MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadir Doğulu'dan Burak Özçivit'e ağır gönderme

Kadir Doğulu, Burak Özçivit'in Neslihan Atagül göndermesine çok kızdı. Kadir Doğulu, sosyal medyadaki paylaşımıyla Burak Özçivit'in her kadının kendisine aşık olma potansiyeli taşıdığı fikrini ima ederek ağır bir göndermede bulundu.

Burak Özçivit'in "Kadir Doğulu benim arkadaşım. Bizde yanlış olmaz!" sözleri Kadir Doğulu'yu çileden çıkarttı. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül yeni dizileri Kara Sevda'nın tanıtım fragmanının yayınlanmasının ardından, dizinin yakışıklısı Burak Özçivit, basın açıklamasında bulundu. Muhabirlerin ikilinin dizideki yakınlaşma sahnelerinin sorulması üzerine, Burak Özçivit: "Fahriye'yle birbirimize güvenimiz tam. Hem zaten Neslihan'ın sevgilisi Kadir Doğulu benim arkadaşım. Bizde yanlış olmaz." açıklamasında bulundu ancak oyuncunun bu açıklaması, Kadir Doğulu'yu sinirlendirdi.

ÇOK TEHLİKELİ

Pek çok yazılı ve sosyal mecrada "Arkadaşın aşkına yanlış yapmayız" başlığıyla haber olan bu açıklama, Kadir Doğulu'nun tepkisini çekti. Kadir Doğulu, meslektaşı ve arkadaşı olan Burak Özçivit'e Twitter hesabından göndermede bulundu. Twitter sayfasına "Ne kadar da kendine aşık bir adam. Çok tehlikeli!" yazarak, Burak Özçivit'in her kadının kendisine aşık olma potansiyeli taşıdığı fikriyle yaşadığını ima etti.

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

1984 İstanbul doğumlu olan yakışıklı Oyuncu Burak Özçivit, Güzel Sanatlar fakültesi fotoğrafçılık bölümü mezunudur. Best Of Model Worl'de dünya ikincisi olan Burak Özçivit, yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. İlk deneyimini Eksi -18 dizisinde yaşayan yakışıklı oyuncu, çıkışını Zoraki Koca ile yapmıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide boy gösteren Burak Özçivit, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakteriyle zirveye çıkmıştır.

KADİR DOĞULU KİMDİR?

19 Nisan 1982 doğumlu olan Kadir Doğulu, İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynamıştır. Yakışıklı oyuncu, Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı gençlik dizisinde başrolü oynamıştır. Kadir Doğulu, FOX'ta başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanan Fatih-Harbiye adlı dizide Macit rolüyle büyük bir çıkış yakalamıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler