MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Merve Özbey coşturmaya devam ediyor

Son günlerin adından çok söz ettiren ismi Merve Özbey, Kemer'de sahne aldı. Club İnferno'da sahne alan Erdem Kınay ve Merve Özbey ikilisi izleyenleri coşturdu.

Yerli ve yabancı çok sayıda turistin uğrağı Kemer'de Merve Özbey ve Erdem Kınay rüzgarı esti. İkili, hareketli şarkılarla gece geç saatlere kadar izleyenleri coşturdu. Geçen haftalarda İrem Derici, Demet Akalın, Serdar Ortaç ve Ece Seçkin gibi isimleri ağırlayan Club İnferno'da da dün Erdem Kınay ve Merve Özbey ikilisi sahneye çıktı. Geçtiğimiz günlerde Dada Dandinista programına katılarak sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden olan Merve Özbey'in kim olduğu, neler yaptığı, nasıl gündeme geldiğ ise büyük merak konusu. Demet Akalın ve birçok dеv sanatçıyı Proje 1 albümünde bir araya getiren Erdem Kına, kimsenin tanımаdığı bu ender sesede albümünde yer vererek Merve Özbey'i milyonlara tanıttı ancak Merve Özbey'in çok öncesinde bir müzik geçmişi var.

MERVE ÖZBEY KİMDİR?

Trio chios'un eski vokalisti olan Merve Özbey 17 Temmuz 1988 doğumludur. Kendine ait besteleri de olan güzel sanatçı, daha önce başka sanatçıların da vokalistliğini yapmıştır. Ancak asıl çıkışını Erdem Kınay'ın proje albümünde yer alan "Duman" ve "Helal Ettim" şarkısı ile yakalamıştır.

MERVE ÖZBEY'İN DAMGA VURDUĞU ŞARKININ SÖZLERİ

Ayrılığın günahı, aşkın sevabı büyük.
Senden kalan acılar, sanma ki gönülde yük.
Kalma gitme sorgusu bölük bölük,
Bendeki bu yürek, senin bile korkundan büyük!
Giremedin neden gönül yoluna?
Böylesi sevdayı feda ettin.
Benden yana olan kalsın yanına,
Ben sana hakkımı helal ettim.
Bilemedin değer aşkın uğruna,
Böylesi bir kalbi heba ettin.
Benden yana olan kalsın yarına,
İstemem hakkımı helal ettim.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler