MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Murat Dalkılıç Harbiye Açıkhava'ya damgasını vurdu

Harbiye Açıkhava'da Murat Dalkılıç rüzgarı esti. 6 ay hazırlığı süren çalışma sonrasında Dalkılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda sevenleriyle buluştu.

Ağustos ayında birbirinden değerli sanatçıları ağırlayan Harbiye Açıkhava Tiyatrosu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında da Murat Dalkılıç'ı konuk etti. Geceye bayramı kutlayarak başlayan genç popçu, aylardır süren hazırlığın ardından hem sahne tasarımı, hem performansı hem de renkli şovlarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Açılışta, sahneye konulan dev LED ekranlara da Atatürk ve Türk bayrağı görüntüleri yansıtıldı.
6 AY SÜREN HAZIRLIK

Bu gece için 3 ay kareograf Ömer Yeşilbaş'tan özel ders alan Dalkılıç'a sahnede 10 dansçı eşlik etti. Sahne öncesi röportaj veren Dalkılıç; 'Teknik olarak hazırlanmak 6 ay sürdü. Yaklaşık 45 gün de dans provaları yaptık. Bazı günler 18 saat çalıştık.' dedi.

SÜRPRİZ ZAMANI

Konserinde yeni albümü 'Epik'ten de şarkılar seslendiren Dalkılıç'ın hayranlarına gecenin sürprizi dans şovuydu. 'Feriştah' şarkısını seslendirirken, sosyal medya üzerinden seçtiği 50 kişiyle dans eden Dalkılıç, sevenlerinden tam not aldı.


Dalkılıç'ı konserinde eşi Merve Boluğur da yalnız bırakmadı. Ünlü çift düet yaptıkları 'Boya Gitsin' şarkısını da sahnede bir kez daha seslendirdi. Konseri izleyenler arasında Buse Terim, Hande Subaşı, Kadir Doğulu gibi ünlü isimler de vardı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler