Iban Numarasi Haberleri

‘POS çalışmıyor’ diyene kesilecek hesap belli oldu: IBAN ile ödemelere ağır cezalar yolda! ‘Noterde bile işlem yapamayacak duruma gelebilirsiniz’

IBAN üzerinden ödeme talep eden işletmeler bir süredir gündemde. Vergi kaçırıyorlar bu yöntemle. Ağır cezalarla karşı karşıya kalacaklar. Tüm hesaplar inceleniyor. Sadece işletmeler değil, onlara IBAN kiralayan ya da sadece ödeme yapan müşteriler de kapsamda. Hatta hapis cezası ve malvarlıklarının dondurulması da gündemde.

Finans 2024-05-14 08:06:26

IBAN çözümleme nasıl yapılır? IBAN numarasından hesap numarası nasıl bulunur?

Para gönderimlerinin yanlış hesaplara yapılmasına engel olabilmek amacı ile ilk kez Avrupa Birliği üyesi olan ülkelerde kullanılmaya başlanmış olan hesap numaraları IBAN olarak isimlendirilmiştir. IBAN İngilizcede "International Bank Account Number" ifadesinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır.

Finans 2024-05-10 00:46:40

EFT faresi polis kapanından kurtulamadı

Tekirdağ Çerkezköy’de iş yerlerinden sigara alıp, IBAN üzerinden para göndereceğini beyan ederek sahte dekont gösteren bir kişi Çerkezköy polisi tarafından yakalandı.

Yurthaber 2024-05-09 10:48:28

IBAN ile ödeme yasal mı, yasak mı? IBAN numarası ile alışveriş yapılır mı? IBAN ile ödeme cezası var mı?

Kredi kartı ve banka kartı kullanımı günümüzde oldukça yaygındır ancak farklı seçeneklerle ödeme yapılması da mümkündür. IBAN ile para gönderme opsiyonu da rağbet görmeyi sürdüren işlemlerden biridir. Ancak yaşanan son gelişmelere göre vergi ödeme yükümlülüğü bulunan işletmelerin pos cihazı kullanmak yerine IBAN ile ödeme almaya çalışması olumsuz sonuçları beraberinde getirebilir. Bu nedenle IBAN ile ödeme temin etme işleminin hangi durumlarda yasal açıdan riskli olduğu açıklanmalıdır.

Finans 2024-05-06 21:42:24

IBAN'la işlem yapanlar dikkat! Bakan Şimşek talimatı vermişti, 250 kişi sahaya indi! IBAN'lar, fişler POS cihazları... Tek tek kontrol edildi

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın vergi denetimleri devam ediyor. Ankara'da 250 kişilik ekip sahaya indi. IBAN hesapları, fişler POS cihazları teker teker kontrol edildi.

Finans 05-05-24 09:34

IBAN'ını verdi başına gelmeyen kalmadı! 8 ay hapis yattı, 10 yıl daha yatabilir

Konya'da IBAN hesabını arkadaşına veren bir kişi kara para aklamat tuzağının ortasına düştü. Arkadaşı ‘benim IBAN'ımda bloke var’ deyip aldığı hesap numarasından kara para akladı, karşılığında ise 1 paket sigara parası hediye etti. IBAN hesabını kullandıran Mustafa Ergin 8 ay hapis yattı, kendisini 10 yıl hapis cezası daha bekliyor.

Finans 03-05-24 11:09

Kredi kartı, IBAN, vergi… Bankalar komisyonu artırınca her şey değişti! ‘Bunu biz istemedik, mecbur kaldık’

Kredi kartı ile alışverişte bankalar komisyon ücretini artırınca düzen değişti. Esnaf artık IBAN kullanmaya başladı. Bankaların aldıkları komisyon ücretine 5 kat zam yapınca IBAN üzerinden ödeme kabul etmeye başlayan esnaf “Bunu biz istemedik, mecbur bırakıldık. Fiş-fatura kesmeyenler tespit edilip cezaları kesilsin” ifadelerini kullanmaya başladı. İşte kredi kartı ile IBAN çıkmazı arasında kalan esnafın isyanının detayları…

Finans 01-05-24 08:31

Berber, bakkal, lokanta... IBAN'la ödemeye sıkı denetim! Her fişe 3400 TL para cezası, yakınlarını hesapları da takipte

Lokanta, berber gibi başta küçük işletmeler olmak üzere son dönemde müşteriden IBAN yoluyla ödeme almak çok yaygındı. Ancak, vergi kaybına neden olan bu 'usulsüz uygulama' için Hazine ve Maliye Bakanlığı, bir süre önce harekete geçti ve denetimler sıklaştı. IBAN'a para alıp, karşılığında herhangi bir fatura yada fiş kesmeyen esnafa, her bir fiş karşılığında 3 bin 400 TL ceza kesiliyor. Aynı zamanda işletme sahiplerinin yakınlarının da banka hesapları yakın takipte.

Finans 30-04-24 07:11

Bakanlık uyardı! IBAN'ı olan herkesi ilgilendiriyor: Bunu yapmazsanız hapse girebilirsiniz

Ticaret Bakanlığı IBAN kiralamayla ilgili kolları sıvadı. Vatandaşlara yüksek kazanç vaadine karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı. Ayrıca hesap sahibi, hesabının başkası tarafından kullanıldığını bankaya bildirmezse, 6 aydan bir yıla kadar hapis cezası riskiyle karşı karşıya kalabilecektir. İşte dikkat edilmesi gereken hususlar...

Finans 26-04-24 10:36

Hesaplar tek tek incelenmeye başlamıştı: Ağır cezaları duyanı IBAN korkusu sardı! Herkes birbirini ihbar etmeye başladı

Maliye, kayıt dışılıkla mücadele kapsamında harekete geçti. IBAN numaralarını kiraya verenlerin peşine düşüldü. Kiralık IBAN kullanan işletmeler vergi dairesine çağrılmaya başlandı. Ağır cezaların yolda olduğunu duyan işletme sahipleri ve IBAN hesaplarını kiralayanlar ise ihbarları başladı.

Finans 23-04-24 07:45

IBAN'a para gönderirken dikkat! Herkes o detayı atlıyordu: Borçlu çıkabilirsiniz

Bankaların kredi kartlarındaki komisyonu arttırması nedeniyle işletme ve firma sahipleri IBAN'la ödeme kabul etme yoluna yöneldi. Son dönemde pek çok işyeri kart yerine IBAN ile ödeme kabul etmeye başlarken, uzmanlar vatandaşları bekleyen tehlikeye karşı uyardı.

Finans 22-04-24 15:25

Peş peşe IBAN uyarıları gelmeye devam ediyor: Hukuki mağduriyetlere neden olabilir! Açıklama kısmına mutlaka...

Alışverişlerinde IBAN ödemesi kullananlar dikkat... Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın işletmelerin hesaplarına yönelik denetimleri sürüyor. Uzman isimler IBAN ödemelerine ilişkin uyarırken dikkat edilmesi gereken noktaları da sıraladı. IBAN'la ödeme yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri ise açıklama kısmı. Neler yapılmalı, işte yanıtları...

Finans 21-04-24 13:54

Maliye harekete geçti! IBAN ödemeleri mercek altında: KDV ve ağır vergi cezası geliyor, mahkemeye sevk edilebilirsiniz!

Maliye, kayıt dışılıkla mücadele kapsamında harekete geçti. IBAN numaralarını kiraya verenlerin peşine düşüldü. Kiralık IBAN kullanan işletmeler vergi dairesine çağrılmaya başlandı.

Finans 16-04-24 10:42

'IBAN'a yolla' dönemi bitiyor! Maliye peşlerine düştü, ceza yağdıracak: Kredi kartı ile alışverişte POS cihazlarını yeniden çalıştıracak hamle

Son dönemlerde işletmelerin ödemeleri IBAN üzerinden talep ettiğine yönelik şikayetler arttı. Maliye, bu yöntemi kullanan işletmelerin peşine düştü. Vergi müfettişleri, sürekli para gönderilen banka hesaplarını incelemeye aldı. Ayrıca Maliye'nin gelir ile harcama uyumuna yönelik analizlerini de hızlandırdığı bildirildi.

Finans 13-04-24 12:06

Kira ödemesini IBAN üzerinden yapanlar dikkat! O ücret yüzünden ev sahibinizle mahkemelik olabilirsiniz...

Türkiye'de kira fiyatlarındaki artış gündemdekini yerini korurken, kiracı ve ev sahipleri arasındaki dava sayısı da her geçen gün artıyor. Yargıtay kirasını IBAN ile ödeyenleri yakından ilgilendiren bir karara imza attı.

Finans 06-02-24 13:37

İkinci el araç satışlarında IBAN oyununa dikkat! DDM ödemeler için en güvenli yolu açıkladı: Parayı doğrudan...

Sıfır araç krizinin ardından ikinci el piyasası dolandırıcıların hedefinde. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama geldi. DDM, satış ödemelerinin "Güvenli Ödeme Sistemi" üzerinden yapılması çağrısında bulundu.

Finans 01-02-24 17:17

Bankacı, polis, gazeteci dakikalarca dil döktü! Binlerce euroyu kaptırmaktan son anda kurtuldu: Her şeyi biliyorlardı, inanmamak mümkün değil

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Hasan Çolak, telefon dolandırıcılarının son kurbanı olmaktan ve 35 bin eurosunu dolandırıcılara kaptırmaktan son anda kurtuldu. Dolandırıcıların tuzağına düşen ve bankadan parayı dolandırıcıların IBAN bilgilerine aktarmaya gelen Hasan Çolak'ı oğlu durduramazken, bankada görevli akrabası, güvenlik görevlisi, polis ve gazeteci güçlükle ikna etti. Hasan Çolak “Bankadaki hesaplarım, eşim ve çocuklarım hakkında her şeyi biliyorlardı. İnanmamak mümkün değil” dedi.

Haber 13-12-23 17:22

Taksicilere 'iban' ile dolandırıcılık tuzağı!

Kırşehir'de taksicileri "iban at paranı atayım" diyerek dolandıran şahıs polis ekiplerince yakalandı. Emniyet ekipleri, taksicileri bu tür dolandırıcılıklara karşı uyardı.

Haber 21-10-23 18:17

IBAN sorgulama nasıl yapılır? IBAN ile hesap numarası aynı şey mi?

Günümüzde birçok işlem olduğu gibi fatura ödeme, para gönderimi hesaptan hesaba para aktarma gibi işlemler de internet ortamında gerçekleştirilebilmektedir. Kişiye özel olan IBAN numaraları sayesinde birkaç saniye içinde hesaptan hesaba para aktarımı yapılabilir. IBAN numarası Uluslararası Banka Hesap Numarası anlamına gelir ve International Bank Account Number ifadesinin Türkçe karşılığıdır.

Haber 16-10-23 16:49

Uyanık ev sahibinin yüzde 500’lük kira zammında akılalmaz oyun! IBAN değil senet: Annesinin imzasını bile taklit etti

Gaziantep'te bir ev sahibi, mühendis kiracısından yüzde 500 zam istedi. Ev sahibi, kiracının konuyu yargıya taşıyacağını bildirmesinin ardından ise akıl almaz bir oyuna başvurarak annesinin sahte imzasıyla kira sözleşmesi düzenledi. Olayın ortaya çıkması sonrası kiracı konuyu yargıya taşıdı.

Finans 23-09-23 11:25

Alışverişte yeni dönem! Bankalar yüzde 2,5 komisyon alınca esnaf yeni yöntem buldu: Kredi kartı yerine IBAN

Esnaf, bankaların fahiş POS komisyonları ve uzun geri ödeme süresi nedeniyle IBAN ile ödeme almaya başladı. Manavdan kasaba, kuaförden doktora her yerde kasa yanına IBAN'lı tabelalar asıldı. Ancak IBAN ile ticaretin kayıt dışı riski var. Ancak tüm bunlara rağmen kartlı ödemeler yüzde 2,49 oranın artarak 176,2 milyar TL olarak gerçekleşti. İşte haberin detayları…

Finans 05-09-23 08:54

IBAN numarasının aynı olduğunu görünce... 150 bin TL'lik altınından oluyordu 'Elleri ve sesi titriyordu'

Kastamonu'daki dolandırıcılık olayı kuyumcunun dikkati sayesinde önlendi. Telefon dolandırıcılarının ağına düşen vatandaşı, altınlarını bozdurmak isterken durumu anlayan kuyumcu kurtardı. Kuyumcu, olayda yarım saat önce başka bir dolandırıcılık olayının yaşandığını, polisin de kendilerine bir IBAN numarası gösterdiğini söyleyip aklında tuttuğu o numaranın, müşterinin gösterdiği ve altınların karşılığı olan 150 bin TL'nin gönderilmesini istediği numarayla aynı olduğunu fark ettiğini anlattı.

Haber 04-05-23 11:30

Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayın bağışı nasıl yapılır? İşte Türkiye Tek Yürek deprem yardımı IBAN ve SMS numarası

Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayını ile depremzedeler için bağış toplanıyor. Kahramanmaraş merkezli iki büyük yıkıcı deprem sonrası 10 il afet bölgesi ilan edilmişti. Elazığ da bu illere eklenerek toplam 11 il afet bölgesi oldu. Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayınında birbirinden ünlü isimler bağış toplamak için bir araya geldiler. Peki, Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayın bağışı nasıl yapılır? Türkiye Tek Yürek deprem yardımı IBAN ve SMS numarası...

Haber 15-02-23 22:25

DEPREM BAĞIŞ HESAPLARI! Kahramanmaraş deprem yardımı nasıl, nereye yapılır? AFAD, AKUT ve KIZILAY hesap ve SMS bilgileri

Deprem bağışı hesap ve SMS bilgileri yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen iki büyük deprem sonrası Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman gibi illerinde içerisinde yer aldığı toplam 10 il depremden etkilenmiş durumda. Vatandaşlar deprem bağışı toplayan AFAD, KIZILAY ve AKUT gibi topluluklara başvuruyorlar. Peki Kahramanmaraş deprem yardımı nereden yapılır? İşte deprem bağış toplulukları IBAN ve SMS bilgileri...

Haber 11-02-23 20:20

Deprem bağışı nasıl yapılır? AFAD, AKUT, KIZILAY bağışı nasıl yapılır? İşte Kahramanmaraş depremi sonrası bağış ekranı

Deprem bağışı yardımı yapmak isteyen vatandaşlar SMS ve IBAN numaraları gibi bilgileri araştırıyor. Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis, Osmaniye, Hatay ve Adana'da etkili olan Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını sarmak için tüm Türkiye tek yürek olmuş durumda. Başta AFAD ve Kızılay olmak üzere birçok kurum ve kuruluş tarafından deprem yardımı bağışı kampanyaları düzenleniyor. Peki deprem bağışı nasıl yapılır? AFAD, AKUT, KIZILAY bağışı nasıl yapılır?

Haber 10-02-23 20:05

AFAD deprem yardımı nereden ve nasıl yapılır? İşte AFAD deprem IBAN SMS ve banka bilgileri

Deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken deprem bağışı yapmak isteyen birçok vatandaş, AFAD deprem yardımı hesaplarını araştırıyor. Deprem yardımlarını yiyecek, kalın mont gibi eşya, gıda malzemelerinin yanı sıra IBAN veya SMS ile de yapabilirsiniz. Peki AFAD deprem yardımı nereden ve nasıl yapılır? İşte AFAD deprem IBAN SMS ve banka bilgileri...

Haber 10-02-23 10:36

IBAN nedir?

Teknolojik olarak gelişmelerin sıklıkla yaşandığı sektörlerden biri de bankacılık sektörüdür. Özellikle son yıllarda gelişen internet teknolojileri sayesinde müşterilerin finansal işlemleri farklı bankacılık hizmetleri tarafından karşılanıyor.

Finans 05-11-22 17:08

PTTmatik'ten işsizlik maaşı nasıl alınır? İşsizlik maaşı PTTmatik'ten çekilir mi?

PTTBank ile işsizlik ödeneğinin kolaylıkla çekilebilir. İŞKUR’a IBAN bildirmeyen kişiler PTTBank üzerinden işsizlik maaşlarını çekebilir. PTTmatik’ten işsizlik maaşı hangi günde çekilir?

Haber 17-10-22 13:12

Fatih Tezcan hakkında flaş karar! Cezaevine giderken 'IBAN numarası' paylaştı

Atatürk’e hakaret nedeniyle ceza alması nedeniyle tutuklandığı öğrenilen Fatih Tezcan, sosyal medya hesabından cezaevine girdiğini duyurdu. Tezcan’ın, paylaşımında kendisine destek için verdiği internet sitesinde İBAN numarası paylaştığı görüldü.

Haber 19-08-22 08:12

Dilenciler taktik değiştirdi! Rastgele arayıp IBAN numarası veriyorlar

Dilenciler yeni bir yola başvurarak vatandaşları gizli numaradan arayarak para istemeye başladı. IBAN numarası paylaşan dilenciler, dilenmekle yetinmeyip para vermeyen insanları da tehdit etmeye başladı. Yapılan görüşmede dilenci kandıramadığı kişiyi "Hele bir gönderme bakayım. Evinin önüne gelirim oğlum bak. Seni evinin içinde döverim. Seni bulacağım oğlum, sen bana yanlış yaptın" diyerek tehdit etti.

Haber 16-06-22 14:34

Seyyar satıcının yöntemi şaşırttı! Bu da IBAN'lı karpuz satışı

Havaların ısınmasıyla bahar ve yaz meyveleri de tezgahlardaki yerini almaya başladı. Bunlardan bir tanesi de karpuz oldu. Henüz tam mevsimi olmadığı için yüksek fiyattan satılan karpuz da teknolojiye ayak uydurdu. İstanbul'da kamyonet içerisinde karpuz satışı yapan bir vatandaş, vatandaşların üzerinde nakit taşımaması nedeniyle İBAN üzerinden satış yapmaya başladı.

Finans 12-04-22 15:24

PTT havale ücretleri 2022: PTT ile para gönderme havale ücreti ne kadar?

Para gönderme işlemleri bankaların yanı sıra PTT şubelerinden de kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Üstelik PTT ile para gönderme işlemi, hesap numarası ya da IBAN bilgisi olmadan da yapılabilir. PTT havale ücretleri ise gönderilen miktara göre değişkenlik gösterir.

Finans 11-04-22 14:57

Ebru Polat Bahar Candan'a 10 bin TL'lik dava açtı, ortalık karıştı! Para koparmak derdinde...

Al Sana Haber sunucuları Bahar Candan ve Ebru Polat birbirine girdi. Ebru Polat Bahar Candan'a dava açınca ortalık karıştı. Bahar Candan ağlayarak bağırmaya başladı ve "Ona dava aç, şuna dava aç. Para koparmak derdinde insanlar. IBAN at hesabına atıyorum" dedi. Ebru Polat yayına terk etti.

Magazin 22-03-22 13:55

SGK'dan milyonları ilgilendiren duyuru! Paralar artık hesaba yatıyor

SGK tarafından milyonları ilgilendiren yeni düzenleme duyuruldu. Yeni duyurulan uygulama ile IBAN numarasını E-Devlet üzerinden veya ALO170'i arayarak tanımlatan vatandaşların rapor ücretleri hesabına yatıyor.

Finans 14-02-22 17:17
sgk

WhatsApp, Facebook ve Instagram çökmüştü! Uzmanından kişisel bilgiler çalınmış olabilir açıklaması

Dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp, Facebook ve Instagram dün çöktü. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Yazılım Mühendisi Prof. Dr. Ali Okatan, “Bu platformlar dün siber saldırıya uğradı. Bu bilgiler çalınmış olabilir ancak hisseler düşmesin diye bunu söylemeyeceklerdir. Kullanıcılar, platformları kullanırken çok dikkat etmeli. Özellikle IBAN gibi önemli bilgiler bu platformlardan paylaşılmamalı” dedi.

Haber 05-10-21 14:42

Ödeme kuruluşları için yeni dönem: IBAN oluşturabilecekler!

Türkiye Cumuriyet Merkez Bankası, Uluslararası Banka Hesap Numarası Hakkında Tebliğ'de değişikliğe gitti. IBAN oluşturan ödeme hizmeti sağlayıcılarının yazılı ve elektronik ortamda para transferine konu olan hesaplara ilişkin olarak düzenleyecekleri belgelerde IBAN kullanımı zorunlu oldu. IBAN numaralarına dair yeni düzenlemeler bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

Finans 05-08-21 09:19

Yargıtay'dan milyonları ilgilendiren IBAN kararı

Yargıtay'dan milyonlarca kişiyi ilgilendiren emsal bir karar geldi. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, bankanın, IBAN ile havale alıcısının isminin aynı olup olmadığını kontrol etme yükümlülüğü bulunmadığına hükmetti.

Finans 03-07-21 08:53

1100 TL pandemi destek parası yattı mı? e-Devlet'ten T.C. kimlik no ile 1100 TL yardım parası sorgulaması!

Koronavirüsten olumsuz etkilenen vatandaşlara sağlanan 1100 TL pandemi destek parasına ilişkin bilgiler araştırılıyor. "1100 TL pandemi destek parası yattı mı?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Ödemeler, ihtiyaç sahibi vatandaşların IBAN veya PTT kartına gönderiliyor. İkisinin de olmadığı durumlarda ise elden teslim ediliyor. İşte e-Devlet'ten T.C. kimlik no ile 1100 TL yardım parası sorgulaması!

Finans 28-06-21 10:09

1100 TL pandemi destek parası yattı mı? 1100 TL yardım başvurusu nasıl yapılır?

Vatandaşlar "1100 TL pandemi destek parası yattı mı?" , "1100 TL yardım başvurusu nasıl yapılır?" sorularının yanıtını internet üzerinden araştırıyor. Söz konusu yardım, koronavirüs hastalığından olumsuz etkilenen ihtiyaç sahiplerine sağlanıyor. Ödemeler PTT, IBAN aracılığıyla gerçekleştiriliyor veya elden teslim ediliyor. İşte ayrıntılar...

Finans 23-06-21 17:32

8 Haziran Salı günü hesaplara yatırılacak! En düşüğü 1420, en yüksek ödenek 2840 TL olacak

Paralar bugün hesaplarda. Milyonlarca kişi bekliyordu, belli oldu. Banka hesaplarına en az 1420 lira yatırılıyor. Ödemeler başladı. Mayıs ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemeleri banka hesaplarına aktarılıyor. Hemen kontrol edin. IBAN bilgisi bulunmayanlara ödemeler PTT'den yapılacak. İşsizlik ödeneği en düşük bin 420 lira en yüksek 2 bin 840 lira. Ücretsiz izne çıkarılan çalışanlara yapılan 1500 liralık nakdi destek ödemesi de 8 Haziran’da gerçekleştirilecek.

Finans 04-06-21 12:52

Yapı Kredi Mobil'den Btcturk ve Paribu'ya IBAN girmeden para gönderilecek

Kullanıcılar, Yapı Kredi Mobil'den Btcturk ve Paribu kripto para borsalarına IBAN veya hesap bilgisi girmelerine gerek kalmadan 7/24 para gönderebilecek.

Finans 06-05-21 15:51

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ’Esnaf Destek Projesi’nde detaylar netleşti

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin pandemi sürecinde kısıtlamalarla iş yerleri kapanan esnafa yapacağı 2 bin TL destek yardımının detayları belli oldu.Esnaf Destek Projesi’nden kimlerin yararlanabileceği, başvuru tarihleri, başvurunun nasıl yapılacağı ve istenilen evraklarla ilgili Büyükşehir Belediyesinden detaylı açıklama geldi.Esnaf Destek Projesinden kimler yararlanabilecek?Pandemi nedeniyle yayımlanan genelge kapsamında kapatılan sinema salonları, kahvehane, kıraathane, kır bahçesi, internet cafe-salonu, bilardo salonları, lokeller, çay bahçeleri, halı sahalar ve nargile salonları iş yeri sahibi esnaflar Esnaf Destek Projesi’nden yararlanabilecek.Başvurusu onaylanan esnafa bir defa olmak üzere 2 bin TL destek verilecek.25 Şubat 2021 Perşembe günü itibariyle www.ordu.bel.tr adresi üzerinden online olarak yapılacak başvurular, 8 Mart 2021 Pazartesi günü saat 17.00’de son bulacak.Başvuru yapacak olan esnafların sadece vergi levhası ile kendi adına açılmış banka hesap bilgilerini ibraz etmesi yeterli olacak.Başvurusu onaylanan esnafın destekleri 22 Mart 2021 tarihinden itibaren başvuru esnasında verdikleri hesap veya İBAN numarasına yatırılacak.Yapılacak destek hane olarak düşünüldüğünden aynı haneye ikinci bir destek yapılmayacak.

Yurthaber 15-02-21 12:31

Türkiye Finans’tan IBAN’sız, 7/24 para transferi

Türkiye Finans Nakit Yönetimi ve İşlem Bankacılığı Satış Müdürü Melis Tosun Arslan: - "Merkez Bankası ve BKM iş birliği içerisinde geliştirdiğimiz KOLAS projemiz ile FAST’ı birleştirerek, 26 haneli IBAN numarasına gerek kalmadan müşterilerimizin diğer bankalardan para almalarını ve göndermelerini sağladık"

Yurthaber 10-02-21 13:51

Türkiye Finans’tan IBAN’sız, 7/24 para transferi

Türkiye Finans Nakit Yönetimi ve İşlem Bankacılığı Satış Müdürü Melis Tosun Arslan: - "Merkez Bankası ve BKM iş birliği içerisinde geliştirdiğimiz KOLAS projemiz ile FAST’ı birleştirerek, 26 haneli IBAN numarasına gerek kalmadan müşterilerimizin diğer bankalardan para almalarını ve göndermelerini sağladık"

Yurthaber 10-02-21 12:47

Türkiye Finans’tan IBAN’sız, 7/24 para transferi

Türkiye Finans Nakit Yönetimi ve İşlem Bankacılığı Satış Müdürü Melis Tosun Arslan: - "Merkez Bankası ve BKM iş birliği içerisinde geliştirdiğimiz KOLAS projemiz ile FAST’ı birleştirerek, 26 haneli IBAN numarasına gerek kalmadan müşterilerimizin diğer bankalardan para almalarını ve göndermelerini sağladık"

Yurthaber 10-02-21 12:47

Türkiye Finans’tan IBAN’sız, 7/24 para transferi

Türkiye Finans Nakit Yönetimi ve İşlem Bankacılığı Satış Müdürü Melis Tosun Arslan: - "Merkez Bankası ve BKM iş birliği içerisinde geliştirdiğimiz KOLAS projemiz ile FAST’ı birleştirerek, 26 haneli IBAN numarasına gerek kalmadan müşterilerimizin diğer bankalardan para almalarını ve göndermelerini sağladık"

Yurthaber 10-02-21 12:46

Türkiye Finans’tan IBAN’sız, 7/24 para transferi

Türkiye Finans Nakit Yönetimi ve İşlem Bankacılığı Satış Müdürü Melis Tosun Arslan: - "Merkez Bankası ve BKM iş birliği içerisinde geliştirdiğimiz KOLAS projemiz ile FAST’ı birleştirerek, 26 haneli IBAN numarasına gerek kalmadan müşterilerimizin diğer bankalardan para almalarını ve göndermelerini sağladık"

Yurthaber 10-02-21 12:46

Türkiye Finans’tan IBAN’sız, 7/24 para transferi

Türkiye Finans Nakit Yönetimi ve İşlem Bankacılığı Satış Müdürü Melis Tosun Arslan: - "Merkez Bankası ve BKM iş birliği içerisinde geliştirdiğimiz KOLAS projemiz ile FAST’ı birleştirerek, 26 haneli IBAN numarasına gerek kalmadan müşterilerimizin diğer bankalardan para almalarını ve göndermelerini sağladık"

Yurthaber 10-02-21 12:46

Türkiye Finans’tan IBAN’sız, 7/24 para transferi

Türkiye Finans Nakit Yönetimi ve İşlem Bankacılığı Satış Müdürü Melis Tosun Arslan: - "Merkez Bankası ve BKM iş birliği içerisinde geliştirdiğimiz KOLAS projemiz ile FAST’ı birleştirerek, 26 haneli IBAN numarasına gerek kalmadan müşterilerimizin diğer bankalardan para almalarını ve göndermelerini sağladık"

Yurthaber 10-02-21 12:46