MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm ekrana kitledi

Polat Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde kendisine kurulan oyunu bozmaya çalıştı. Polat'a en büyük desteği ise dostları ve KGB ekibi veriyor.

Kanal D'de ekrana gelen fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu 236. bölümüyle nefesleri kesti. Büyük bir ilgiyle takip edilen Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yeni bölümüyle yine, her zaman olduğu gibi izleyenleri ekran başına kitledi. Vadi'nin efsanesi Polat Alemdar, kendisine kurulan komployu bozmaya çalışırken yine aksiyon dolu sahneler yaşandı. Diğer yandan Pusat Çakır ise zehir tacirleriyle mücadelesinde sürprizlerle karşılaştı.

Kurtlar Vadisi Pusu 236. bölümüyle yine izleyenlerine güzel bir akşam yaşattı. Bu akşam saat 20:00'da ekrana gelen diziyi internetten izlemek isteyenler ise Pazar gününü bekleyecekler.

Polat Alemdar'a komplo kurulmuştur ancak Polat bu kirli oyunu bozmakta kararlıdır. Bu görevde yine yalnız değildir; KGT ekibi ve dostları Polat'ın yanındadır ve her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdırlar.Brandon Cahit'in planları karşısında büyük bir korkuya kapılıyor. Ayrıca Algis ve Martin de Cahit'in büyük sırrı karşısında endişeye sürüklendiler. Öte yandan Pusat Çakır ise uyuşturucu tacirlerine karşı savaşını sürdürmektedir.

Şedid kampında gerginlik giderek artmaktadır. Bununla doğru orantılı olarak Britani ve Sagir arasındaki tartışmalar da büyümeye devam eder. Akif kim olduğunu gizlemeye çalışmaktadır. Bunun yanında Sagir büyük bir tuzağın içine düşmüştür. Polat ise planını uygulamak için dostlarıyla görüşmelerini sürdürmektedir.

Brandon bütün dünyaya servis edilen haberler hakkında bir basın toplantısı düzenler. Ancak Brandon'un unuttuğu bir şeyler vardır! O da bu haberlerin insanların vicdanlarında Polat Alemdar'ı mahkum etmeye yetmeyeceğidir!


Vitrin

En Çok Aranan Haberler