MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Gelin son bölümünde Zehra kayıp

Samanyolu Tv'nin iddialı yapımlarından Küçük Gelin 81. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Küçük Gelin son bölümünde kumar oyunları yüzünden arada kalan Zehra ormanda kayboldu.

Ekranların soluksuz izlenen dizisi Küçük Gelin 81. bölümü nefes kesen, sürprizlerle dolu bir bölümle izleyicilerinin karşısına çıktı. Ekranların heyecan dozu yüksek dizisinde yine aksiyon tavan yaptı. Küçük Gelin Zehra, ormanda kayboldu ve bir avcı tarafından bulundu. Ancak Zehra tam kurtulmaya çalıştığı anda korkunç bir sürprizle karşılaştı. Küçük Gelin 81. bölümü 31 Mayıs Pazar akşamı Samanyolu severlerle buluştu.

KÜÇÜK GELİN 81. BÖLÜM ÖZETİ

Bebeği Cemal'in içinde bulunduğu tehlikeden habersiz hâlde ormanda kaybolan Zehra, Küçük Gelin yeni bölümünde bir avcı tarafından bulundu. Zehra bu sayede Azad'a ulaşmaya çalışsa da başarılı olamadı ve yine Ali'nin eline düştü. Konakta ise kızını bulamayan Melek, Ali'yi polise şikâyet etmeyi kafasına koydu. Ancak karşısında Zümrüt'ü buldu. Melek, kızını bulmak için gerekli her çabayı gösterdi. Borç batağına saplanan Ali ise Zehra'yı harabe bir kulübeye hapsetti. Zehra kurtulmaya çalıştığı esnada kötü bir sürprizle karşılaştı ve karşısında Ali'nin kumar borcu olduğu alacaklıları buldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler