MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de şok ayrılıklar

FOX TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin oyuncularından Caner Cindoruk ve Farah Zeynep Abdullah diziden ayrıldığı öne sürüldü.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Prenses Farya karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah ve Silahtar Mustafa Paşa rolünü canlandıran Caner Cindoruk diziden ayrıldı.

Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah önceki gecce 37 yaşına basan sevgilisi Caner Cindoruk için bir parti düzendi. Barış Arduç, Serkan Keskin ve Necip Memili'nin de katıldığı partiye Muhteşem Yüzyıl'dan diğer oyuncuların katılmaması dikkat çekti.

Duymayan Kalmasın'ın haberine göre; Caner Cindoruk, partide arkadaşlarına "Farah'la beraber 2 gün önce diziden ayrıldık. Dizi ve setteki ortam bizi çok yordu" dediği öne sürüldü.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin setinde daha önce 4. Murat'ı canlandıran Metin Akdülger'in Caner Cindoruk'un eski sevgilisi Farah Zeynep Abdullah ile aşk yaşaması üzerine iki erkek arasında gerginlik çıktığı iddia edilmişti.

Bu dedikodular sonrasında Farah Zeynep Abdullah, sosyal medyadan Metin Akdülger'in Caner Cindoruk'u öperken fotoğraf paylaşıp altına "Kavga yok ve hiç olmadı, huzursuzluk yok, hakkımızda bizim söylediğimiz dışında yazılan, söylenen hiçbir şeyde doğruluk payı yok.. Metin ile ben baştan beri hep çok iyi arkadaş olduk, Metin ile Caner zaten çok yakın arkadaşlar. Haber niteliği taşımayan, dedikodu zihniyetinde yazılanlara son vermek istedik" yazmıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler