MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baba Candır 40. Bölüm Fragmanı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Baba Candır'ın 40. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Herkesin merakla beklediği Baba Candır'ın yeni bölümünde neler yaşancağını bu haftaki sürpriz gelişmelerini haberimizden öğreneiblirsiniz. İşte merakla beklediğiniz Baba Candır 40. bölüm fragmanı ve Baba Candır son bölümden ayrıntılar...

Baba Candır, uzun yıllar önce eşini kaybedince, üç çocuğuna hem babalık hem annelik hem de "hayat koçluğu" yapmak zorunda kalmış, emektar bir yufkacı olan Salih'in başından geçen bazen neşeli, bazen de hüzünlü olayları anlatıyor.

BABA CANDIR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Baba Candır'ın 39.Bölümünde Annesi Bahar ile yüz yüze gelen Haluk bu durumdan hiç memnun olmaz. Bahar'a onu hayatında istemediğini söyler ve Ece'yi arkasından iş çevirmekle suçlayıp terk eder. Herkes tarafından kandırıldığını düşünen Haluk, kimsenin onu bulamayacağı şehirden uzak bir yere gider. Emrecan Ceylan'ın arkasından Ürgüp'e gelir ve ondan af diler. Ceylan Emrecan'ı affetmek istese de Ceylan'ın dedesi buna izin vermez. Emrecan'dan Ceylan'a layık olduğunu kanıtlamasını ister. Emrecan Ceylan'ı kazanma yolunda ki ilk sınavını yükseklik korkusuna rağmen uçağa binerek verecektir. Unutkanlıkları artan Salih herkesten gizli hastaneye gider. Haluk kırsal yaşama uyum sağlayamaz ve ormanda kaybolur. Haluk'a ulaşamayan Ece ve Bahar endişelenirler. Ormanda çıkış yolunu bulamayan Haluk hastalanır ve kendinden geçer.

BABA CANDIR NE ZAMAN?

Tarih: 29 Mayıs Pazar

Bölüm: 40

Saat: 20:00

Yayın: TRT 1

BABA CANDIR GENEL HİKAYESİ

Baba Candır dizisinin ana hikayesi Emrecan'ın 11 sene önce katıldığı bir okul gezisinde meydana gelen bir yanlış anlaşılma; daha doğrusu bir "şaka" sayesinde başlar ve yürür.

"Hayat tesadüflerle yürür" sözünü doğrular şekilde; Emrecan'ın, ilkokuldayken, Ürgüp Peri Bacaları'na düzenledikleri bir okul gezisi sırasında karşılaştığı akranı yaştaki bir kız, büyüdüğünde, hem başının bir numaralı belası hem de hayatının aşkı olacaktır.

Ceylan, doğma büyüme Ürgüplü, güçlü karakterli, güzel yüzlü, akıllı, uslu, iyi kalpli, çalışkan, ve şirin bir kızdır.

Baba Candır 40. bölüm fragmanı ve detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz. TRT 1'in sevilen dizisi Baba Candır yeni bölümü ile 29 Mayıs Pazar akşamı sizlerle olacak. Yeni bölümde Haluk ve Ece hakkında sürpriz gelişmeler yaşanacak. Baba Candır 40. bölüm fragmanını haberimizden izleyebilir yeni bölümde neler yaşanacağını detaylıca bulabilirsiniz.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler