MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Engin Altan Düzyatan:Türk Milleti tankın önüne atlar

Engin Altan Düzyatan, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin 'Dünyanın her yerinde, hangi ülkede olursa olsun havaya bir silah sıkıldığında, herkes yere yatar. Bir tek Türk Milleti yatmaz. Tankın önüne atlar işte' ifadelerini kullandı.

TRT 1 ekranlarında bu akşam seyirciyle buluşacak olan 'Diriliş Ertuğrul'da 'Ertuğrul Bey'e hayat veren Engin Altan Düzyatan, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi ile ilgili duygularını paylaştı. O hain gecenin yaşandığı günde Londra'da olduğunu belirten Düzyatan "Burada olmayı çok isterdim. Dünyanın her yerinde, hangi ülkede olursa olsun havaya bir silah sıkıldığında, herkes yere yatar. Bir tek Türk milleti yatmaz. Tankın önüne atlar işte" dedi.
-BAKIŞINIZ DEĞİŞİYOR

-
Düzyatan sözlerine şu şekilde devam etti: "Bu, millet olmakla, daha önce darbe görmekle, daha önce bu acıları yaşamakla alakalıdır. 21. yüzyıldaki bir darbe girişimi zaten hiçbir şekilde kabul edilemezdi. Bunun en güzel örneğini de Türk milleti göstermiş oldu. Allah korusun, başarılı olabilseydi, dönecek bir ülkemiz olmayabilirdi." Geçen ocak ayında oğlu Emir'i kucağına alan Düzyatan, baba olduktan sonraki hayatındaki değişimleri de anlattı: "İnsan yaş aldıkça biraz daha oyunu anlar hale geliyor. Yaşın, insandaki güzelliği oymuş aslında. Bir de şimdi babayım. O yüzden daha farklı bakabiliyorum hayata. Yaşama bakışınız değişiyor. Kendinizi değil artık başka şeyleri düşünmeye başlıyorsunuz ya da keyif aldığınız noktalar da değişiyor."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler