MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk 44. bölüm izleyicisiyle buluştu

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Kara Para Aşk 44. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Atv'nin merakla beklenen dizilerinden Kara Para Aşk son bölümde Ömer, abisinin hastaneden cezaevine nakledilirken kaçırıldığını öğrendi.

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kara Para Aşk 44. bölümü ile dün akşam yayınlandı. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı dizinin bu haftaki bölümünde yaşanacak gelişmeler izleyicisini yine ekrana bağlamayı başardıç Başrollerini Tuğba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı heyecan dolu dizi Kara Para Aşk 44. bölümde Ömer Elif'in kapısına dayanarak aşkını haykırmak istediç. Dizinin merakla beklenen bölümü dün akşam yayınlandı.

Haziran ayında final yapmayı planlanan Kara Para Aşk'ın bu bölümünde Tayyar'ın kendisini öldürmek isteyeceğini anlayan Hüseyin ise son anda kurtulmayı başardı.Süpriz dolu gelişmelerin eksik olmadığı dizi yeni sürprizlere gebe bir bölümle daha fenomenleriyle buluştu.

KARA PARA AŞK 44. BÖLÜM ÖZETİ

Elif kendisine ilanı aşk eden Levent'i reddetti. Aklında ve kalbinde olan tek kişi Ömer'di. Bunu Levent'e de söyledi. Ömer de duymuştu. Ömer eve dalar ve olay çıkarttı. Elif ikisinin de gitmesini istedi. Elif'e hayır diyemeyen Ömer ve Levent gittiler. Elif ise evde bir başına kalmıştı. Elif Ömer'e hala kırgındı ve içinde açtığı yaraları tamir edememişti. Ömer kapıya dayanır duygularını anlatmak istei. Elif Ömer'e kapıyı açtı mı?

Kara Para Aşk son bölümünde Tayyar'ın kendisini öldürmek isteyeceğini anlayan Hüseyin ise son anda adamların elinden kurtulmayı başardı. Svetlena'nın kaldığı otele giderek saklandı. Bu sırada Tayyar, Hüseyin'i bulma işini Metin'e verdi. Metin, Tayyar'a olan bağlılığını göstermek için Tayyar'ın planı adım adım uygulayacaktır Metin, Hüseyin'i bulabilecek miydi? Tayyar, Hüseyin'i öldürtüp suçu Elif'in üstüne atmayı başarabilecek miydi?

Ömer, abisinin hastaneden cezaevine nakledilirken kaçırıldığını öğrendi. Hüseyin'in flash belleği Tayyar'a kaptırdığını bildiği için can güvenliğinin olmadığının farkındaydı. Tayyar'dan önce Hüseyin'i bulmak zorundaydı. Ömer Tayyar'dan önce Hüseyin'i yakalayıp Tayyar'ın planını bozacak mıydı? Tayyar'ın Ömer'i oyalamak için yeni kurbanı kim olacaktı?


Vitrin


En Çok Aranan Haberler