MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Para Aşk son bölümünde Ömer'e korkunç tuzak

Kara Para Aşk 47. bölümü izleyicilerinin nefeslerini kesti. Merakla izlenen Kara Para son bölümünde Metin Ömer'i önce vurdu sonra çukura gömdü.

KARA PARA AŞK 47. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Çarşamba akşamlarına damga vuran Kara Para Aşk 47. bölümü izleyicileriyle buluştu. Her bölümü ile nefesleri kesmeye başaran dizinin bu bölümünde Ömer ölümle burun buruna geliyordu. Peki, Ömer silahtan kurtulmayı başarabildi mii? Genç bir polis olan Ömer ve zengin bir ailenin kızı olan Elif'in aşkını konu alan Kara Para Aşk son bölüm sahneleri izleyicilerin nefesleri kesti. Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı, Şili ve Orta Doğu'da izlenme rekoarları kıran Kara Para Aşk 47. bölümü 20 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de Atv ekranlarına geldi.

KARA PARA AŞK 47. BÖLÜM ÖZETİ

Metin, Ömer'i vurup çukurun içine attı. Ömer'den sonsuza dek kurtulduğunu gören Tayyar çok mutluydu. Metin'le gurur duymaktaydı. Oğluna ödül olarak çok istediği bir şeyi verecekti. Metin için her şey yolunda gitmekteydi. Elif'in katili olarak yargılandığını öğrenen ve deliye dönen Hüseyin'i de sakinleştirmeyi başardı. Ömer'in Tayyar'ın evine gizlice girdiğini öğrenen Arda ve Pelin ona ulaşmaya çalıştı ve ama başaramadı. Her yerde Ömer'i aramaktaydılar. Bu sırada bir mesaj geldi, aldıkları mesajla harekete geçen Arda ve Pelin Ömer'i kurtarabildi mi? Psikiyatristle terapilerine düzenli olarak devam eden Elif yanlış yönlendirildiğinin farkında değildi. Koğuşta da zor günler geçirmekteydi. Elif sonunda Tayyar'ın istediği noktaya gelmek üzereydi. Hüseyin'i öldürdüğünü düşünmekteydi. İçinde fırtınalar kopan Elif'i kurtaracak tek kişi ise Ömer'di. Ömer o çukurdan sağ çıkıp Elif'e abisini öldürmediğini ispatlayabilecek miydi? Nilüfer, Metin'den boşanmaya karar vermişti. Bu hamlesi hem Tayyar'ın hem de Nedret'in işine gelmekteydi Nilüfer'in yolladığı protokolü imzalamayan Metin'in ise boşanmaya niyeti yoktu. Üstelik Nilüfer'in hamile olduğunu öğrenmişti. Metin, Nilüfer'i kararından döndürmeyi başarabildi mi?

Başrollerini Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Erkan Can, Öykü Karayel, Saygın Soysal ve Işıl Yücesoy gibi isimlerin paylaştığı yapımın 50. bölümüyle ekranlara veda edeceği açıklanmıştı. Tarih de bugün gelen bir haberle netleşti. Buna göre dizinin son bölümü 17 Haziran akşamı ekrana gelecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler