MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçerde Melek intihar edecek mi?

Ay Yapım imzası taşıyan Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin başrollerini paylaştığı İçerde, her hafta heyecan dolu bir bölümle seyirciyle olan randevusuna çıkıyor.

İçerde 18.bölümünde ise dün akşam ekranlara geldi. Yeni bölümünde büyük sürprizler yaşandı. Coşkun'un Celal'den intikam almak istemesiyle Melek hayatı hakkındaki gerçekleri öğrendi. Celal ile tartışarak evi terk etti ve Mert'in yanına gitti.

Mert'i sorgulayan Melek, Mert'in ağzından kaçırdığı büyük bir sırrı öğrendi. Melek'in annesini Celal'in öldürdüğünü söyleyen Mert farkında olmadan Melek'e büyük bir sır verdi. Melek ise öğrendiği gerçekle sarsıldı. Celal ise o sırada Coşkun'a ulaşmaya çalışıyordu. Adamlarına cep telefonlarını yanlarına almamalarını söylediği için Melek Sarp'a ulaşamadı. Büyük bir travma yaşayan Melek sağlıklı karar veremediği için elinde silahla Celal'in evine gitti.

Celal'i vuracağını zannettiğimiz Melek, silahı kendisine doğrultarak seyircileri şok etti. "Melek intihar edecek mi?" sorusu ise yeni bölüm hakkında merak edilen en önemli soru oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler