MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı: Haftanın finalinde Melis İlkay ilişkisi kötüleşiyor!

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı yayınlandı! Kısmetse Olur haftanın finalinde yine ayrılıklar var. Haftanın finalinde İlkay ile Melis ayrılığa doğru gidiyor. Eleme adayı olarak Aycan gösterildi. Aycan'ın gösterilmesi, kimler tarafından tepkiyle karşılanacak? Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı hakkında her şey!

Kısmetse Olur Haftanın Finali fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur'un cumartesi günü yayınlanacak olan haftanın finali programında, Melis ve İlkay'ın ilişkisi sallantıya devam ediyor. Murat'ın Tuğçe'yi beğendiğini söylemesi gündemden hala düşmedi. Emre bu sözleri düşünmek bile istemediğinden olsa ki öfkesi her geçen zaman, katlanarak artmaya, final programında da devam ediyor.

Kısmetse Olur final programında Melis - İlkay yine kötüye gidiyor

İlkay ile olan gerilim haftanın finaline de yansıyınca yaşananlara daha fazla dayanamayan Melis, baygınlık geçirdi. Herkes Melis'in durumunun ne olacağını merakla bekleniyor ancak Melis'in ciddi bir durumu yok gibi.

Kısmetse Olur haftanın finalinde ayrıca ele adaylarından birinin de Aycan olması, evlerde problem oluşturacak, bölünmelere neden olacak gibi görünüyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler