MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye jürisine ağır suçlama

Tv 8 yarışması O Ses Türkiye, Cem Adrian'ın hedefi aldu. Şarkıcı Cem Adrian, O Ses Türkiye jüri üyeleri için "O koltuklarda utanmazca oturup para kazanıyorsunuz." dedi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunup yönettiği O Ses Türkiye, Cem Adrian'ın hedefi oldu. Hadise, Murat Boz, Ebru Gündeş, Athena grubundan Gökhan ve Hakan kardeşlerin jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye için çok sert yorumlarda bulunan Cem Adrian, tepkisini kişisel sosyal medya hesabından gösterdi. O Ses Türkiye yarışmasının insanların umutlarını sömürdüğünü, yüksek reytingler adına gözyaşları döküldüğünü ifade eden ünlü sanatçı, jürilere ise şu sözlerle yüklendi: "Siz onları sadece yarıştırıp, karşı karşıya getirip, kırıp döküp tüm sevdikleri önünde kaybettirip incitip bununla para kazanıyorsunuz. O koltuklarda utanmazca oturup bunu yapıyorsunuz. Şu fani dünyada insanların umutlarını sömürüp, gözyaşlarıyla beslediğiniz reytinglerden kazandığınız her maddi şeyin hesabını ödemenizi diliyorum"

"KOKUŞMUŞ SİSTEMLE İŞİM YOK"

O Ses Türkiye jüri üyesi Hadise'nin canlı yayında ağlamasına göndermede bulunan Cem Adrian, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayı şu sözlerle sonlandırdı: "Hayatımın hiçbir döneminde medya yalakası olmadım ve olmayacağım. Kariyerimin yapı taşında medya yok. İşlerini ciddiye alıp yapan, küçük bir azınlık kalan arkadaşları tenzih ederek söylüyorum ki: Bu kokuşmuş sistemle işim yok" dedi.

HADİSE HÜNGÜR HÜNGÜ AĞLADI

Final heyecanının yaşandığı O Ses Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen bölümünde bir ilk yaşanmış, 5 yıldır şampiyon olamayan ünlü şarkıcı Hadise yarışmacısı Aziz Kiraz'ın finale taşımayı başarmıştı. Günlerdir tek bir yarışmacıyla O Ses Türkiye'de tutunmaya çalıştığını ve büyük bir stres yaşadığını ifade eden Hadise, canlı yayında gözyaşlarına boğulmuştu.

CEM ADRİAN KİMDİR?

30 Kasım 1980 doğumlu olan Cem Adrian, Yugoslavya göçmeni bir ailenin 2. çocuğu olarak Edirne'de doğdu. Gerçek soyadı Filiz olan ancak büyüdüğü Edirne şehrinin antik çağlardaki ismi olan Hadrianoupolis'ten esinlenerek "Adrian" soyadını alan Cem Adrian, müzisyenlik yolundaki ilk adımını Fazıl Say'ın arkadaşı olan birine verdiği deneme kaydının Say'a ulaşmasından sonra Bilkent Üniversitesi'ne girerek attı. 2003 yılında Mystica grubuyla solist ve dansçı olarak çalışan Cem Adrian, 2005 Şubat'ında "Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım" isimli ilk albümü yayınlandı. Pek çok şarkıcıyla ortak çalışmaları olan Cem Adrian'ın son albüm , Seçkiler 2 albümü Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle raflardaki yerini almıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler