MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 76. bölüm Fox Tv'de ekrana geldi

Fox Tv'nin beğenilen dizisi Karagül son bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kitlemeyi başardı. Karagül 76. bölümde Ebru dostlarınında yardımıyla çocuklarını aramaya başladı. Öte yandan Şahin ve arkadaşları beklemedikleri bir sonla karşılaştılar.

Karagül 76. bölümde sürpriz gelişmeler yaşandı! Selçuk'un vurulduğu haberi herkes tarafından duyulmaya başladı. Bu haberi alan Selçuk ise adamlarını da yanına aldı ve geri döndü. Öte yandan Oğuz Serdar'ın dövülmesi üzerine Kendal'ın ofisini basar ve hesap sordu ancak Kendal Karagül son bölümde onun üzerine gitmekten vazgeçmedi. Şamverdi Konağı'nda yaşanan çarpıcı hayatları gözler önüne seren Karagül 76. bölümüyle 20 Mart Cuma akşamı Fox Tv'de ekrana geldi.

KARAGÜL 76. BÖLÜM ÖZETİ

Çocukların kaybolduklarını öğrenen, Ebru, Narin ve Sibel, Elif'in de yardımıyla onları bulmak üzere yola çıktılar. Karagül son bölümde Selçuk'un vurulduğunu bilen Şahin, diğer adamları da geri çağırdı ve hesabı kesmek üzere geri döndü, ancak Şahin ve adamlarını hiç tahmin etmedikleri bir son ile karşılaştılar.

Gerginlik sona erdi

Karagül 76. bölümde Sibel ve Ayşe arasındaki gerginlik, Ayşe'nin büyük bir kırılma yaşamasıyla birlikte son buldu. Ayşe konağın ortasında Sibel'in annesi olduğunu haykırdı. Kardeşini, kendi kazdırttığı mezarın başında ölü gibi bulan Kadriye, hayatının en büyük pişmanlıklarından birini daha yaşadı. Sırtında taşıyarak yola kadar indirse de, Fikriye için çok geç olma ihtimali büyüktü. Oğuz, Serdar'ın, Kendal'ın adamları tarafından öldüresiye dövüldüğünü görünce Kendal'ın ofisini bastı. Yaptıklarından tereyağından kıl çeker gibi sıyrılan Kendal Oğuz'un üzerine gitmekten vazgeçmedi. Ancak Kendal'ın haberinin olmadığı şey, Kenan'ın, Karagül son bölümde yarım kalan hesapları kesmek üzere son derece kararlı bir şekilde, yola çıkmış geliyor olmasıydı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler