MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayın tarihi belli oldu

Atv ekranlarına yeni bir soluk getirmesi beklenenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ilk bölümü için karar verildi. Oktay Kaynarca ve Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Eylül ayında ekrana gelecek.

Güçlü kadrosu ile günler öncesinden merak edilen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ilk bölümü 30 Nisan Perşembe günü görücüye çıkacak ama Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 1. bölüm fragmanı ile şimdiden konuşulmaya başlandı. Atv ekranlarında yayınlanacak olan Eşkıya dizi ekranların yeni mafya dizisi olacak. Uzun soluklu dizi Kurtlar Vadisi'ne karşı yapılan dizinin çok ses getirmesi bekleniyor.

Dizide en son İnadına Yaşamak kadrosunda yer alan Oktay Kaynarca, Hızır adlı bir mafya babasını canlandırıyor. Hızır'ın eşi Meryem'i ise Deniz Çakır oynayacak.Deniz Çakır, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da otoriter bir Karadeniz kadını rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı Yüksel Arıcı, Kaçak dizisinin Kız Taylan'ı Hakan Karahan ve Yalan Dünya'nın Tufan'ı Tuna Orhan gibi isimler de rol alacak. Yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturduğu, oyuncu kadrosunda Tarık Ünlüoğlu, Müjde Uzman, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer'in de yer aldığı dizi, yakında seyirciyle buluşacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler