MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Benim Stilimde kim elendi sorusu yanıt buldu

İşte Benim Stilim eleme gecesi ile 24 Nisan Cuma akşamı ekranlara geldi. Linet'in şarkılarıyla damga vurduğu İşte Benim Stilim son bölümünde konsept Yaza Merhaba Partisiydi. Konsepti beğenilmeyerek elemeye kalan isimlerden biri de "Gelinim Olur musun?" programıyla tanınan Sinem Umaş'tı.

İşte Benim Stilim tartışmaları ve renkli konuklarıyla cumartesi akşamlarına damga vurmaya devam etti. İşte Benim Stilim son bölümde eleme gecesi yine milyonları ekrana kilitledi. Yarışmada en az puanı alarak elemeye çıkan ilk isim Büşra Eyen Siral oldu. Yarışmacılar ise en Sinem Umaş ismini verdi ve İşte Benim Stilim jürisinin önüne çıktı. Sinem Umaş adının söylenmesine hayli öfkelendi ve yarışmacılara tavır koydu. Ancak elenecek ismi belirleyen jürinin kararı oldu ve Sinem Umaş jürinin kararıyla elenmekten kurtuldu.

Bu haftaki İşte Benim Stilim eleme gecesinde jürinin verdiği karar şöyle oldu;
Linet Büşra elensin dedi.
Nur Yerlitaş Büşra elensin dedi.
İvana Sert ise Sinem Umaş elensin dedi.
Uğurkan Erez 'Sinem Umaş' elensin dedi.
Elenen yarışmacıyı Kemal Doğulu'nun oyu belirledi. Kemal Doğulu Büşra Eyen Siral elensin diyerek bu hafta elenen ismi ilan etti.

İŞTE BENİM STİLİM SON BÖLÜM ÖZET

İşte Benim Stilim eleme gecesine şarkılarıyla renk katan Linet, duygusal şarkılarıyla jüri üyelerini mest etti. 24 Nisan Cuma akşamı yayınlanan İşte Benim Stilim son bölümünde Linet söyledi, Kemal Doğulu, İvana Sert ile romantik dans etti.
İşte Benim Stilim eleme gecesinde yarışmacı Sima Şerafettinova, jüri üyelerinin yanından dönerken biranda yere düştü. Ayakkabısının azizliğine uğrayan güzel yarışmacı Sima Şerafettinova, ayağı burkulunca stüdyoda yere düştü. Sima Şerafettinova'nın yardımına Öykü Serter, Kemal Doğulu ve yarışmacılar koştu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler