MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rüzgar Erkoçlar'ı sevgilisi korudu

Yaklaşık 10 gün önce Nişantaşı'nda bir restoranda kız arkadaşıyla birlikte yemek yerken görüntülenen Rüzgar Erkoçlar, önceki gece de İstanbul Firuzağa'da objektiflere takıldı.

Menajeri ve aynı zamanda sevgilisi olduğu iddia edilen bir kadınla görüntülenen Erkoçlar, gazetecileri görünce sinirlendi.

Cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek olan Rüzgar'ın menajeri kendisini görüntüleyen muhabirlere 'Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz. Ben Rüzgâr'ın menajeriyim, o fotoğrafların silinmesini istiyorum. Çünkü iznimizi almadan çektiniz' diyerek tepki gösterdi. Erkoçlar ise o anlarda tartışmaya karışmadan sokakta yürümeye devam etti.

30 yaşındaki oyuncuya Türkiye'nin ilk trans oyuncusu olarak bilinen Ayta Sözeri'nin 'Rüzgâr hiçbir zaman kadın değildi. Trans erkekti, öyle doğmuştu' şeklindeki açıklamaları da soruldu. Rüzgar, 'Lütfen, rica ediyorum beni rahat bırakın. Hiçbir konuda konuşmak istemiyorum' dedi.

Yaklaşık üç yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Erkoçlar, fit bir vucüt için şu sıralar spor salonunda çalışmalarına devam ediyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler