MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serçe Sarayı 3. bölümde Serçe gözaltına alındı

Serçe Sarayı son bölümde Serçe gözaltına alındı! Star Tv ekranlarının yeni dizisi Serçe Sarayı 3. bölümüyle ekrana geldi. Beğenilen dizinin bu bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam etti.

Star Tv'nin iddialı yapımlarından Serçe Sarayı 3. bölümüyle 19 Mart Perşembe akşamı ekrana geldi. Endemol Türkiye ile Bazı Filmler'in ortaklığıyla çekilen ve başrollerini Songül Öden ile başarılı oyuncu Mert Fırat'in paylaştığı Serçe Sarayı son bölümünde heyecanlı gelişmeler birbirini kovaladı. Otuzlu yaşlarındaki iki çocuklu Serçe'nin heyecan dolu yaşamını anlatan Serçe Sarayı dizisinin bu bölümünde işler karıştı. Dizinin bu bölümünde Serçe, hapse girdi. Olayları açığa çıkartacak tek kişi de Sinem'di ancak Sinem ortalarda görünmüyordu.

SERÇE SARAYI 3. BÖLÜM ÖZETİ

Hem kapısına bırakılan Berk hem de yanındaki altınlar Serçe'nin başını derde soktu. Altınların Safiye'nin olduğunu bilmeyen Sinem, Serçe Sarayı son bölümde evin borcunu bunlarla ödemek için Safiye'nin kapısını çalınca işler karıştı.

Serçe nezarette, Kadir yanında

Serçe'nin nezarette olduğunu öğrenen Kadir, bir yolunu bularak içeri girdi. Olayları aydınlatacak tek kişi olan Sinem ise ortalarda yoktu. Serçe, Kadir'in kendisi için yaptıklarının farkına varmadı. Serçe Sarayı 8. bölümde nezaretten çıkması için yardım eden kişinin Ali Rıza öğretmen olduğunu düşündü ancak Ali Rıza öğretmen hakkında da bilmediği çok şey vardı.

Kadir ise artık ne yaparsa yapsın Serçe'nin aşkını yeniden kazanamayacağını anladı ve mahalleyi terk etmeye karar verdi.

SERÇE SARAYI DİZİSİNİN KONUSU

30'lu yaşlarının başında olan Serçe, İstanbul'da, iki oğlu ve kız kardeşiyle birlikte sakin bir hayat yaşamaktadır. Eşi Ramazan'ı trafik kazasında kaybettikten sonra çıkan taliplerin hiçbirini kabul etmeyip kendisini çocuklarına ve kız kardeşine adamıştır. Ancak bir gün hiç beklenmedik bir şey olur; Serçe tüm evlilik hayatı boyunca büyük bir yalanla yaşadığını öğrenir. Hatırasına bile dört elle bağlı olduğu adam onu senelerce üstelik de gözünün içine baka baka aldatmıştır. Evlilikleri boyunca bir başka kadınla da beraberliğini sürdüren Ramazan'ın üstelik o kadından da bir erkek çocuğu vardır... Gerçeklerle yüzleşmek Serçe için hayatının dönüm noktasıdır. Serçe bunları yaşarken gençlik aşkı Kadir'in de yaşadıkları mahalleye geri dönmesiyle işler karışacaktır.

SERÇE SARAYI OYUNCULARI

Songül Öden (Serçe), Mert Fırat (Kadir), Alican Yücesoy (Ali Rıza), Esra Dermancıoğlu (Süla), Serkan Ercan (Bülent), Selen Öztürk (Aliye), Erkan Bektaş (Deli Mahir), Turgay Kantürk (Memduh), İsmail Ege Şaşmaz (Tolga), İpek Bağrıaçık (Melike), Gülen Karaman (Safiye), İlayda Alişan (Sinem), Gürsu Gür (Çıtçıt Kamil) Selen Domaç (Nermin)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler