Sevketi Bostan Haberleri

Şevketi bostan tarifi: Şevketi bostan yemeği nasıl yapılır?

Ege bölgesinin meşhur otlarından biri olan şevketi bostan, salatası, çorbası yemeği yapılabilen hem lezzetli hem de bereketli bir yiyecektir. Şevketi bostan tarifini siz de denemek isterseniz aşağıda tarif aşamalarını ve gerekli malzeme listesini bulabilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 2024-03-10 15:21:23

Ekrem İmamoğlu'na bu sözlerle yüklendi: 3 dönüm bostan, yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gayrettepe - Kağıthane metrosunun açılışında açıklamalarda bulundu. Hattın yolcu kapasitesinin 600 bin kişi olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Havalimanı ile Gayrettepe arasının 30 dakikaya ineceğini söyledi. Erdoğan ayrıca yerel seçim mesajı vererek Ekrem İmamoğlu'na yüklendi.

Haber 2024-01-29 12:40:19

Depremlerde muhabirini, ofisini ve matbaasını kaybeden yerel gazete yeniden baskıda

6 Şubat'taki depremlerin ardından kağıt baskıya ara veren Hatay Expres gazetesi, bugün "Acımız Büyük" manşetiyle okuyucuyla tekrar buluştu. - Gazetenin imtiyaz sahibi Bostan Yılmaz: - "Kaldığımız yerden devam edebilmek için zor şartlar altında da olsa yayın hayatımızı sürdüreceğiz, gazetemizi çıkartacağız"

Yurthaber 2023-04-28 13:37:59

Şipşak hazırlanan bostana salatası tarifi! Et yemeklerinin en güzel eşlikçisi bostana salatası nasıl yapılır?

Şanlıurfa mutfağından bostan salatası Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı nedeniyle araştırılıyor. Et yemekleri ile ünlü olan Doğu ve Güney Doğu Anadolu mutfağı, salatalarıyla da bir o kadar ünlü. Şanlıurfa sofralarının vazgeçilmezi bostana salatasının tarifini sizler için derledik...

Yemek 2023-03-11 20:55:19

Trafikte görüntülendi, dikkatleri üzerine çekti! Bu araç, hatıra kalacak

Deprem felaketinin büyük yıkıma yol açtığı Hatay'da trafikte görüntülenen üzeri tamamen ezilen, sol tarafı ağır hasarlı olan ve sadece sağ yan camları kalan bir otomobil dikkatleri üzerine çekti. Yayladağı ilçesinde oturduğunu ve evinin tamamen yıkıldığını söyleyen otomobilin sahibi Bostan Türkmen ise "Motor kısmında bir şey yok ama geri kısmında büyük hasar var; üzeri neredeyse tamamen yok olmuş. Bu araç, hatıra kalacak" şeklinde konuştu.

Haber 05-03-23 15:29

Ömer Faruk Bostan kimdir, nereli ve kaç yaşında? 'Erik Dalı' şarkısıyla ünlenen Ömer Faruk Bostan Şarkılar Bizi Söyler'de!

Ömer Faruk Bostan, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programında Sibel Can, Hüsnü şenlendirici ve Hakan Altun'un konuğu olacak. Seslendirdiği ve sahnede söylediği Erik Dalı, Sen de mi Oldun Ankaralı gibi şarkılarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı merak konusu oldu. Peki, Ömer Faruk Bostan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Ömer Faruk Bostan hakkında merak edilenler...

Magazin 28-01-23 16:22

Anadolu Ajansının 22. Dönem Savaş Muhabirliği Eğitimi başladı

AA Yayın Koordinatörü Yahya Bostan: - "Amacımız, savaş ve afet durumunda mesleğinizi icra edebilecek, bunu yaparken de can güvenliğinizi sağlayacak donanımı sizlere kazandırmak olacak" - Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Ufuk Ayhan: - "Yeni dönem eğitimimiz 24 katılımcıyla sürecek. 12 günlük eğitimimiz 7 Ekim'de sona erecek"

Yurthaber 26-09-22 14:49

Zamlar yüzde 200'e ulaştı! Vakıf üniversitelerinin öğrenim ücretleriyle ilgili emsal karar

Vakıf üniversitelerinin öğrenim ücretlerine yaptığı zamlar yüzde 200'e vardı. Zam kararları mahkemeye taşınırken emsal niteliğinde bir karar verildi. Bir üniversiteye yönelik açılan davada mahkeme, üniversitenin en fazla yüzde 79.60 zam yapabileceğini belirtti. Avukat Murat Bostan, "Ayrıca Tüketici Mahkemesinden aldığımız ihtiyati tedbir kararı emsal teşkil etmektedir" dedi.

Egitim 20-08-22 16:46

Bostan gölgeliği ne demek? Bostan gölgeliği birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dilbilgisi kuralları göz önünde bulundurularak bir araya getirilen iki farklı kelime, yeni bir kavram oluşturuyorsa birleşik kelimelerden bahsedilebilir. Birleşik kelimeler, cümleleri daha dikkat çekici kılar. Bostan gölgeliği birleşik kelimesi de cümle anlamını pekiştirmek için sıkça kullanılan ve dilbilgisi kuralları çerçevesinde oluşturulan bir kelime grubudur. TDK sözlükte anlamı açıklanan Bostan gölgeliği ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 20:09

Bostan patlıcanı ne demek? Bostan patlıcanı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik sözcükler sık sık deyimlerde kullanılır. Bu kelimeler, tıpkı deyimler gibi kalıplaşmıştır ve güçlü bir anlam içerirler. Birleşik kelimeler ikilemelerden, tamlamalardan, birleşik fiillerden oluşabilirler. Birleşik fiiller ise, eylem belirten birleşik kelimelerdir. Birleşik kelimeler bu sayede sadece durumlara ve nesnelere isim vermekle kalmaz, eylemleri de tanımlarlar. Bu açıdan bakıldığında birleşik kelimelerin Türkçede önemli bir yeri vardır. Türkçenin zengin bir dil olmasına katkı sağlayan birleşik kelimelerden bir tanesi de Bostan patlıcanı şeklindedir. Peki, Bostan patlıcanı ne demek?

Egitim 17-05-22 21:28

Bostan kebabı ne demek? Bostan kebabı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük yaşamda kullanılan kelimelerden bazılarının anlamına tam olarak hakim olunmayabilir. Özellikle birleşik kelimeler için bu durum sıkça söz konusu olur. İki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle başka bir anlam elde edilmesini sağlayan birleşik kelimeler, Türk Dil Kurumu (TDK) tarafından incelenerek analiz edilir ve bu incelemeler çeşitli kaynaklarda yayımlanır. TDK sözlükte yer alan Bostan kebabı birleşik kelimesi de bunlardan biridir. Bostan kebabı ne demektir?

Egitim 17-05-22 21:28

Bostan korkuluğu ne demek? Bostan korkuluğu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede kelimeler yapı bakımından türlere ayrılırlar. Bu türler basit, türemiş ve birleşik olarak farklılaşır. Basit kelimeler türü değişmemiş kelimelerdir. Türemiş kelimeler anlam bakımından değişmiş sözcükler, birleşik kelimeler ise birden çok sözcüğün birleşmesi ile oluşan kelimelerdir. Birleşik kelimeler bir isim veya eylem olarak görülebilirler. Bostan korkuluğu de yapı bakımından birleşik kelimeler arasındadır. Bostan korkuluğu TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 21:28

Bostan dolabı ne demek? Bostan dolabı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük yaşamda kullanılan kelimelerden bazılarının anlamına tam olarak hakim olunmayabilir. Özellikle birleşik kelimeler için bu durum sıkça söz konusu olur. İki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle başka bir anlam elde edilmesini sağlayan birleşik kelimeler, Türk Dil Kurumu (TDK) tarafından incelenerek analiz edilir ve bu incelemeler çeşitli kaynaklarda yayımlanır. TDK sözlükte yer alan Bostan dolabı birleşik kelimesi de bunlardan biridir. Bostan dolabı ne demektir?

Egitim 17-05-22 21:28

Bostan bozuntusu ne demek? Bostan bozuntusu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İşaretlerin farklı varyasyonlarla bir araya gelmesi kelimeleri oluşturur. Anlamlarına göre ekler alarak bir araya gelen iki kelime ise yüzlerce sayıda birleşik kelimeyi doğurur. Bu durum da Türkçeyi zenginleştirerek Türkçe konuşan kişilere kullanabilmeleri için geniş bir kelime çeşitliliği sunar. Türkçenin kelime haznesi içinde yer alan Bostan bozuntusu birleşik kelimesi de sıkça kullanılan birleşik sözcükler arasındadır. Peki, Bostan bozuntusu ne demektir?

Egitim 17-05-22 21:28

Bostan bekçisi ne demek? Bostan bekçisi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler iki farklı kelimenin bazen değişime uğrayarak, bazense olduğu gibi bırakılarak bir arada kullanılmasıyla meydana gelir. Kelimelerin birleşimi yeni anlamlar ortaya çıkarır. Farklı anlamlarla değerlendirilen kelimeler, dilimizi daha da zenginleştirerek Türkçe dilini konuşan kişilerin kendisini ifade etmesinde büyük kolaylık sağlar. Bostan bekçisi birleşik kelimesi de aynı kurallar uygulanarak TDK sözlükteki yerini almıştır. Bostan bekçisi birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 21:28

Bostan ne demek? Bostan kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe hem yapısı itibarıyla hem de kelime hazinesiyle çok zengin bir dildir. Türkçenin hazinesi, birbirine çok benzeyen kelimelerle doludur. Bu kelimeler yaygın olarak birbirine karıştırılır. Bazen bu karışıklık yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Benzerliğin yarattığı karışıklığı önlemek için sık sık kelimelerin anlamına bakılır. Bostan kelimesi de anlamına sıkça bakılan kelimelerden biridir. Bostan ne demek?

Egitim 17-05-22 21:28

Bostan gök iken pazarlık yapılmaz ne demek? Bostan gök iken pazarlık yapılmaz TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, belirli durumları çarpıcı bir şekilde ifade eden kalıplaşmış sözlerdir. Birleşik fiiller de yeni bir anlam kazanarak kalıplaşmış bir ifade sunarlar. Ancak bu sözler geçmiş zamanlarda ortaya çıktığı için günümüzde bazılarını anlamak zordur. Bazıları ise ilk duyulduğu andan itibaren anlamını ortaya serer. Kalıplaşmış ifadelerden biri olan Bostan gök iken pazarlık yapılmaz ne demektir? Bostan gök iken pazarlık yapılmaz, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 17:50

Dünyada tasasız baş bostan korkuluğunda bulunur ne demek? Dünyada tasasız baş bostan korkuluğunda bulunur TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller ve deyimler tek bir kelimeden oluşabilecekleri gibi iki ayrı kelimeden de oluşabilirler. Hatta kimi zaman ikiden daha fazla kelime içeren sözcük öbekleri halinde görülürler. Bu ifadeler, tıpkı atasözleri gibi kısa, açıklayıcı sözlerdir. Ancak atasözleri gibi net olmayıp mecaz içerebilirler. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, anlatımı güçlendiren ve dili zenginleştiren araçlardır. Dünyada tasasız baş bostan korkuluğunda bulunur ifadesi de bu zenginliklerden biridir. Dünyada tasasız baş bostan korkuluğunda bulunur ne demektir?

Egitim 17-05-22 17:25

'Bitti' artık diye düşünürken, doktordan gelen telefon hayatını değiştirdi: Allah kimseye böyle dert vermesin

Antalya'da karaciğer nakline hazırlanırken akciğerinde şüpheli kitle görülmesi üzerine ameliyatı iptal edilen Aydın Bostan doktorundan gelen telefonla hayatının en heyecanlı anlarını yaşadı. Bostan'ın akciğerindeki lezyonların daha önce geçirdiği Covid-19 sekelleri olduğu belirlenirken, 'Bitti artık' diye düşündüğünü söyleyen Bostan, ''akciğerimde tümör olmadığı ve tekrar listeye alındığım söylendi. Ses boğazımdan çıkmadı. Konuşamadım, çok duygulandım'' diyerek yaşadıklarını anlattı.

Haber 06-05-22 12:29

Lakabı 'Profesör doktor', fiyatı etle yarışıyor!

Alaçatı Ot Festivali'nde yemeklik ve salatalık doğal otların kilogramı 10 TL’den satışa sunulurken, böbrek ve akciğer rahatsızlıklarına iyi geldiği ifade edilen ve yöre insanının ‘profesör doktor’ lakabını taktığı şevketi bostan ise 50 TL’den alıcı buldu.

Haber 29-03-22 09:19

Fiyatı etle yarışıyor! Eskiden kimse bilmiyordu, şimdi herkes tanıyor!

İzmir’de düzenlenen Alaçatı Ot Festivalinde yemeklik ve salatalık doğal otların kilogramı 10 TL'den satışa sunulurken, böbrek ve akciğer rahatsızlıklarına iyi geldiği ifade edilen ve yöre insanının ‘profesör doktor’ lakabını taktığı şevketi bostan ise 50 TL'den alıcı buldu. Yöre halkı tarafından ‘profesör doktor’ lakabıyla anılan şevketi bostanın toplanması çok zor olduğundan fiyatı yüksek.

Finans 28-03-22 12:18

Herkes Arda Güler'in bu fotoğrafını konuşuyor! Sosyal medyada olay oldu...

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural için imza töreni düzenledi. İmza töreninde Arda Güler'in bebeklik fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Spor 17-03-22 19:04

Son dakika: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç flaş açıklamalarda bulundu! ''Yabancı hoca...''

Fenerbahçe gençleştirme projesi anlamında Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural için imza töreni düzenledi. Ali Koç, yeni sezondaki teknik direktör konusunda da açıklamalarda bulundu.

Spor 17-03-22 17:37

Son dakika: MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef finalde Eren mi Hasan mı kazandı? MasterChef 2021 şampiyonu canlı yayında belli oldu

Son dakika haberi: MasterChef şampiyonu belli oldu. MasterChef 2021'in 14 Ocak Cuma final bölümünde Eren Kaşıkçı ve Hasan Biltekin şampiyonluk için yarıştı. Hasan ve Eren, 3 ayrı etaptan oluşan final bölümünde yaptıkları yemeklerle jürinin karşısına çıktı. MasterChef büyük finalde Türk ve uluslararası mutfaklardan yemekler yapıldı. Hasan ve Eren canlı yayında 'bostan' ve 'hayat' isimli imza tabaklarını yaptı. MasterChef şampiyonu canlı yayında açıklandı. Peki MasterChef şampiyonu kim oldu?

Magazin 14-01-22 21:01

Kırklareli'ndeki taşkında evinin çatısına çıkarak kurtulan Bostan yaşadıklarını anlattı:

"Çocukları hemen güvenli bir yere gönderdim. Dere taşınca baktım olmuyor, camı açarak çatıya çıktım. Sabaha kadar çatıda bekledim"

Yurthaber 29-12-21 18:23

Yer: Kadıköy... Bu da laz bakkalın iğnesiz koronavirüs aşısı: Lazovac

Koronavirüs salgını sürerken, ilginç olaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Bunlardan biri de Kadıköy'de yaşandı. Bakkal işletmeciliği yapan Fatih Bostan, iş yerinin önündeki ağaca yerleştirdiği arı kovanında yetişen balı mahalleliyle paylaşmıştı. "Laz bakkal" olarak bilenen Bostan, bu sefer de iğnesiz koronavirüs aşısı dediği Lazovac'ı mahalle sakinlerine sundu.

Haber 28-12-21 11:58

Milyonlar çöpte yatıyor! Yediemin deposundaki araçlar çürümeye terk edildi: 1 milyon TL'lik araç da var

Kocaeli’de trafikten men edilen yüzlerce araç yediemin otoparkında çürümeye terk edildi. Değeri milyonları bulan araçlar havadan görüntülendi. Otoparkı kurduğundan bu yana trafikten men edilerek otoparka bağlanan araç sayısının fazla olduğunun altını çizen yediemin otopark işletmecisi Murathan Bostan, “Benim otoparkımda yaklaşık bin beş yüz araç bulunmakta. Sahipleri hiçbir şekilde peşine düşmüyor. Burada yaklaşık değeri 1 milyon TL olan araç var'' dedi.

Haber 25-12-21 12:33

Bursa'da yetiştirdiği Sivas kangalları 7 bin liradan satıyor

Sivas dağlarından getirdiği kangal köpekleri Bursa'da yetiştirerek kazanç sağlayan Harun Bostan, yavruların iki tanesini 7 bin liraya satıyor. Türkiye'nin yanı sıra yurt dışına da satış yapan Bostan, yavruları dünyanın dört bir yanına gönderiyor.

Haber 19-10-21 09:18

Ömer Faruk Bostan kimdir? Ömer Faruk Bostan kaç yaşında ve nereli?

Ömer Faruk Bostan müzik kariyerine Ankara'da adım attı. Ömer Faruk Bostan tarafından 26 Aralık 2016 yılında seslendirilen "Erik Dalı" şarkısı 100 milyon izlenme sayısını geçti. Erik Dalı şarkısı ile büyük çıkış yapan Ömer Faruk Bostan, öğrenim gördüğü zamanlarda da sıkça şarkı söyledi. İşte detaylar...

Magazin 16-10-21 21:12

Konya'da korkunç olay! 6'ncı kattan düşüp hayatını kaybetti

Konya'da oturdukları apartmanın 6'ncı katındaki evlerinin balkonundan sitenin bahçesine düşen 21 yaşındaki Muhammed Yusuf Bostan, hayatını kaybetti.

Haber 01-10-21 07:59

'Laz Bakkal' Rize'ye gidemedi Kadıköy'de sokak ortasında arı kovanı kurdu

İstanbul Kadıköy’de bakkalı olan Fatih Bostan, baba mesleği arıcılığı, Rize’ye gidemediği için İstanbul’da sürdürüyor. Bakkalının önündeki ağaca kovan koyan Bostan, karakovan balının çok kıymetli ve faydalı olduğunu söyledi. Sokaktan geçen vatandaşlar ise, şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Haber 25-05-21 15:02

Otizmli bireyler fidan dikti.

Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, öğrenciler ve aileleri ile birlikte Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Otistik Çocukları Kurs Merkezi bahçesine fidan dikti.2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğra Erke Bostan, Konyaaltı Belediyesi Spor İşleri Müdürü Erkan Kemerden, Konyaaltı Belediyesi başpehlivanı Furkan Durmuş Altın ve Feslikan Güreş ağası Mustafa Koç, Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Otistik Çocukları Kurs Merkezi’ni ziyaret etti.

Yurthaber 02-04-21 15:15

Fenerbahçeli Melih Bostan, Serik Belediyespor'a kiralandı

Fenerbahçeli Melih Bostan, Serik Belediyespor'a kiralandı

Yurthaber 29-01-21 17:14

ADÜ Kuşadası Turizm Fakültesi sektör ziyaretlerine başladı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi(ADÜ) Kuşadası Turizm Fakültesi, Davutlar Meslek Yüksek Okulu ile birlikte sektörle iş birliği yapmak için otel ziyaretlerine başladı.Sektörle işbirliği açısından büyük önem taşıyan iki otel ziyaretinde Kuşadası Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Davutlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç.Dr.Aziz Bostan, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Sayın Prof.Dr.Osman Nuri Özdoğan, Turizm İşletmeciliği Bölümü Dr.Öğr.Üyesi Ahu Yazıcı Ayyıldız ve Davutlar Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Ayşe Arslan katıldı.

Yurthaber 25-01-21 14:18

Trabzon'da 12 yıl önce çığın hayattan kopardığı 10 dağcı unutulmadı

Gümüşhane-Trabzon il sınırındaki Zigana Dağı'nda, 12 yıl önce çığ düşmesi sonucu hayatını kaybeden 10 kişinin acısı arkadaşlarının yüreğinden silinmedi - TEDAK Başkanı Ercan Bostan: - "Hepsi çok kıymetli insanlardı. Doktor, mimar ve öğretmenlerin olduğu elit bir ekip gitti. Trabzon adına, kulübümüz adına çok acı, söylenecek bir söz yok" - TEDAK Üyesi Sevgi Gültekin: - "Sağlıkçıyım, bu kadar olay yaşadım ama en çaresiz kaldığım durumlardan biri buydu"

Yurthaber 25-01-21 11:38

Kuşadası’nda İlçe Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Kuşadası İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Aydın Bölgesel Temsil Kurulu(BTK)’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel başkanlığındaki toplantıya, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Kuşadası Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Karagöz, Kuşadası Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Cihan Seymen, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çalım, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsnü Öten, TÜRSAB Aydın BTK Başkanı Eda Yurtcan, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER) Başkanı Tacettin Özden, ATRO Başkanı Ozan Sayın, Aydın Büyükşehir Belediyesi Denizcilik Dairesi Başkanı Barış Tarım ve ADÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Aziz Bostan katıldı.Kuşadası ilçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda ilçedeki güncel gelişmeler görüşülürken, mevcut uygulamalar gözden geçirilip, gerçekleştirilmek üzere çeşitli kararlar alındı.

Yurthaber 14-01-21 09:23

O davada avukat 24 yıl ceza aldı

2017 yılında İzmit’e bağlı Eseler köyünde çıkan tartışmada bir kişiyi darp ederek öldüren Avukat Halil İbrahim Bostan kasten adam öldürmek suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 14-12-20 17:32

Kuşadası’nda ilçe koordinasyon toplantısı yapıldı

Kuşadası ilçe koordinasyon toplantısı Kuşadası Ticaret Odası’nın (KUTO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel başkanlığındaki toplantıya, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Kuşadası Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Karagöz, Kuşadası Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Cihan Seymen, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çalım, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsnü Öten, TÜRSAB Aydın BTK Başkanı Eda Yurtcan, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER) Başkanı Tacettin Özden, ATRO Başkanı Ozan Sayın, Aydın Büyükşehir Belediyesi Denizcilik Dairesi Başkanı Barış Tarım ve ADÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Aziz Bostan katıldı.Toplantıda ilçedeki güncel gelişmeler görüşülürken, ayrıca mevcut uygulamalar gözden geçirilip, gerçekleştirilmek üzere çeşitli kararlar alındı.

Yurthaber 04-12-20 15:07

Uyarıları hiçe sayan meraklı vatandaştan ilginç tepki

Sivas’ta ekipler şüpheli çantaya müdahale ettiği sırada meraklı vatandaşlar arasında yaşanan ’niye izliyorsun’ diyalogu dikkat çekti.Edinilen bilgilere göre olay, Ferhat Bostan Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi üzerinde bulunan Oğuzlar parkında meydana geldi.

Haber 23-10-20 13:03

Uzmanı açıkladı: Ton balığı sağlıklı mı?

Balık tüketiminin önemine değinen Prof. Dr. Candan Varlık ve Prof. Dr. Kamil Bostan, önceki yıllara nazaran daha fazla balık tüketilmesi gerektiğinin altını çiziyor. Peki konserve olarak satılan ton balığı sağlıklı mı?

Haber 20-10-20 07:53

Genç hentbolcu mezun olduğu okulda unutulmadı

Geçtiğimiz aylarda talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden genç hentbolcu Harun Bostan, mezun olduğu okulda unutulmadı.

Yurthaber 29-09-20 12:03

Büşra Bostan, ağabeyinin hentboldaki emanetini devraldı

Geçtiğimiz aylarda talihsiz şekilde hayatını kaybeden Kayserili genç hentbolcu Harun Bostan’ın kardeşi Büşra Bostan, yaşadığı büyük acının ardından bir süre ara verdiği hentbole yeniden başladı.

Yurthaber 16-09-20 11:35

Boğularak hayatını kaybeden sporcu unutulmadı

Kayseri’de Yamula barajında boğularak hayatını kaybeden genç Hentbol Sporcusu Harun Bostan, Kayseri ve Türk Hentbol camiasını derinden üzmüştü.

Yurthaber 14-09-20 12:31

Kaleboğaz köyünde bostan nöbeti

Oltu’nun Kaleboğaz köyünde bostanların ürün vermeye başlamasının ardından bostanlara yabani domuzlar girmeye başladı.

Yurthaber 07-08-20 10:21

Baraj gölünde boğulan üniversiteli Harun son yolculuğuna uğurlandı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde serinlemek için baraj golüne giren ve boğularak hayatını kaybeden üniversiteli Harun Bostan son yolculuğuna uğurlandı.Üniversite öğrencisi Harun Bostan’ın cenaze namazı öğle namazına müteakip Orgeneral Hulusi Akar Camiinde kılındı.

Yurthaber 03-08-20 15:27

DMD kas hastası 9 yaşındaki çocuğun babası yardım bahanesiyle dolandırıldı

Baba İsmail Bostan: - "Beni arayan kişi Kıbrıs'tan aradığını söyledi ve kendisini Murat Y. diye tanıttı. 'Afyonkarahisar'lıyım' dedi bize. Bankadaki tüm hesaplarıma bloke koydurdum. Bayat İlçe Jandarma Komutanlığına giderek şikayette bulundum. Evladımın derdini düşünürken onların yaptığına bakın"

Yurthaber 20-06-20 15:13

Hakkari polisi kürekle toprak eşeleyip şehit ailesi için bostan yaptı

Hakkari Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki polisler, korona virüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında evden çıkamayan şehit ve gazi ailelerinin bostanını kürekle eşeleyerek ekime hazır hale getirdi.Korona virüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge ile evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanların ihtiyacı Hakkari Valiliği bünyesinde kurulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" ekiplerince karşılanıyor.

Yurthaber 20-04-20 13:09

Prof. Dr. Ulusoy: “Bostan sinekleriyle ilgili endişe duyulmasını gerektirecek bir durum yok”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bostan sineklerinin sivrisineklerle karıştırılmaması gerektiğini, ilaçla mücadeleyi gerektiren bir durum olmadığını söyledi.

Yurthaber 27-03-20 15:53

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta mücadele eden Talasgücü Belediyespor, ligin 22.haftasında şampiyonluk mücadelesi veren rakibi Ceyhanspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.Stat: Ceyhan İlçe StadıHakemler: Ali Artun Özdemir xx, Fahrettin Yılmaz xx, Hasan Bostan xxCeyhanspor: Lokman Atakol xx, Yiğit Kayacı xx, (Yunus Nas x dk.82), Azat Mamuk xx, Murat Çaydemir xx, Fatih Yılmaz x, (Cengiz Argüç Argın x dk.26), Metin Cörten xx, Başaran Balcı xx, Abdullah Keleş xx, Murat Akgül xx, Timur Bayram Özgöz xx, Muhammed Sak xxTalasgücü Belediyespor: Mustafa Umut Mete xx, Resul Ekrem Turhan xx (Yunus Öztürk x dk.82), Canberk Soykuvvet xx, Recep Daylak xx, Muhammed İbrahim Şahin xx, Burak Öztürk xx, Furkan Özdemir xx, Uğur Gezer xx, (Serkan Demirezen x dk.80), Doğancan Akkaya xx, Mustafa İlkay Kartal xx, Burak Gezer xxGoller: Muhammed Sak (dk.47 penaltı) (Ceyhanspor), Furkan Özdemir (dk.40 penaltı) (Talasgücü Belediyespor)Sarı Kartlar: Murat Akgül, Başaran Balcı, Yiğit Kayacı, Azat Mamuk (Ceyhanspor), Canberk Soykuvvet, Doğancan Akkaya, Burak Gezer (Talasgücü Belediyespor)

Yurthaber 16-03-20 16:10