MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serenay Sarıkaya'dan Trabzon'a sürpriz ziyaret

Son dönemlerin yıldızı parlayan oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya, geride bıraktığımız haftalarda sosyal medya hesaplarından "mutluveumutlu" etiketiyle mezuniyet fotoğrafını paylaşmış ve fanlarından da sınıf arkadaşlarıyla birlikte çektirdikleri yaratıcı fotoğraflarını paylaşmalarını rica etmişti.

Serenay Sarıkaya'nın çağrısının ardından güzel oyuncunun hayranlarından, Türkiye'nin 50'ye yakın farklı şehrinden, sosyal medyanın faklı kanllarından 3 bine yakın fotoğraf paylaştı.

Gönderilenler arasından seçilen fotoğraflar, anket yoluyla belirlenirken Trabzon Akçaabat Anadolu Fen Lisesi birinciliği hak kazandı.

'Hiçbir şeyi başarmak zor değil'

Genç oyuncu , birinci olan fotoğrafın sahibi olan sınıfa bir sürprizi olacağını ifade etmişti. Fakat bu sürpriz son ana kadar sır gibi saklandı.

Akçaabat Anadolu Fen Lisesi öğrencileri, kendileri için hazırlanan Sınıfın En'leri etkinliğinde özel mezuniyet günü fotoğrafları çektirirken, hiç beklemedikleri bir anda Serenay Sarıkaya onların arasına dahil oldu. Başarılı oyuncu, öğrencilerle sohbet etti, fotoğraf çektirdi ve şehir turu yapıp son kez okullarını ziyaret etti.

Heyecanı gözlerinden okunan güzel oyuncu hayranlarıyla buluşmak üzere Trabzon'a gitmeden bir video paylaşarak şunları ifade etti;

"Hayatla yeni buluşacak gençlerin, hayallerinin peşinden koşabilmesi çok önemli. Ben de hep hayallerimin peşinden koşan bir insan oldum. Onlara hayata hazırlanmalarında biraz da olsa bir katkım olsun istedim. Mesafeler engel değil, hiçbir şeyi başarmak zor değil, hiçbir şeyin gerçekleşmesi aslında imkansız değil."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler