MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı son bölümde Mahir vicdan azabı çekti

Pazartesi akşamlarının soluksuz izlenen dizisi Karadayı son bölümü ekrana geldi. Her hafta heyecanla beklenen dizinin bu haftaki bölümünde Mahir, Orhan'ı ölesiye dövdü. Daha sonra bu yaptığına çok üzüldü.

KARADAYI 88. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Karadayı son bölümü her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyiciyi ekran başına kitledi. Son bölümde olayların ardı arkası kesilmedi. Mahir 88. bölümde Haydar'ı kurtarmak adına Orhan'ı öldüresiye dövdü. Daha sonra ise vicdanı peşini bırakmadı. Kardeşinin yanından bir saniye olsun ayrılmayan Mahir bu duruma çok üzüldü. Karadayı son bölümü 8 Aralık 20.00'de atv ekranlarından izleyiciyle buluştu.

Karadayı 88. bölümde Mahir, Haydar'ın hayatını kurtarabilmek için farkında olmadan Orhan'ı öldüresiye dövdü. Büyük bir vicdan azabıyla kardeşini hastaneye götürdü. Orhan'ın tedavisi sürerken yanından ayrılmadı. Bu sırada Orhan olayları birleştirerek abisinin kabadayılara oyun oynadığını anladı. Orhan içindeki öfkeye ve kıskançlığa yenilip abisini ele verecek midir merak edildi.

Feride, Vehbi ve Belgin'le yediği akşam yemeğinde ikisi arasında bir ilişki olduğunu anladı. Karadayı son bölümde Belgin'in yemek boyunca kışkırtıcı tavırları karşısında sağlam durmaya çalıştı çünkü Mahir'in ona verdiği sözü tutup Belgin'den uzak duracağından emindi. Karmaşık duygularla restorandan ayrılan Feride'yi kadınsı hisleri rahat bırakmadı. Sevdasını kıskanan Feride, restoranda düşürdüğü cüzdanını vermek üzere Belgin'in güzellik salonuna gitti. Mahir ve Belgin'i bir kez daha baş başa gören Feride yıkıldı.

İlknur'un yaptığı çalışma sonrası gecekonducular için bir çıkış yolu bulundu. Karadayı son bölümde Emsal davası açıldı ve herkes evini değerinde satabildi. Bütün bunlar olurken pasajdan gizlice ayrılan Haydar izini kaybettirdi. Kabadayıların onun peşinde olduğunu bilen Mahir bir an önce onu bulmak ve saklamak zorundaydı. Mahir ve kabadayılar iki koldan Haydar'ı aramaktaydı. Mahir, Haydar'ı bulup Haydar'ın canını kurtarabildi mi? Sorusunun cevabı bu akşam ekrana gelen bölümle ortaya çıktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler