MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 18. bölüm Star Tv'de yayınlandı

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde yine heyecan dolu anlar yaşattı. Kaderimin Yazıldığı Gün 18. bölümde Maksut'un silahından çıkan kurşunla yaralanan Kahraman için hastanede gergin bir bekleyiş başladı. Kahraman hastanede sadece Elif'in adını sayıkladı.

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm izleyicilerle buluşmaya devam etti. Heyecanlı gelişmelerin ardı ardına yaşandığı Kaderimin Yazıldığı Gün 18. bölümünde Kahraman'ın kalbi ambulansta durdu. Kahraman'ın kendine gelmesiyle Elif'i görmek istemesi Defne'yi daha da kızdırdı. Olayların bir an olsun eksik olmadığı dizi Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü 24 Şubat Salı akşamı ekrana geldi.

Kaderimin Yazıldığı Gün 18. bölüm özeti;

Kahraman ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda kalbi durdu, doktor ve hemşirenin çabaları sonucu tekrar hayata döndü. Uzun süren bir ameliyattan sonra yoğun bakım odasına alındı. Bu esnada bütün aile bireyleri hastaneye geldi ve telaş içerisinde Kahraman'dan bir haber bekliyorlardı.

Kahraman gözetim altında

Ameliyattan sonra kritik süreci henüz atlatamayan Kahraman, bir süre daha gözetim altında tutuldu. Kaderimin Yazıldığı Gün 18. bölümde aile bireyleri sabaha kadar hastanede kalıp, ondan bir haber beklediler. Bu esnada Ziya, adamlarına Maksut'un izini sürmeleri talimatını verdi. Kerem, olaya müdahale eder ve adamları Maksut'u buldukları anda sadece kendisine haber vermeleri konusunda uyardı.

Kahraman Elif'i görmek istedi

Kahraman'ın gözlerini açar açmaz söylediği ilk şey, Elif oldu, karısı veya bir başka aile yakını yerine Elif'le görüşmek istedi. Defne bu mesajı iyi okudu ve bitme noktasına gelen evliliğini kurtarmak adına plan yapmaya başladı. Bu konuda en büyük destekçisi şüphesiz annesi Neval oldu.

Defne, annesi aracılığıyla, Kıymet'le alakalı eline büyük bir koz geçirdi ve bu kozu evliliğini kurtarmak için Kıymet'e karşı kullandı. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde aynı anlarda Kahraman da, ona karşı beslediği hisleri ve bebekle alakalı gerçekleri itiraf etmek için Elif'in karşısına çıktı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler