MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Walking Dead 6. sezon 14. bölümüyle nefes kesti

The Walking Ded 6. sezon 14. bölümü ile yine çok iddialıydı "Twice As Far" adıyla yayınlanan bölümde çarpıcı gelişmeler vardı. İşte The Walking Dead 6. sezon 14. bölümünde yaşananlar'

Dünyanın pek çok ülkesinde izlenme rekorları kıran fantastik dizi The Walking Dead'in 6. sezon son bölümü dün akşam ekrana geldi. Yeni karakterleri, fantastik senaryosu ve korku filmlerini aratmayan sahneleriyle nefes kesen The Walking Dead 6. sezon 14. bölümünde ekran başındakiler yine bomba gelişmelere tanık oldu. "Twice As Far" adıyla ekrana gelen son bölümde Saviors grubundan kurtulan Maggie ve Carol'un başına gelecekler merak konusuydu. Andrew Lincoln, Steven Yeun, Norman Reedus, Lauren Cohan gibi iddialı isimlerin başrolleri paylaştığı The Walking Dead 6. sezon 14. bölümü 20 Mart Pazar günü AMC'de yayınlandı, Türkiye'de ise 21 Mart Pazartesi akşamı FX'de izleyicileriyle buluştu.

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON'DA SON YAŞANANLAR

Ekrana gelen son bölüme Carol ve Maggie'yi kurtarmak isteyen Rick'in mücadelesi damga vurdu. Saviors grubuyla pazarlık yapmak zorunda kalan Rick, Carol ve Maggie'ye karşılık Primo'yu geri vermeyi teklif etti. Teklifi değerlendireceğni söyleyen Paulo, Carol ve Maggie'yi kapalı bir yere götürdü. O sırada Carol'un kriz geçirmesi dengeleri değiştirdi. Saviors grubundakilerin dikkatinin dağılmasını değerlendiren Carol ve Maggie durumdan faydalandı.Carol, Maggie'yi bulduktan sonra oradan bir an önce gitmelerini gerektiğini söyledi. Maggie ise bunu kabul etmez ve onları öldürmeleri gerektiğini söyledi. Carol, Paula, Molly ve diğer kadını öldürdü. Paula öldürdükten sonra telsizden gelen çağrıya yanıt veren Carol, Saviors grubundakileri zemin kata çekti. Onları da hapsettikten sonra orayı ateşe verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler