MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın küfür eder de, Hande Yener boş durur mu?

Demet Akalın'ın dün Magazin D ekibi tarafından canlı yayına alınacağı sırada farkında olmadan küfür etmesine ezeli rakibi Hande Yener'den cevap gecikmedi.

Şu sıralar Bodrum'da tatil yapan Demet Akalın son günlerin en çok konuşulan isimlerinden. Akalın'ın Asena Atalay'ın sunumuyla ekrana gelen Magazin D programına canlı yayınlanacağı sırada küfür etmesi sosyal medyada da geniş yer bulurken bir tepki de rakibi Hande Yener'den geldi.

Demet Akalın'ın 'küfürbaz' olduğunu bildiğini ancak bunu sonunda halkında gördüğünü sosyal medya hesabından yazan Yener, Akalın'ı kızdıracak gibi görünüyor. Ezeki iki rakip arasında sular bir dönem durulmuş ancak geçtiğimiz günlerde yeniden alevlenmişti. Akalın, Yener'in kızı Hira'nın fotoğrafına b.k emojisi koyduğunu iddia etmiş ve çılgına dönmüştü.

Yener isim vermeden sosyal medya hesabı Instagram'dan şu sözleri yazdı:
Kulüpte dinleyene, televizyonda izleyene, gazeteciye, eski arkadaşa küfür eden, ama bu işlerle alakası hiç yokmuş gibi davranan herkesin maskesi bir gün düşer...Bu bir tür ilahi adalettir! Kişi insanlara iftira atacağına ya olduğu gibi görünmeli ya da göründüğü gibi olmalıdır... Herkes kanar, yukarıdaki kanmaz...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler