MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzel Köylü 38. bölüm Star Tv'de yayınlandı

Güzel Köylü son bölümüyle eğlenceli bir akşam yaşattı. Güzel Köylü 38. bölümde herkesten gizli evlenen Cemal ve Gül, bu kez Nihal ile Niyazi barıştırmak için harekete geçti ancak olaylar istedikleri gibi sonuçlanmadı.

Çarşamba akşamlarının keyif veren dizilerinden Güzel Köylü 38. bölümü 11 Mart Çarşamba akşamı Star Tv'de ekrana geldi. Samimi anlatımı ve sıcaklığıyla dikkatleri üzerine toplayan dizide bu hafta işler karıştı. Yaşanacak heyecanlı gelişmeler birbiri ardını kovaladı ve izleyici ekran başından ayrılamadı. Merakla beklenen Güzel Köylü son bölümde Sultanana ve Kaan, Gül ve Cemal'in peşine düştü. Kaan, Gül ve Cemal'in ahşap evlerini buldu.

GÜZEL KÖYLÜ 38. BÖLÜM ÖZETİ

Gül ve Cemal'in sırrının sır olmaktan çıkması an meselesiydi. Kaan, Cemal ve Gül'ün kendilerine yaptıkları ahşap evi gördü. Kaan bu ahşap evi Sultanana ve Hüsnü'ye söyledi ve onları ahşap evin yerine götürdü. Güzel Köylü son bölümde Hüsnü, Sultanana ve Kaan evin yerine geldiklerinde büyük bir süprizle karşılaştılar. Gül ve Cemal evi taşımışlardı.

GÜL VE CEMAL İŞ BAŞINDA

Nihal'in Niyazi'ye kızıp köyden İstanbul'a dönme kararı Gül'ü alt üst etti. Nihal ve Niyazi'yi barıştırmak için Cemal'le birlikte plan yaptı. Güzel Köylü son bölümde Onları bir yemekte bir araya getirmeye çalıştı. Ancak bu kez Niyazi'de alttan almadı ve ipler iyice kopma noktasına geldi.

BEKLENMEDİK OLAYLAR

Öte yandan Kaan ve ablası Yusuf'un daveti üzerine akşam yemeğine gittiler. Kamuran ve ailesi Kaan'ın kendisini isteyeceklerini düşünüp hazırlık yaptılar ancak yemekte beklenmedik olaylar meydana geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler