MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Racon Ailem İçin 3. bölümde Yağmur ve Tekin aşka teslim oldu

Atv ekranlarının yeni dizilerinden Racon Ailem İçin 3. bölümüyle izleyenleriyle buluşmayı sürdürdü. Racon Ailem İçin son bölümde Tekin ve Yağmur aşklarına yenik düştüler. İkili aşkları için her şeyi göze almıştı artık!

RACON 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımını TMC'nin, yapımcılığını Erol Avcı'nın, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği Racon son bölümüyle 24 Mart Salı akşamı ekrana geldi. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Sezin Akbaşoğulları, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Sarp Akkaya, Barış Arduç, Ekin Türkmen ve Tomris İncer gibi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı dizide bu hafta heyecan dolu anlar yaşandı.

Adaleti kendi yöntemleriyle dağıtmaya çalışan bir babanın parçalanan ailesini bir araya getirme mücadelesini anlatan Racon Ailem İçin 3. bölümde Recep intikam planını gerçekleştirmeye koyulurken, Yağmur ve Tekin aşklarına yenik düştü.

RACON AİLEM İÇİN 3. BÖLÜM ÖZETİ

Recep'in intikam planı Kenan Korhan ve ailesinin hayatını karartmaya başladı. Recep'in tuzağına düşen Adnan, kendi hayatıyla babasının hayatı arasında bir seçim yapmak zorunda kaldı. Girdiği bu çıkmazda büyük hatalar ve büyük günahlar onu bekliyordu. Racon son bölümde bu sırada Yağmur ve Tekin aşklarına yenik düştü. Bu kez hiçbir şey onları ayıramayacaktı.

RACON AİLEM İÇİN DİZİSİNE FİNAL ŞOKU

Racon Ailem İçin dizisinin iki bölüm sonra final yapacağı iddia edildi. Ancak dizilerden gelen final haberlerinin ardından yapım şirketleri, ısrarlar üzerine geri adım atarak final kararından vazgeçebiliyor. Yayın hayatına 10 Mart Salı günü başlayan Racon: Ailem İçin' isimli dizinin 4. bölümde final yapacağı belirtiliyor.

Yayınlanan ilk bölümü reytinglerde 28. sırada yer alan dizinin geçen hafta ekrana gelen 2. bölümü ise 47. sırada yer alabildi. Kitapları yüzbinlerce satan ünlü polisiye roman yazarı Ahmet Ümit'in hikayesinin ekrana yansıtıldığı dizi güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekmesine rağmen reytinglerde kötü sonuç elde etti.

RACON AİLEM İÇİN DİZİSİNİN KONUSU

Adalet kavramını hayatındaki her şeyin önüne koyan Kenan Korhan, bir gün hayatını adadığı bu gerçeğin ailesinden daha önemli olmadığını fark eder. Ancak bunu anladığında ailesi neredeyse tamamen dağılmıştır. Ailesini tekrar bir araya toplamaya çalıştığında ise geçmişten gelen güçlü bir düşman, âşık olduğu kadını da kendisine düşman ederek, ailesi ile birlikte onu artık çıkmak istediği bu dünyanın daha da derinlerine çekecektir.

Kenan (Mehmet Aslantuğ) yıllar sonra hapisten çıkar ve mahallesi Atmacaderesi'ne geri döner. Fakat hiçbir şey bıraktığı gibi değildir. Özellikle de ailesi... Kenan'ın tek amacı dağılmış ailesini bir araya getirmektir. Bu arada artık Kenan'ın yeni ve daha büyük düşmanları vardır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler