MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak düğün görüntüleri ortaya çıktı

Uzun süredir birlikte olan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak Kaz Dağları'nda sade bir törenle evlendi. Aynı dizide tanışan ikilinin düğününe ünlü dostları da katıldı. İşte, Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın evlilik töreninden görüntüler.

Ceyda Düvenci ve uzun süredir beraber olduğu sevgilisi Bülent Şakrak sonunda muradına erdi. Geçtiğimiz yaz aylarında evlenecekleri iddiaları sorulan Bülent Şakrak "Henüz imza atmadık ama her an evlenebiliriz" açıklamasında bulunmuş; Ceyda Düvenci de geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda evleneceklerini söylemiş ama tarih bilgisi vermemişti. Ünlü çift Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak ikilisi oldukça sade bir törenle Kaz Dağları'nda sade bir törenle dünyaevine girdi.

Üçüncü kez nikah masasına oturan Ceyda Düvenci ve ikinci kez evlenen Bülent Şakrak, Yeşilyurt Köyü'ndeki Çetmihan Hotel'de nikâh defterini imzaladı. İkilinin nedimeliğini Ceyda Düvenci'nin kızı Melisa yaparken; çifti bu mutlu günlerinde sanatçı dostları da yalnız bırakmadı.Otelde kıyılan nikahın ardından davul, zurna, klarnet eşliğinde eğlenceye devam edilerek, akşam yemeği yenildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde sucuk partisi de yaptı.Törenden 1 gün önce Kaz Dağları'na giden Beyza Şekerci-Engin Hepileri, Dolunay Soysert-Sinan Tuzcu, Beste Bereket-Serdar Önal, Demet Evgar, Şevket Çoruh, Erkan Kolçak Köstendil, Mete Horozoğlu, Okan Yalabık, Yekta Kopan, Emre Altuğ gibi ünlü konuklar, Tuncel Kurtiz'in eşi Menend Kurtiz'in sahibi olduğu Edremit'teki Zeytinbağı Otel'de konakladı.

CEYDA DÜVENCİ KİMDİR?

16 Nisan 1977 doğumlu olan Ceyda Düvenci, Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur.1995 yılında Kandemir Konduk'un Palavra Aşklar adlı diziyle televizyon dünyasına ilk adımını atan Ceyda Düvenci, Star TV'nin düzenlediği güzellik yarışmasında Türkiye 3. güzeli seçildi. Yarışma sonra Şebnem Dönmez'in sunduğu 'Sabah Şekerliği'nin sunuculuğunu üstlenen ünlü oyuncu, ilk evliliğini 2000 yılında oyuncu Kaan Girgin ile gerçekleştirdi. Bu evlilik ardından ekranlara uzun bir ara veren ancak boşandıktan sonra tekrar geri dönen Ceyda Düvenci, oynadığı tiyatro oyunlarında da çok başarılı olmuş, 3.Türden Yakın İlişkiler adlı oyunda ki rolu ile Selim Naşit Ödüllerine komedi dalında en iyi kadın adayı gösterildi. 2008 yılında da Sinan Tuzcu'nun yazdığı "Sürmanşet" isimli oyunda sahne aldı. İkinci evliliğini 2008 yılında iş adamı Engin Akgün ile yapan ünlü oyuncunun bu evlilikten Melisa Nur adında bir kız çocuğu var. Ceyda Düvenci son olarak 2011'de başlayan yapımcısı Fatih Aksoy olan,önce Kanal D (2011-2012),ardından FOX Tv (2013-2014) kanalına transfer olan Umutsuz Ev Kadınları adlı dizide 4 çocuk annesi Elif adlı karakteri canlandırmış, aynı yıl Tv8 kanalında yayınlanmaya başlayan Maral adlı dizide rol almaya başlamıştır.

BÜLENT ŞAKRAK KİMDİR?

26 Ağustos 1977'de İstanbul'da doğan Bülent Şakrak tiyatro kariyerine 1996 yılında Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nda başladı. İlk olarak gençlik ve çocuk oyunlarında rol alan oyuncu, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü'ne girdi. Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nun ardından Müjdat Gezen Tiyatrosu ve Yayla Sanat Merkezi Tiyatrosu'nda çalışan Bülent Şakrak, 2004 yılından beri Kent Oyuncuları'nın kadrosunda yer aldı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler