MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bade İşcil'in boşanma dilekçesi şok etti

Bade İşçil'in eşinden ayrılacağı gündeme gelmiş, ünlü oyuncu paylaştığı fotoğraflarla iddiaları yalanlamıştı. Ancak Bade İşçil'in boşanmak üzere verdiği dilekçenin ortaya çıkması, gündemde şok etkisi yarattı.

Bade İşçil eşi Tarkan Süalp'ten boşanma kararından son anda vazgeçti. Eşi Malkoç Süalp'e boşanma davası açan oyuncu Bade İşçil, eşinin evliliklerini kurtarmak için gösterdiği çabayı dikkate alıp feragat dilekçesi vererek boşanma kararından vazgeçti. Ancak, güzel oyuncunun boşanmak üzere verdiği dilekçe ortaya çıkınca, eşi Tarkan Süalp'e tepkiler yağdı. Bade İşçil'in iddialarının bulunduğu dava dilekçesi, ünlü oyuncunun ciddi anlamda psikolojik şiddet gördüğünü ifade ediyordu.

SOSYAL MEDYADA BADE İŞÇİL'DE DESTEK YAĞDI

Uzun yıllar yurt dışında eğitim gören Malkoç Süalp'in oyuncu eşine uyguladığı iddia edilen psikolojik baskı, kadına yönelik şiddeti bir kez daha gündeme getirdi. Haberi okuyan bir çok kişi sosyal medya üzerinden Bade işcil'e destek mesajları verdi.Bade İşçil'in tepkilere neden olan dava dilekçesindeki pek çok ifade hayranları başta olmak üzere hem cinslerinin tepksine neden oldu.İşte, Bade İşçil'in boşanma dilekçesindaki o açıklamalar:

ÇOCUĞUNU GÖREMEYECEKSİN

"Davalı koca her sinirlendiğinde sözlü şiddet uyguluyor, bağırıp çağırıyor, onur kırıcı davranışlarda bulunuyordu. Bade Süalp, düzelir umuduyla hep sessiz kaldı. Ancak bekleyiş, yerini korku ve huzursuzluğa bıraktı. Davalı koca, 8 aylık çocuğunun yanında bile öfkesini kontrol edemedi. 'Bu çocuğu ben kendi kurallarıma göre büyüteceğim, sen karışamazsın. Çocuğu emzirmeyeceksin, kucağına almayacaksın, sütünü biberona koyacaksın dadı verecek, çocuk 2 yaşına geldiğinde Londra'ya yatılı okula göndereceğim, artık göremeyeceksin diyerek yeni doğum yapmış Bade Süalp'i psikolojik yönden yıprattı.

GÖBEK BAĞIMI KENDİ KESMEK İSTEDİ

Doğumun gerçekleştiği gün de doğumhaneye girerek bebeğin anne ile duygusal bağı kesilsin diye göbek bağını kendisinin kesmek istediğini söyledi, huzursuzluk çıkardı. Boşanmak için 600 bin lira tazminatın yanı sıra çocuğu için aylık 30 bin lira iştirak nafakası ve kendisi için aylık 40 bin lira tedbir nafakası istiyoruz. Ayrıca 6 ay süreyle tedbir kararı verilmesini ve davalı kocanın derhal evden uzaklaştırılmasını talep ediyoruz."

BOŞANMA DAVASININ REDDİNİ İSTEDİLER

Bade İşçil'in açtığı boşanma davasına cevap veren Malkoç Süalp ise iddiaların aksine evliliğin temelinden sarsılmadığını ifade etti. Bade İşçil eşi Tarkan Süalp'ten boşanma kararından son anda vazgeçti. Eşi Malkoç Süalp'e boşanma davası açan oyuncu Bade İşçil, eşinin evliliklerini kurtarmak için gösterdiği çabayı dikkate alıp feragat dilekçesi vererek boşanma kararından vazgeçti. Ancak, güzel oyuncunun boşanmak üzere verdiği dilekçe ortaya çıkınca, eşi Tarkan Süalp'e tepkiler yağdı. Bade İşçil'in iddialarının bulunduğu dava dilekçesi, ünlü oyuncunun ciddi anlamda psikolojik şiddet gördüğünü ifade ediyordu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler