Ayhan Kahya Haberleri

Bakan Yerlikaya'dan Ayhan Bora Kaplan soruşturması açıklaması! 'Rapor tamamlandı, bundan sonrası yargıda'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasıyla ilgili olarak yeni gelişmeyi duyurdu. Bakan Yerlikaya, emniyet mensuplarıyla ilgili hazırlanan raporun tamamlandığını belirterek "Bundan sonrası yargıda" dedi.

Manşet 2024-05-21 18:46:52

Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme! Bana 'Bakanlarla, bürokratlarla ilgili ifade ver' dediler

'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne yönelik davada yeni gelişmeler yaşanıyor. 20'si tutuklu, 61 sanığın yargılandığı davada, örgüt lideri Ayhan Bora Kaplan, "Bana da 'Bakanlarla, bürokratlarla ilgili ifade ver' dediler, vermedim. Bu nasıl bir devlet, biz kime güveneceğiz?" dedi.

Haber 2024-05-21 18:32:52

Çok konuşulacak iddia! 'Süleyman Soylu'nun görev alma ihtimali var diye hedefe koydular' Özgür Özel detayı

Ömer Çelik'e açık açık sordu: Özgür Özel'in hedefinde MYK var! Süleyman Soylu hakkındaki suçlamalara neden yanıt vermiyorsunuz? Ayhan Bora Kaplan operasyonundaki tutuklamalar devam ederken siyasetin nabzı da hareketlendi. AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Mehmet Çek, AK Parti'deki MYK öncesinde Özgür Özel'in bilinçli şekilde Süleyman Soylu'yu hedef gösterdiğini iddia etti.

Manşet 2024-05-21 15:34:22

Cem Küçük’ten dikkat çeken ‘Süleyman Soylu’ iddiası! Tolga Şardan o bilgileri nerden alıyordu?

Ayhan Bora Kaplan olayının yankıları sürüyor. Gazeteci Cem Küçük’ten de konu ile ilgili çarpıcı bir iddia geldi. Küçük, Süleyman Soylu hakkında Tolga Şardan tarafından yazılan yazıların kaynağının soruşturma kapsamında tutuklanan polisler olduğu öne sürdü.

Manşet 2024-05-21 08:09:24

Ayhan Bora Kaplan mahkemede de rahat durmadı, salondan atıldı! Gizli tanıktan davanı seyrini değiştirecek hamle

Ankara'da 'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne ilişkin davada hareketli dakikalar yaşandı. 20'si tutuklu, 61 sanığın yargılandığı davada mahkeme başkanı 'Ü5W1G8K6L3' kod adlı gizli tanığın ifadelerini geri çektiğini duyurdu. Tanık Erkan Doğan'ın ifadelerine sinirlenen Bora Kaplan da duruşma düzenini bozduğu gerekçesiyle salondan atıldı.

Haber 20-05-24 16:37

Alınan kararları Erdoğan duyuracak! Öğretmenlerin gözü kulağı bu toplantıda: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor. Öğretmenlerin ve genel olarak eğitim camiasının yakından takip ettiği Öğretmenlik Meslek Kanunu, toplantıda kapsamlıca masaya yatırılacak. Geçtiğimiz günlerde detayları açıklanan kamuda tasarruf paketinin yasal düzenlemesi de Kabine'nin gündeminde. Ayrıca Ayhan Bora Kaplan soruşturmasındaki son durum ve detayları Kabine üyeleri İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan dinleyecek.

Manşet 20-05-24 08:16

Ayhan Bora Kaplan iddialarında adları geçiyordu! İfadeleri alındı, 2'si emniyet müdürü, 1'i polis 7 kişi tutuklandı

Ankara Emniyeti'nde deprem etkisi yaratan, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasıyla ilgili gelişmeler ardı sıra yaşanmaya devam ediyor. İddialarda adı geçen ve gözaltına alınan 7 şüpheli Ankara Adliyesi'ne getirildi. 2'si emniyet müdürü, 1'i polis 7 şüpheli son olarak savcılıktaki ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandılar.

Haber 19-05-24 16:48

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasına damga vuracak ifade! Gizli tanık yurt dışına böyle firar etmiş

Hükümete komplo iddiasıyla başlatılan soruşturmada Ankara Emniyeti'nden üst düzey isimler gözaltına alınmıştı. Soruşturmada gözaltına alınan son sivil hakkında ses getirecek bir iddia ortaya atıldı. Yakalanan kişinin gizli tanık Serdar Sertçelik ile Organize Şube Müdür Yardımcısı arasında iletişime aracılık eden kişi olduğu öne sürüldü. Ayrıca Sertçelik'in nasıl firar ettiğiyle ilgili iddiadaki ambulans detayı dikkat çekti.

Haber 19-05-24 08:56

Ankara Emniyeti'nde yeni atama! Murat Çelik'in yerine Yavuz Doğan getirildi

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik'in yerine Yavuz Doğan getirildi.

Haber 18-05-24 20:50

SON DAKİKA | Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında bir kişi daha gözaltına alındı

Son dakika haberi: Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında, firari sanık Serdar Sertçelik ile gözaltında bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Şevket Demircan arasındaki iletişime aracılık ettiği belirtilen N.Ö.K. isimli sivil şüpheli gözaltına alındı.

Haber 18-05-24 12:13

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında sıcak gelişme! Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ankara Organize Şube Müdürü Kerem Gökay Öner'in ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

Manşet 16-05-24 18:51

SON DAKİKA | Kobani davasında karar açıklandı! Selahattin Demirtaş'a 42, Ahmet Türk'e 10 ve Figen Yüksekdağ'a 30 yıl hapis cezası

Son dakika: 6-8 Ekim 2014'te Kobani'deki olayları gerekçe göstererek yapılan eylemlere ilişkin davada sona gelindi. Eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da içinde olduğu 108 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı. Kobani davasında mahkeme, Selahattin Demirtaş'a 42, Ahmet Türk ve Emine Ayna'yı 10, Figen Yüksekdağ'ı 30 yıl hapis cezasına çarptırdı. Altan Tan ve Ayhan Bilgen ise beraat etti.

Haber 16-05-24 15:37

Özel'den Dervişoğlu'na ziyaret! İki liderden Ayhan Bora Kaplan mesajı: 'Herkes aklını başına alsın'

Siyasi arenadaki görüşme trafiği tüm hızıyla devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi. İki lider görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dervişoğlu, Ayhan Bora Kaplan olaylarıyla ilgili, "Hükümetin başındaki zatı bu konularda özen göstermeye çağırıyoruz" dedi. Özel ise "Herkes aklını başına alsın. Huzur içinde yaşayacaksak adalete güven duymamız lazım." dedi.

Haber 16-05-24 12:36

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında ses getirecek detay! Emniyeti savcılığa şikayet etmiş: 'Dosyada ikinci bir gizli tanık var

Türkiye günlerdir Ayhan Bora Kaplan soruşturmasının detaylarını konuşurken gözaltılar da devam ediyor. Soruşturmada ortaya çıkan son detay ses getirdi. İkinci bir gizli tanık olduğu tespit edildi. İddiaya göre kod adı Ü-5 olan gizli tanıktan Ankara Emniyeti zorla ifade aldı. Ü-5'te bunun üzerine emniyeti savcılığa şikayet etti. İşte son gelişmeler...

Haber 16-05-24 09:07

Son dakika! Gözler Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında! Başsavcılık açıkladı: 3 sivil ve 1 komiser gözaltına alındı

Son dakika haberi: Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, “Serdar Sertçelik'in yasa dışı yollarla yurt dışına kaçırılması ile ilgili 3 sivil şahıs ve 1 komiser gözaltına alınmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Haber 16-05-24 07:18

SON DAKİKA | Ayhan Bora Kaplan'ı gözaltına alınan polisler gözaltında! Çok konuşulacak gelişme: Sayı arttı...

Son dakika haberi: Ayhan Bora Kaplan soruşturması ve gözaltına alınan emniyet personelleriyle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, 4 kamu görevlisinin gözaltında olduğu duyuruldu. Gazeteci İsmail Saymaz, Kaplan'ı gözaltına alan 3 kişinin gözaltına alındığını iddia etti.

Haber 15-05-24 17:23

Akın Gürlek, Eyüp Kadir İnan... Emniyet'teki kriz sürerken çok konuşulacak iddia! Bürokratları, siyasileri ve gazetecileri de tek tek dinlemişler

Ayhan Bora Kaplam soruşturması devam ederken gizli tanığın iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Konunun devamında Ankara'da bir emniyet müdürü iki müdür yardımcısı açığa alındı. Haklarında gözaltı kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarını toplayarak brifing aldı, sürecin devamında bir iddia daha ortaya atıldı. Sabah'ın haberine göre aralarında üst düzey siyasi ve gazetecilerin olduğu 280 kişi teknik takibe alındı.

Haber 15-05-24 14:36

Mustafa Destici'den Ayhan Bora Kaplan soruşturması ile ilgili dikkat çeken sözler! 'Cumhurbaşkanımızın hedef alındığı...'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında gözaltına alınan 3 emniyet personeli hakkında konuştu. Destici, "Ciddi bir meseleyle karşı karşıyayız, hafife alınamayacak bir süreçle karşı karşıyayız. Çok net bir şekilde Cumhurbaşkanımızın, hükümet üyelerimizin hatta eski bakanlarımızın ve çok önemli bürokratlarımızın hedef alındığı bir süreç olduğu gözüküyor" dedi.

Haber 15-05-24 14:30

Erdoğan: Bürokratik vesayetin tekrar nüksetmesine asla fırsat vermeyiz

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin 61 sanığın yargılandığı dava kapsamında başlatılan soruşturmada üst düzey üç Emniyet görevlisinin açığa alınmasıyla ilgili üstü kapalı mesajlar verdi.

Yurthaber 15-05-24 13:23

Yeni Emniyet kararnamesi iddiası! Ankara için çok konuşulacak atama iddiası: Mustafa Çalışkan...

Ayhan Bora Kaplan soruşturması sonrasında Ankara'da 3 emniyet mensubunun gözaltına alınması sonrası yeni bir Emniyet kararnamesinin yolda olduğu iddia edildi.. Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne; Emniyet Genel Müdür yardımcısı Mustafa Çalışkan’ın getirileceği iddia edilirken, İstihbarat Daire Başkanı Selami Yıldız'ın ismi de kulislerde konuşulmaya başlandı.

Haber 15-05-24 12:26

Adalet Bakanı Tunç'tan 'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasıyla ilgili açıklama: Yargımıza güvenelim!

Ayhan Bora Kaplan soruşturması ve sonrasında 3 polis müdürünün gözaltına alınmasıyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi. Tunç, "Cumhuriyet savcılarımız her türlü iddiayı, en ince ayrıntısına kadar, detayına kadar inceler, araştırır, soruşturur ve yargının huzuruna getirir. O anlamda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuda yargımıza güvenelim" dedi.

Haber 15-05-24 12:10

Erdoğan'ı ziyaret eden Süleyman Soylu'dan 'komplo' çıkışı! Ankara'da Ayhan Bora Kaplan konuşulurken sürpriz görüşme

Organize suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan soruşturması çerçevesinde Ankara'da hareketli günler yaşanıyor. MHP lideri Devlet Bahçeli ile peş peşe görüşen, gece yarısı da Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın ile bir araya geldiği öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da ziyaret ettiği öne sürüldü. "Sürpriz" görüşmede geçtiği iddia edilen diyalog dikkat çekti.

Manşet 15-05-24 10:34

Fatih Portakal’dan Ali Yerlikaya iddiası: “3 gün sonra görevden alınırsa hiç şaşmayın!”

Ayhan Bora Kaplan soruşturması siyaseti karıştırmaya devam ediyor. Son yaşanan gelişmelerin ardından ise dikkat çeken bir yorum da gazeteci Fatih Portakal’dan geldi. Portakal, soruşturma ile ilgili ‘ulusal güvenlik meselesi mi?’ sorusunu sorarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile ilgili de dikkat çeken bir yorumda bulundu: “3 gün sonra Ali Yerlikaya da görevden alınırsa hiç şaşmayın!”

Manşet 15-05-24 10:30

Beştepe'de gece yarısı sürpriz zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakan Tunç ve MİT Başkanı Kalın ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı MİT Başkanı Kalın ve Adalet Bakanı Tunç ile görüştü. Beştepe’de yapılan zirvenin Ayhan Bora Kaplan soruşturması ile ilgili olduğu öğrenilirken Erdoğan'ın bu toplantının ardından yaşanan süreçle ilgili bugün TBMM'deki AK Parti Grup Toplantısında önemli açıklamalar yapması bekleniyor. İşte gece yarısı yapılan zirve ile ilgili tüm detaylar…

Haber 15-05-24 07:41

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında emniyet müdürü ve 2 müdür yardımcısına gözaltı! Evlerinde arama yapılmış, Bahçeli tepki göstermişti

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmada adı geçen ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan emniyet müdürü ve emniyet müdür yardımcıları gözaltına alındı. 3 isim de tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Daha önce açığa alınan emniyet mensuplarının evinde dün arama yapılmış ve bazı materyallere el konulmuştu.

Haber 14-05-24 14:25

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında açığa alınmışlardı! Bahçeli'den emniyet müdürleriyle ilgili açıklama: Komplo devrede!

Son dakika haberi: Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2024 yılı Eurovision şarkı yarışmasında yaşananlara tepki gösterdi. Bahçeli, "Marjinalliğin dozajı korkunç düzeylerdedir" derken, çiftçilerle ilgili KDV ve ÖTV çağrısı ise dikkat çekti. Öte yandan Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmada 3 polis müdürünün görevden alınmasına da tepki gösteren Bahçeli, "Sabrımızı taşırmasınlar! Komplo devrededir" dedi.

Haber 14-05-24 11:04

Açığa alınan emniyet müdürlerinin evinde arama yapıldı

Ayhan Bora Kaplan soruşturması çerçevesinde görevden uzaklaştırılan üç polis müdürünün evinde savcılık talimatıyla arama yapıldığı bildirildi.

Yurthaber 14-05-24 10:44

Ayhan Bora Kaplan hakkında bomba ‘muhbir’ iddiası! ‘Emniyet onu kullandı!’

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında her gün yeni bir iddia daha ortaya atılmaya devam ediyor. Kaplan hakkında yürütülen soruşturma kapsamında görevden alınan emniyet müdürlerinin olması gündeme bomba gibi düştü. Kaplan’la ilgili yeni iddia ise yine gündem yaratacak. Ayhan Bora Kaplan’ın bu kez de Emniyet tarafından bir dönem ‘muhbir’ olarak kullanıldığı iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları…

Manşet 14-05-24 08:11

Ankara Emniyeti'nde deprem! 'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasında hareketli saatler, görevden alınan emniyetçilerin tek tek evleri arandı

Ankara'da çok kritik bir gelişme daha! Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığı, Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Öner ve yardımcısı Şevket Demircan'ın görevinden uzaklaştırıldığını açıklamıştı. 3 kişiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ev, işyeri ve araçlarında arama yapıldığı aktarıldı.

Manşet 13-05-24 23:16

‘Son gelişmeler hayli ürkütücü!’ Şamil Tayyar'dan çok çarpıcı 'Ayhan Bora Kaplan' çıkışı: ‘Az önce Bakan Yerlikaya’yı da aradım…’

İçişleri Bakanlığı tarafından paylaşılan haberin yankıları devam ediyor. Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç'e yakın üç üst düzey polis müdürünün açığa alınmasının arkasındaki iddiaların "hayli ürkütücü" olduğunu belirten AK Partili Şamil Tayyar, "MİT de devrede. Siyasi operasyon iddialarını çok yönlü soruşturuyor" dedi.

Haber 11-05-24 13:30

Emniyet'te deprem! M7 anlattı ortalık karıştı: Süleyman Soylu, Fahrettin Koca, Bekir Bozdağ... İşte herkesin gözünden kaçan o detay

Dün akşam saatlerinde İçişleri Bakanlığı tarafından paylaşılan haber sonrası ortalık karıştı! Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Şube Müdürü Kerem Gökay Öner İle Şube Müdür Yardımcısı Şevket Demircan açığa alındı. Ayhan Bora Kaplan soruşturması yürütülürken suç örgütünün iki numarası Serdar Sertçelik, Süleyman Soylu, Bekir Bozdağ, Fahrettin Koca gibi isimlerin soruşturmaya eklenmesi için kendisine zorla ifade verdirildiğini söylemişti.

Haber 10-05-24 10:41

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı duyurdu: Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 3 isim görevden uzaklaştırıldı! Ayhan Bora Kaplan detayı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı'nın görevlerinden uzaklaştırıldıklarını duyurdu. Bakanlığın açıklamasında, Ankara’da bir suç örgütü ile ilgili gündeme gelen iddiaların açıklığa kavuşturulması ve soruşturmanın zarar görmemesi için bu 3 ismin görevden uzaklaştırıldığı belirtildi. Ayhan Bora Kaplan davasıyla ilgili sosyal medyada yer alan iddialar gündem olmuştu.

Haber 09-05-24 17:25

Biga’ya 900 milyonluk dev proje

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Taşoluk Barajı’nın 3’üncü kısım inşaatı kapsamında 900 milyon liralık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Yurthaber 07-05-24 15:01

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde köstebek skandalı! Ayhan Bora Kaplan'ın avukatlarıyla yemek yiyip masaj salonuna gittiler

Organize Suç Örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ın yargılanması devam ederken bir köstebek olayı patlak verdi. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 4 polisin, Kaplan'ın ifadesini aldıktan sonra avukatlarıyla önce yemek yediği daha sonra da masaj salonuna gittiği öğrenildi. Olayın ortaya çıkması üzerine İçişleri Bakanlığı harekete geçti.

Haber 26-04-24 19:41

Hüseyin Çelik'in Erdoğan'ı ve MHP'yle ittifakı eleştirmesine peş peşe sert tepkiler: Hodri meydan...

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'nin MHP ile ittifakını eleştirmesine arka arkaya sert tepkiler geldi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Ahmet Selim Köroğlu ve Ayhan Ogan da, Çelik'i hedef aldı. Ayhan Ogan, "Erdoğan'dan intikam alacaksanız da hodri meydan." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-24 17:11

Ayhan Bora Kaplan'dan mahkemede 'zırhlı araç' sorusuna yanıt: 'Benim arabama bomba atsanız işlemez'

Ankara'da, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ile birlikte 28'i tutuklu 61 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Ayhan Bora Kaplan, mahkeme başkanının, Esenboğa Havalimanı'nda yakalandığı aracın neden zırhlı olduğunu sorması üzerine, "Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz. Duyuyoruz haberlerde, adamı çevirmişler onu gasbetmişler, öldürmüşler. Benim arabama bomba atsanız dahi işlemez. Suç işlemek amaçlı değil bu araç. Kendimi tamamen savunma amaçlı" dedi.

Haber 19-04-24 19:36

Galatasaray'dan peş peşe 5 imza birden! Sezon bitmeden Muslera, Barış Alper, Torreira, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmeleri uzatıldı

Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar sezon bitmeden 5 oyuncusuyla sözleşme yenileme kararı aldı. Yapılan imza töreninde bu 5 futbolcu yeni sözleşmelerini imzaladı. İmza atanlar arasında Muslera'nın da yer alması dikkatlerden kaçmazken, takımdan ayrılacağı dedikodularına da son nokta koyuldu.

Spor 19-04-24 16:15

Ayhan Bora Kaplan'ı mahkemede sinirlendiren iddia: Ben geri zekalı mıyım? TRT önündeki fotoğrafı da soruldu

Türkiye'deki en azılı çetelerden birine ismini veren Ayhan Bora Kaplan, hakkındaki 'Süleyman Soylu' iddiasına mahkemede yanıt verdi. Kaplan'a ayrıca 15 Temmuz 2016'da TRT Genel Müdürlüğü önünde çekilen ağır silahlı fotoğrafı da soruldu. Türkiye'den kaçmak üzereyken yakalandığı iddiasını reddeden Kaplan, "Ben geri zekalı mıyım?" diye çıkıştı.

Haber 16-04-24 16:04

İkinci kez muhtar seçildi, mazbata alamadan hayatını kaybetti

Konya’nın Hüyük ilçesinde, ikinci kez seçilen 49 yaşındaki mahalle muhtarı Ayhan Küçükyılmaz, mazbatayı alamadan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 04-04-24 16:40

Sultanbeyli canlı yerel seçim sonuçları! Sultanbeyli ilçesi seçimi Ali Tombaş mı Ayhan Koç mu kazanıyor?

2024 yerel seçiminde İstanbul'daki ilçe sonuçları yoğun bir şekilde takip edilirken, Sultanbeyli seçim sonuçları da merak ediliyor. İstanbul'un önemli ilçelerinden Sultanbeyli'de AK Parti'nin adayı Ali Tombaş mı yoksa CHP’nin adayı Ayhan Koç mu ipi göğüsleyecek? İşte 31 Mart Pazar Sultanbeyli seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler...

Haber 30-03-24 22:59

Okan Buruk'tan Akman kardeşler için karar! Başarılı çalıştırıcı Efe Akman'ın takımda kalması yönünde talimat verdi

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, Ayhan Akman'ın oğulları Efe Akman ve Hamza Yiğit Akman için karar verildi. Okan Buruk küçük kardeş Efe'nin takımda kalmasını isterken, Hamza Yiğit Akman'ın takımdan ayrılması bekleniyor.

Spor 29-03-24 11:29

Unutulmaya yüz tutmuş gomalak ustalığını 43 yıldır İstanbul’da yapıyor

Birçok insanın ismini dahi bilmediği unutulmaya yüz tutmuş Gomalak ustalığını 43 yıldır yapan Ayhan Kaymak, “bir yer açıp insanlara gomalak öğretmek bundan sonraki amacım bu olacak. İnsanlara bu mesleği öğreteceğim” dedi.

Yurthaber 19-03-24 13:25

Antalya'da kan donduran cinayet! Aynı apartmanda oturduğu husumetlisini kurşun yağmuruna tuttu

Antalya'nın Alanya ilçesinde akılalmaz bir cinayet yaşandı. N.B. (49), aynı apartmanda oturduğu ve husumet yaşadığı 4 çocuk babası Ayhan Haydar Fidanboy'u (61) aracından indiği sırada 12 kurşunla öldürüp, kaçtı. N.B.'nin ruhsatsız silah bulundurma ve cinayetten kaydı olduğu öğrenildi.

Haber 17-03-24 13:52

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 8 tutuklama kararı daha verildi!

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında 8 şüpheli hakkında daha tutuklama kararı verildi.

Haber 09-03-24 20:09

Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe'ye gönderme!

Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda oynadığı son 6 müsabakada rakiplerine kaybetmeyen Beşiktaş’ın bu serisine Galatasaray son verdi. Mücadelenin ardından konuşan Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu Fenerbahçeli taraftarlara gönderme yaptı.

Spor 03-03-24 22:10

Erzincan faciası sonrası dikkat çeken hamle! Erdoğan gece yarısı hepsini görevden aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de çok sayıda üst düzey atama ve dikkat çeken görevden almalar yaşandı. Erzincan'da yaşanan toprak kayması faciasının ardından Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Kandemir, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Aydındağ, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcıları Bayram Arı ve Sami Sarıyıldız görevden alındı. İşte detaylar...

Haber 23-02-24 08:06

Galatasaray'da forma giyen Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Akman'ın sözleşmesi uzatılmayacak!

Galatasaray'da forma giyen Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Akman için Sarı-Kırmızılı yönetimden dikkat çeken bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 21-02-24 11:50

Galatasaray'da sakatlık şoku! Kaan Ayhan 55. dakikada yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi

UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Sparta Prag'ı konuk eden Galatasaray'da Kaan Ayhan mücadelenin 55. dakikasında sakatlanarak yerini Abdülkerim Bardakcı'ya bıraktı. İşte detaylar...

Spor 15-02-24 22:10

Bir haftalık tatil diye geldi... Ömür boyu tatile dönüştü! Yakınlarını da yanına aldı

Her köşesi ayrı bir güzelliğe sahip olan Muğla'da yaşamak için herkesin bir bahanesi olmaya başladı. Nüfusu en fazla artan illerin başında gelen Muğla'ya bir gelen bir daha dönmek istemezken Milas Ören'de kokoreççilik yapan Ayhan Özdil, bunlardan bir tanesi oldu.

Haber 19-01-24 15:56