Allahyar Sayyadmanesh Haberleri

Pelkas'ı geri göndermişti, bu kez o ismi istiyor! Acun Ilıcalı'dan Süper Lig'den bir transfer daha

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City Süper Lig'den transferlerine devam ediyor. Son olarak Fenerbahçe'den kiralık olarak kadroya katılan Pelkas ile yola devam etmeyeceğini duyuran İngiliz ekibi Süper Lig'den bir ismi daha kadrosun katmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 27-05-2023 12:28

Allahyar, Ozan Tufan ve Pelkas'tan sonra Fenerbahçe'nin bir başka yıldızı daa Hull City yolunda! İrfan Can Kahveci, Acun Ilıcalı'nın hedefinde...

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray ile puan farkını 6'ya düşürerek milli araya giren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son dönemde gösterdiği performansla taraftarların tepkisini çeken İrfan Can Kahveci'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edildi. Sarı - lacivertlilerle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki futbolcu için daha önce Allahyar Sayyadmanesh, Ozan Tufan ve Dimitris Pelkas'ı kadrosuna katan Hull City devreye girdi.

Spor 27-03-2023 14:57

Son dakika: Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Allahyar Sayyadmanesh ve Doğukan Sinik transferlerini duyurdu! Fenerbahçe'den de resmi açıklama...

Son dakika haberleri: 10 Temmuz Pazar günü Fenerbahçe ile bir hazırlık maçı yapacak olan Hull City'de kulüp sahibi Acun Ilıcalı, teknik direktör Shota Arveladze ve yeni transfer Ozan Tufan, basın toplantısında açıklamalarda bulundular. Ilıcalı, Fenerbahçe'den Allahyar'ın ve Antalyaspor'dan Doğukan Sinik'in transferlerini duyururken, planlamasından da bahsetti. İşte ayrıntılar...

Spor 09-07-2022 14:21

Son dakika: Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı resmen duyurdu! Fenerbahçe'ye tam 7,5 milyon euro...

Son dakika haberleri: İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan'ı transfer etmişti. Geçtiğimiz yıl İngiliz ekibini satın alan ve takımın başına Shota Arveladze'yi oturtan Ilıcalı, iki oyuncunun transferi için Fenerbahçe'ye ödediği bonservis bedeli ile anlaşma şartlarını resmen açıkladı.

Spor 04-07-2022 16:56

Allahyar Sayyadmanesh

Allahyar Sayyadmanesh Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Allahyar Sayyadmanesh Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Başkan çıldırdı! Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'ye rekor bonservis... Ozan Tufan ve Allahyar'ı yanına alıyor

Son dakika haberleri: Hull City, Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan için Fenerbahçe'ye toplam 7.5 milyon euro ödeyecek. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin bu iki oyuncuyu çok istediği ve transferde artık sona gelindiği aktarıldı. Bu haberin sosyal medyada duyulmasının ardından ortalık alev aldı. Ozan Tufan'ın çok yakın bir zamanda İngiltere'ye giderek yeni takımına imza atacağı öğrenildi.

Spor 09-06-2022 08:09

Son dakika: Acun Ilıcalı bu kez Fenerbahçelileri üzecek! Allahyar'ın yerine Süper Lig'in yıldızı...

Son dakika haberleri: İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, bu sezonun devre arasında Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh'i kiralık olarak transfer etmişti. İranlı golcünün beklenen performansı sergileyememesinin ardından Ilıcalı, gözünü Süper Lig'den düşen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un golcüsü Benjamin Tetteh'e dikti.

Spor 18-05-2022 10:01

Fenerbahçe ayrılığı resmen duyurdu! Allahyar Hull City' kiralandı

Fenerbahçe Kulübü, Allahyar Sayyadmanesh'in İngiltere'nin Hull City takımına kiralandığını duyurdu.

Spor 31-01-2022 19:27

Son dakika transfer haberi: Acun Ilıcalı resmen açıkladı! Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh'in transferi bitti

Acun Ilıcalı, Allahyar Sayyadmanesh'in Hull City için sağlık kontrollerinden geçtiğini açıkladı. Fenerbahçe forması giyen Allahyar'ı resmen renklerine bağlayan Hull City ilk transferini yapmış oldu.

Spor 28-01-2022 16:31

Son dakika Galatasaray haberleri: Acun Ilıcalı Türkiye'ye kamp kurdu! Galatasaray ve Fenerbahçe'den transferler geliyor

Son dakika Galatasaray haberleri: Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, transfer çalışmalarına hız verdi. 2 hafta üst üste galibiyet almasına rağmen teknik direktör Grant McCann ile yollarını ayıran Ilıcalı, takımın başına Şota Arveladze'yi getirmeyi planlıyor. Oyuncu transferi konusunda da gözünü Türkiye'ye diken Ilıcalı, daha önce Fenerbahçe'den Allahyar konusunda anlaşma sağlamıştı. Bu kez de Galatasaray'dan ayrılan Yedlin'i gözüne kestiren Ilıcalı bu transferi de bitirecek.

Spor 26-01-2022 11:50

Son dakika transfer haberi: Hull City, Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh'i kadrosuna kattı

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City, Fenerbahçe'den ilk transferini yaptı. Sarı-Lacivertlilerin genç oyuncusu Allahyar Sayyadmanesh'i ısrarla isteyen Ilıcalı bu transferde mutlu sona ulaştı. Edinilen bilgiye göre bu transfer için Fenerbahçe'ye yaklaşık 5 milyon Euro gibi bir bedel ödenecek.

Spor 23-01-2022 22:14

Fenerbahçe'den çılgın kâr! Hull City'nin transferi açıklaması an meselesi

Fenerbahçe, 2019 yazında 753 bin euroya renklerine bağladığı Allahyar Sayyadmanesh'i Hull City'e kiralıyor. Tarafların anlaşmaya vardıkları öğrenilirken İranlı golcünün 5 milyon euroluk satın alma opsiyonu olacak. İngiliz ekibi eğer bu opsiyonu kullanırsa, Allahyar'ı aldığı paranın yaklaşık 7 katına satarak müthiş bir kâr elde etmiş olacak.

Spor 21-01-2022 09:04

Son dakika: Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den ilk transferini yaptı! Kiralık olarak Allahyar gidiyor...

Son dakika haberi: İngiltere Championship ekibi Hull City, Acun Ilıcalı'nın kulübü satın aldığını açıkladı. Bu hamlenin ardından Acun Ilıcalı transferi harekatına çok hızlı başladı. Fenerbahçe'nin futbolcusu Allahyar Sayyadmanesh'in transferi konusunda anlaşma sağlandı. Hull City'de kiralık olarak forma giyecek oyuncunun satın alma opsiyonu olacak. Fenerbahçe genç oyuncu için 5.5 milyon euro transfer bedeli istemişti.

Spor 20-01-2022 18:29

Allahyar Sayyadmanesh kıymete bindi! Acun Ilıcalı istedi ama Anderlecht kapıyor

Fenerbahçe'nin Zorya kulübüne kiralık olarak gönderdiği ve orda gösterdiği performansla herkesi şaşırtan Allahyar Sayyadmanesh için Fenerbahçe'ye teklif yağıyor... Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin talip olduğu oyuncuya Anderlecht'in de talip olduğu aktarıldı. Hatta Anderlecht'in Fenerbahçe'nin istediği bonservis miktarını da vermeye hazır olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 12-01-2022 10:39

Fenerbahçelileri sevince boğacak haber! Allahyar geri dönüyor

Ukrayna ekibi Zorya'da gol makinesine dönüşen Allahyar'ın kiralık sözleşmesi aralık ayında bitiyor. Fenerbahçe, Ukrayna ekibinin yaptığı teklifi geri çevirdi. Allahyar, ocak ayında tekrar Sarı-Lacivertli formayı giyecek.

Spor 26-11-2021 09:51

Fenerbahçe'de Allahyar gelişmesi! Geri dönüyor

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun devre arasında Zorya'ya kiraladığı Allahyar'ın sarı - lacivertli takıma geri döneceği iddia edildi.

Spor 14-10-2021 18:09

Lucescu F.Bahçe'den yıldız ismi istedi

Fenerbahçe'nin kiralık olarak Zorya Luhansk'a gönderdiği Allahyar Sayyadmanesh'e, Mircea Lucescu'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Dinamo Kiev talip oldu.

Spor 30-04-2021 21:43

Shakhtar'dan, Allahyar için Fenerbahçe'ye müthiş teklif

Gelecek sezonun planlamasını yapmaya şimdiden başlayan Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Shakhtar Donetsk'in Allahyar Sayyadmanesh için 8 milyon euroyu gözden çıkardığı öne sürüldü. Öte yandan Sarı-Lacivertliler, Leicester City'nin talip olduğu Attila Szalai için 25, yine Premier Lig'den talipleri olan Ozan Tufan'ı ise en az 20 milyon eurodan satmayı düşünüyor.

Spor 06-04-2021 13:57

Allahyar Sayyadmanesh için 7 milyon Euro'luk teklif

Zorya Luhansk'ta kiralık olarak forma giyen Allahyar Sayyadmanesh için İtalyan kulüpleri devrede.

Spor 20-03-2021 12:01

Zorya, Allahyar Sayyadmanesh'in bonservisini alacak mı?

Zorya Genel Direktörü Stanislav Oganov, Fenerbahçe'den kiraladıkları Allahyar Sayyadmanesh'in transferiyle ilgili konuştu.

Spor 17-03-2021 18:56