MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalbimdeki Deniz dizisi gümbür gümbür geliyor

FOX TV ekranlarının yeni ve iddialı dizisi Kalbimdeki Deniz'e 3 yeni oyuncu katıldı.

Yapımcılığını Pastel Film'in yaptığı, yönetmen koltuğunda Aysun Akyüz'ün oturduğu, senaryosunu Funda Çetin'in kalemem aldığı dizinin başrollerinde Kutsi, Özge Özberk ve Yeşim Ceren Bozoğlu rol alıyor. Heyecanla beklenen dizinin kadrosuna 'Karagül' dizisinden bildiğimiz Sebahat Kumaş, son olrak 'Göç Zamanı' yapımında rol alan Batuhan Ekşi ve yayın hayatı biten 'Hanım Köylü' dizinde yer alan Hazal Adıyaman da dahil oldu.

İddialı dizi yeni yayın döneminde FOX TV ekranlarında seyirci ile buluşacak....

Kalbimdeki Deniz dizisinin başrol oyuncularının diziden bölüm başı ne kadar kazanacakları belli oldu.

Pastel Film imzalı olan yapımın yönetmenliğini Aysun Akyüz üstleniyor. Dizinin çekimleri Ağustos'ta başlayacak. FOX TV'de yayınlanacak olan dizinin başrollerinde rol alan Kutsi ve Özge Özberk'in ne kadar ücret alacağı da netleşti. Kutsi ve Özge Özberk diziden bölüm başı 25 bin TL kazanacak.

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği,yönetmen koltuğunda Aysun Akyüz'ün yer aldığı, senaryosunu Funda Çetin'in yazdığı dizinin başrollerinde Kutsi, Özge Özberk rol alacak. Merakla beklenen diziye en son 'O Hayat Benşm' adlı dizide seyrettiğimiz Yeşim Ceren Bozoğlu'da katıldı.

Pastel Film'in 100. bölümüyle sezon finali yapan dizisi 'O Hayat Benim'de oynayan Yeşim Ceren Bozoğlu diziden olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Yapımcı ve Bozoğlu aralarındaki buzları eritip yeni bir sayfa açtılar.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler