Ayak Ağrısı Haberleri

Dikkat uzman isim uyardı! Üşümenizin nedeni soğuk havalar olmayabilir

Aralık ayının sonu yaklaşırken soğuk havaların etkisi de artmaya başladı. Yoğun rüzgar, fırtına ve olumsuz hava koşulları yalnızca grip ve nezleye davetiye çıkarmakla kalmıyor, bununla birlikte kalp ve akciğerleri de zorlayabiliyor. Öte yandan üşümenin yalnızca soğuk havalardan kaynaklanmadığını belirten Doktor Joseph Amban çok ciddi bir rahatsızlığa dikkat çekti.

Haber 24-12-2023 12:16

Ayak incinmesine ne iyi gelir, nasıl geçer? Ayak incinmesi kaç gün sürer?

Ayak incitmesi günlük yaşamda karşılaşılan yaygın bir sorundur ve birçok farklı sebepten kaynaklanabilir. Ayak incinmeleri genellikle yürüme, koşma, ayakta uzun süre durma veya yanlış ayakkabı giyme gibi nedenlerden dolayı ortaya çıkabilir. Ancak ayak incinmeleri sadece fiziksel aktivitelerden değil, aynı zamanda anatomik yapının bozulması, ayak mantarları, ayak tırnak mantarı gibi enfeksiyonlar veya inflamatuar durumlar nedeniyle de meydana gelebilir.

Haber 28-11-2023 17:09

Geceleri görülen bu belirtiye dikkat! Yüksek kolesterolün riskli habercisi

Yüksek kolesterol genellikle belirti vermeden ilerleyen ve sağlığı büyük oranda tehlikeye atan hastalıklar arasında yer alıyor. Tedavi edilmeyen yüksek kolesterol kalp krizi ve felç gibi ciddi sağlık sorunlarına neden olabiliyor. Uzmanlar yüksek kolesterolün geceleri görülen riskli belirtisi hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 23-05-2023 15:01

Dikkat! Üşümenin nedeni soğuk havalar olmayabilir... Hayati risk taşıyan hastalığın belirtisi

Kış aylarının dayanılmaz soğukları yavaş yavaş gelmeye başladı. Hem dışarıda hem de evin içinde üşüyen birçok kişi ısınmak için çeşitli yöntemler arıyor. Üşümenin sadece soğuk havalardan kaynaklandığı düşünülüyor. Ancak üşümenin altında çok ciddi bir hastalık bulunuyor olabilir. Bu hastalığın tedavi ettirilmemesi kalp krizi ve felç riskini artırıyor.

Haber 28-12-2022 09:13

Ayak Ağrısı

Ayak Ağrısı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayak Ağrısı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.