçla yüz yüze geldi. Eve yardımcısı ile giren Cesur, Sühan'ın kıyafetlerini değiştirmek için eve dönmesiyle büyük şok yaşadı.

Evin üst katındaki tabloyu çalan yardımcısı Rıfat'ın, Sühan'a yakalanmasını engellemek isteyen Cesur, evin zilini çaldı ve Sühan'ın dikkatini dağıtmak için elma likörü almaya geldiğini ifade etti.

Sühan, salonda tam elma likörü hazırlarken Cesur, onu dudaklarından öptü. Cesur'un kendisini öpmesine ilk etapta şok olan Sühan, kayıtsız kalmadı ve bu sefer Cesur'u dudaklarından o öptü.

Tam bu sırada evden dışarı kaçan Cesur'un yardımcısı Rıfat, çiftliğin güvenlik görevlileri tarafından yakalandı ve Sühan'ın karşısına getirildi. İşte bu haftaki bölüm bu heyecanlı sonla noktalandı.

Peki Sühan, önümüzdeki hafta gerçekleri öğrenecek mi? Cesur ve yardımcısının çiftlikteki tabloları çaldıkları ortaya çıkacak mı? İşte bu soruların cevabı, önümüzdeki hafta Star TV ekranlarında yayınlanacak dizinin 4. bölümünde yanıt bulacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler