MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Gelin 85. bölümünde Zehra'nın bebeği kaçırıldı

Samanyolu ekranlarının dram yüklü dizisi Küçük Gelin son bölümünde yine hüzün vardı. Yeni sezonda ekranlara iddialı bir giriş yapan Küçük Gelin 85. bölümünde Zehra'yı kötü bir sürpriz bekliyordu.

Küçük Gelin yeni sezonda da pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Küçük gelinlerin yaşadığı zorlukları ekranlara getiren Küçük Gelin 85. bölümünde izleyicileri heyecan dozu yüksek sahneler bekliyordu. Dram yüklü senaryosu ve başarılı kadrosuyla dikkat çeken dizinin son bölümünde; Devran ve Ali, Zehra'nın peşine düşerken, Sultan'la ilgili bağlantılara ulaşan Mirza da operasyon hazırlığındaydı. Başrollerini; Çağla Şimşek, Bengi Öztürk, Ufuk Şen gibi isimlerin paylaştığı Küçük Gelin'in son bölümü ile 6 Eylül Pazar akşamı saat 20.00'de Samanyolu Tv'deydi!

KÜÇÜK GELİN 85. BÖLÜM ÖZETİ

Küçük Gelin 85. bölümünde küçük yaşta gelin olan ve daha çocukluğuna doyamadan annelik yükünü üstlenmek zorunda kalan Zehra'nın çilesi İstanbul'da da bitmedi. Mirza, kirli işler çeviren Sultan'ın kaçırdığı Zehra'ya yetişemez. Sultan'ın gerçek yüzünü bilmeyen Zehra, kendisini bekleyen olaylardan habersiz lüks bir villaya götürüldü ve bebeği elinden alındı. Büyük gerilimin yaşandığı konakta ise Leyla, Behiye'ye gönderilen fotoğrafları saklandığı yerden çıkardı. Bu sırada İstanbul'da hapse atılan Melek ile Zehra'nın kimliğini araştıran Bahar arasında bir hesaplaşma başladı.Bazı ipuçlarına ulaşan Devran ve Ali, Küçük Gelin son bölümünde Zehra'nın peşine düşerken, Sultan'la ilgili bağlantılara ulaşan Mirza da operasyon hazırlığındaydı. Ancak Sultan'ın yanında baygın halde olan Zehra için zaman daraldı ve gözlerini açtığında hiç bilmediği bir limanda buldu kendini.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler