MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Romanyalı Şarkıcı: Burak Özçivit bana çocuk yapalım dedi

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit hakkındaki iddia gündeme bomba gibi düştü. Romanyalı Şarkıcı Denisa Tanase, Burak Özçivit'in kendisine evlenme teklifi ettiğini hatta çocuk yapalım dediğini iddia etti.

Televizyon dünyasının başarılı ismi Burak Özçivit'in hakkındaki iddia şaşırttı. Romanyalı şarkıcı Denisa Tanase'den Burak Özçivit hakkında şok iddialar geldi. Denisa Tanase, tatil için geldiği Belek'te Burak Özçivit'in kendisine evlenme teklif ettiğini ve İstanbul'a taşınacağını öne sürdü. Romanyalı grup Bambi'nin solisti Denisa Tanase, Türkiye'de geçirdiği tatil sonrasında Burak Özçivit hakkında önemli iddialarda bulundu. Yabancı bir magazin programına katılan Denisa Tanase, diğer solisti olan kardeşi Raluca Tanase'yla Belek'e tatile gittiğini ve burada Türk oyuncu Burak Özçivit'le yakınlaştığını hatta daha da ileri giderek evlilik teklifi ettiğini öne sürdü. Kısa bir süre önce dört yıldır evli olduğu doktor eşi Cornel Brotac'tan ayrılan Denica programda, "Türkiye'de geçirdiğim harika tatilde evlenme teklifi aldım." iddiasında bulunurken Burak Özçivit ismini verdi.

MUHTEŞEM YÜZYIL'IN VALİSİ EVLENME TEKLİFİ ETTİ

Belek'te tüm dikkatleri üzerine çektiğini öne süren Tanase "Bence yüzüm evliliği ve çocuğu çağrıştırıyor. Çok garip ama evlenme teklifi aldım. Bana 'Çocuk yapalım' dedi. Onunla İstanbul'a taşınacağım. Çok eğlendik. Kendisi bir aktör" diye konuştu. Denisa, daha sonra da bu Türk aktörün Burak Özçivit olduğunu iddia etti. Romen basını program sonrasında habere geniş yer verdi. İnternet sitelerinde, Burak Özçivit kastedilerek "Muhteşem Yüzyıl'ın Valisi Denisa'ya evlenme teklif etti." yorumları yapıldı.

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

1984 İstanbul doğumlu olan yakışıklı Oyuncu Burak Özçivit, Güzel Sanatlar fakültesi fotoğrafçılık bölümü mezunudur. Best Of Model Worl'de dünya ikincisi olan Burak Özçivit, yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. İlk deneyimini Eksi -18 dizisinde yaşayan yakışıklı oyuncu, çıkışını Zoraki Koca ile yapmıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide boy gösteren Burak Özçivit, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakteriyle zirveye çıkmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler