MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hasret bitiyor! Kara Sevda başlıyor

Star TV ekranlarında reyting rekorları kıran Kara Sevda dizisi 21 Eylül Çarşamba günü yeni sezonuna başlıyor.

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı Kara Sevda'nın büyük bir heyecanla beklenen yeni sezonunun ilk bölümü 21 Eylü Çarşamba günü Star TV ekranlarından seyirciyle buluşacak.

İkinci sezonu heyecanla beklenen dizinin yeni bölümlerinde; Kemal ve Nihan'ın birbirlerine duydukları büyük aşk en önemli, en sert sınavını verecek.

Dizinin yeni sezon bölümlerinde Kemal ve Nihan'ın büyük aşkları zorlu bir süreçten geçecek. Kara Sevdalılar yeni sezonda düşman aşıklara dönüşecek. Yeni bölümlerde ekrana gelecek bu dönüşümleri dizinin oyuncularına sorduk.

-Burak ÖZÇİVİT (Kemal)

İlk sezon seyirci için olmasa da aslında bizim için girişti. Asıl Kara Sevda şimdi başlıyor. Ekran başındakiler ikinci sezonda, yaşadıklarının ardından değişen Kemal'i izleyecekler. Eskiden bildiğimiz adaletli, sevecen, anlayışlı bir Kemal vardı şimdi artık değişiyor, işi kuralına göre oynayacak.Kara Sevda aslında yeni başlıyor.

-Neslihan Atagül (Nihan)

Kara Sevda'nın yeni sezonunda neredeyse tüm karakterler dönüşüme girdi. Nihan, Kemal, Emir'in yaşayacağı dönüşüm izleyenleri çok şaşırtacak. Nihan çok grisi olmayan bir karakterdi yeni sezonda artık grisi de olacak diyebilirim.

Kaan Urgancıoğlu (Emir)


Yeni sezona yeniliklerle giriyoruz. Bizi ve izleyicileri geçen sezondan daha heyecanlı bir sezon bekliyor. İkinci sezon için dönüşüm demek daha doğru olabilir. Aynı Emir Kozcuoğlu'nu izlemeyeceğinize dair ipucu verebilirim.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler