MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gönülleri fethetmeye hazırlanıyor

Acı Baharat şarkısı ile müzik piyasasına giriş yapan Bursalı sanatçı Mehmet Çevik, hızını kesmeden Tehlike adlı single'ı ile sevenlerinin gönüllerini fethetmeye hazırlanıyor.

Şarkının söz ve müziği ünlü besteci Güven Baran'a, aranjesi ise Toylan Kaya'ya ait. Kendine ve sır gibi sakladığı şarkısı 'Tehlike'ye çok güvenen genç sanatçı görkemli bir lansman ile sevenlerine sunacağı günü sabırsızlıkla bekliyor...

MEHMET ÇEVİK KİMDİR?

Genç sanatçı Mehmet Çevik, 'Acı Baharat' adlı ilk single ile müzik piyasasına adım attı. 01.01.1988 tarihinde Bursa'nın Gemlik ilçesinde dünyaya gelen genç sanatçı lise öğrenimini Gemlik Lisesi'nde yaptıktan sonra eğitimini Bursa konservatuarında devam ettirirken 'Bir Dilek Tut' yarışmasından gelen teklifi değerlendirmek için eğitimini yarıda bıraktı. Bu yarışmada Semiha Yankı ile birlikte 5 hafta boyunca performans sergiledi ve yarışmayı 3. olarak tamamladı.

Yarışmadan sonra memleketi Bursa'ya dönen genç sanatçı gözde eğlence mekanlarında sahne aldı ve çeşitli organizasyonlarda bulundu. Aynı zamanda Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programına davet alıp bu teklifi kabul eden genç sanatçı bu süreçte ünlü söz yazarı sevgili Aslızen'le tanışıp en büyük hayalini gerçekleştirmek için Aslızen'den 'Acı Baharat' isimli şarkıyı aldı. Şarkının aranjesi Bahadır Tanrıvermiş tarafından yapıldı ve Türkiye'nin başta gelen müzik şirketlerinden Elenor Müzik'le yaptığı anlaşma ile ilk single'ını yine bir ilk gerçekleştirerek 10.000 adet single albümü piyasaya sürdü.

Türkiye'nin en önemli klip yönetmeni Tamer Aydoğdu ile 8 saat süren bir klip gerçekleştirdi. Klip İstanbul'da kibrithane kauçuk fabrikasında 20 kişilik profesyonel bir ekiple çekildi. Bu klipte genç sanatçıya ünlü dansçı ve model Klaudia Guder Burakova eşlik etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler