MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star yeni bölümüyle bu akşam Tv 8'de

Tv 8 ekranlarının sevilen programı Survivor yeni bölümüyle ekrana geliyor. Heyecan dolu yarışmaların yapıldığı Survivor 33. bölümde birbirinden iddialı yarışmacılar arasında kıyasıya rekabet yaşanmaya devam edecek.

Televizyonların efsane yarışmalarından Survivor yeni bölümüyle ekrana geliyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı Survivor'da heyecanlı oyunlarda kıyasıya bşr rekabet yaşanacak. Acun Ilıcalı'nın sunduğu, Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının yarıştığı yarışmada haftalar ilerledikçe gerilim de artıyor. Survivor All Star 33. bölümüyle bu akşam Tv 8'de ekrana gelecek.

SURVİVOR'DA BU HAFTA

Survivor All Star'da bu hafta yine biribirinden zorlu yarışmalar yapılacak. Gerilimin gün geçtikçe arttığı adada Gönüllüler takımı iyice karışıyor. Takım içinde başlayan kamplaşma iyice büyüyor. Sahra ile Nadya arasındaki gerilime Turabi'de dahil oluyor! Nadya'ya destek olan Turabi'nin nasıl bir tavır sergileyeceği merak ediliyor.

Öte yandan Ünlüler takımında da durum pek farklı değil... Merve ve Serenay ve Anıl ile Hakan arasındaki gerilim de artmaya devam edecek.

Bu hafta Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda büyük bir mücadele yaşanacak. Diğer yandan ödül oyununda iki ekipte ödüle uzanmak için canını dişine takacak.

Haftanın en merak edilen sorusu ise Survivor All Star'a veda edecek isimin kim olacağı! Bu haftanın eleneni Salı akşamı belirlenecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler