MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özcan Deniz'den Atalay Filiz selfiesi

3 cinayetin zanlısı olarakİzmir'de yakalanan Atalay Filiz tutuklanarak cezaevine gönderildi. Seri katil yakalandığında selfie çeken polis memuru çok konuşulmuştu. Özcan Deniz de sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak: 'Seri katilimiz varmış, bir selfie de biz çekim' deyince birçok kişiden tepki geldi. Deniz olay olan fotoğrafını tepkiler üzerine kaldırdı.

Özcan Deniz, şu an çekimlerine Nurgül Yeşilçay ile devam ettiği sinema filmi "İkinci Şans"ın setinde seri katil Atalay Filiz'e benzeyen yardımcı oyuncuyla çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı, olay oldu.

Deniz, fotoğrafların altına "Seri katilimiz varmış, bir selfie de biz çekelim dedik", "Bir yardımcı oyuncumuz... Korktuk sette görünce, ama sıkıntı yok. Huyu benzemesin" notlarını ekledi.Takipçileri, fotoğraftaki kişinin gerçekten Atalay Filiz olup olmadığını anlamakta güçlük çekerken, bazı kullanıcılar da Özcan Deniz'e tepki gösterdi.

Bu tür hassas konularda şaka yapılmaması gerektiğini söyleyen kullanıcılar Deniz'i eleştirdi. Gelen tepkiler üzerine ünlü oyuncu kısa sürede olay olan fotoğrafı kaldırdı.

Sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları:> Özcan deniz haberlerinin hiçbirine tıklamayın. Atalay filiz değilmiş benzeriymiş yanındaki boşuna bakmayın yani. Seni bitiricem olum Özcan.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler