MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye finalinin kazananı belli oldu

Ekranların ses getiren yarışma programı O Ses Türkiye final bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Bu heyecanlı gecede yarışmanın en iyi 4 ismi performanslarını sergiledi. Daha sonra ise O Ses Türkiye finalinin kazananı belli oldu. Bu sezon O Ses Türkiye'nin şampiyonu Elnur Huseyinov oldu.

TV 8'in sevilen yarışması O Ses Türkiye'nin bu sezonunda sona gelindi. Jüyi üyeliğini Gökhan Özoğuz, Hadise, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'un yaptığı yarışmanın final bölümü ekrana geldi. Bu heyecanlı gece için jüri üyeleri en iddialı yarışmacılarıyla gelebilmek için ellerinden geleni yaptı.O Ses Türkiye'yi yarışmanın 1.si ilk günlerinden beri damga vuran Elnur Hüseynov oldu. Elnur Hüseyinov finalde Kaya ile yarıştı.

O Ses Türkiye finalde, yarışmanın en iyi 4 ismi sahnede tüm gücünü ortaya koydu ve SMS oylarında en fazla oyu alan 1 kişi yarışmanın kazananı ve büyük ödülün sahibi oldu. Birden çok şarkı seslendiren yarışmacılar, bugüne kadarki en iyi performanslarını sergilediler.

Toplan 8 yarışmacının şarkılarıyla müthiş bir mücadele verdiği yarı finallerde Ebru Gündeş'in takımından Sahil Ekmekçi, Gökhan Özoğuz'un takımından Muhammed Vanal, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'un takımından Osman Vahit Özdal ve Hadise'nin takımından Sarper Arda Akkaya elenmişti.

O Ses Türkiye finalde Hadise'nin takımında yer alan Zeo Jaweed, Ebru Gündeş'in takımından Elnur Huseyinov ve Gökhan Özoğuz'un takımından Emrah Güllü ile Kaya Aslantape yarıştı.. O Ses Türkiye final bölümünde final performansını sergilemek için sahneye çıkan Zeo, bir önceki gün yazdığı parçanın sözlerini unuttu.

Toplamda üçüncü tekrarında parçayı söyleyip tamamlayan Zeo herkesten özür diledi. Bu kötü sürprizin sonucunu da oylamada yaşadı ve Zeo Jaweed elenen isim oldu. Acun Ilıcalı 'Açık söyleyeyim benim favorim sendin. İnan çok üzgünüm şu anda" diyerek elenmesinin hayal kırıklığını yaşadı. O Ses Türkiye'nin kazanan ismi Kaya Aslantepe ile yarışan, Ebru Gündeş'in yarışmacısı Elnur Hüseyinov oldu

Vitrin


En Çok Aranan Haberler