MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maral'ın Alara'sı Bige Önal hakkında şok gerçek

Uzun zamandır ekranlarda boy gösteren Maral'ın Alara'sı Bige Önal ile ilgili sürpriz bir gerçek ortaya çıktı. 25 yaşındaki genç oyuncu Bige Önal meğer Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal'ın kızıymış

TV8'deki 'Maral' dizisinde Alara'yı canlandıran Bige Önal ile ilgili sürpriz bir gerçek ortaya çıktı. Bige Önal'ın Galatasaray'lı eski futbolcu Erhan Önal'ın kızı olduğu verdiği röportajda açıkladı. "Eskiden daha fanatiktim, şimdi maç izlemiyorum, moralim bozuluyor. Galatasaray'a sevgim babamdan geliyor. Takımıma sevgim asla bitmez. Babamla oy vermeye de gidiyoruz, o zaman Galatasaray yönetimine girme hayallerim vardı, hâlâ devam ediyor." açıklamasında bulundu.

BİGE ÖNAL KİMDİR?

1 Şubat 1990′da doğan Bige Önal, İstanbul Bilgi Üniversitesi mezunudur. Galatasaray'ın eski futbolcularından Erhan Önal'ın kızı olan güzel oyuncu futbolla da yakından ilgilidir. Şimdilerde Maral dizisinde boy gösteren ve Alara karakterine can veren Bige Önal'ın oynadığı diziler şunlardır: 2014 Benim Adım Gültepe, 2013 Muhteşem Yüzyıl, 2011 Elde Var Hayat, 2010 Halil İbrahim Sofrası. Deneyimli oyuncu Maral adlı dizide Maral ve Sarp aşkını ayırmaya çalışan deli dolu bir kızı canlandırmaktadır. Bu rolde dişiliğiyle her yolu açan Alara, Sarp'a gerçekten aşık oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler